Boala cu care Xonia a plecat la Survivor. A spus de ce avea fa╚Ťa at├ót de umflat─â

#Survivor România 17 ianuarie 2022

Xonia a plecat la Survivor cu ambi╚Ťie, speran╚Ťe de a c├ó╚Ötiga, dar ╚Öi cu serioase probleme de s─ân─âtate, despre care nu vrea s─â vorbeasc─â foarte mult. Este vorba despre o boal─â autoimun─â, care i-ar putea da b─ât─âi de cap, ├«n jungl─â.

Xonia jpg
Xonia, la SURVIVOR. Foto: PRO TV

Una dintre concurentele din echipa Faimo╚Öilor, de la "Survivor Rom├ónia", este Xonia (32 de ani), pe numele ei adev─ârat Loredana Sachelaru, care mult─â vreme a stat cu p─ârin╚Ťii ├«n Australia, pentru c─â s-a n─âscut la Melbourne. ├Än Rom├ónia a ├«nceput o carier─â muzical─â ├«n anul 2010, a participat la numeroase emisiuni TV, a filmat ╚Öi a lansat videoclipuri. ├Än urm─â cu 3-4 ani ├«ns─â, Xonia a ╚Öocat cu apari╚Ťiile sale, av├ónd realmente fa╚Ťa umflat─â, ├«ns─â nu din cauza interven╚Ťiilor estetice, cin din cauza unor probleme de s─ân─âtate.

De ce boal─â sufer─â Xonia de la Survivor

Nu a fost deloc u╚Öor pentru Xonia s─â vorbeasc─â despre afec╚Ťiunea pe care o are ╚Öi cu care s-a luptat luni ├«ntregi. Artista a fost grav afectat─â din punct de vedere emo╚Ťional, mai ales c─â la ├«nceput nu g─âsea niciun remediu pentru a reveni la aspectul pe care ├«l avea ├«nainte. Ea a dezv─âluit, la un moment dat, c─â este vorba despre o boal─â autoimun─â, pentru care urmeaz─â deja un tratament. (n.r. afectiune in care sistemul imunitar ataca in mod gresit organismul).

"├Än continuare am probleme de s─ân─âtate, dar ╚Ťin lucrul acesta departe de ochii lumii, pentru c─â nu doresc s─â ├«mp─ârt─â╚Öesc lucrurile negative cu publicul ╚Öi cu fanii mei. ├Än plus, nu am nevoie de mil─â nim─ânui. Am ├«nceput un nou tratament, nu mi-a fost prea bine ├«n ultimele luni. Sunt mai bine acum, sunt sub observa╚Ťia medicului, s─â se asigure c─â este totul ├«n regul─â cu noua schem─â de tratament. Nu sunt preg─âtit─â s─â discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boal─â autoimun─â. Am ├«ncercat un tratament mai pu╚Ťin d─âun─âtor, am ├«ncercat s─â ├«mi aplic foarte multe lucruri naturale, plus medi╚Ťatie, credin╚Ť─â", a povestit Xonia, pentru Cancan.ro.

image

"XONIA S-A DUS LA SURVIVOR PE RESPONSABILITATEA EI"

Din p─âcate, aceast─â boal─â poate evolua, se poate agrava. "Mi-e foarte fric─â de opera╚Ťie. Este grav, de aceea ├«ncerc s─â respect indica╚Ťiile medicului", a mai spus solista.

S-ar p─ârea c─â solu╚Ťii exist─â ╚Öi se pot aplica, iar ├«nainte de a pleca ├«n Republica Dominican─â, solista a mai trecut o dat─â pe la medic. "Xonia va avea probleme ├«n jungl─â dac─â nu ├«╚Öi ia medicamentele. E de ajuns o ├«n╚Ťep─âtura, o mu╚Öc─âtur─â de ╚Öarpe sau de orice altceva ╚Öi s─â i se declan╚Öeze iar boala. Vor fi medici la reality-show, ├«ns─â trebuie s─â fie foarte atent─â ce va face acolo ╚Öi cum se va descurca. S-a dus pe responsabilitatea ei", ne-au spus surse din apropierea vedetei care sper─â ca solista s─â nu p─â╚Ťeasc─â ceva r─âu. "Au fost cazuri in care concurentele au avut deregl─âri hormonale ╚Öi s-a v─âzut asta pe micile ecrane, s-au ├«ngr─â╚Öat ╚Öi s-au unplut de co╚Öuri sau bube. S─â sper─âm c─â fetele din acest sezon nu vor avea parte de acest lucru", a mai spus aceea╚Öi surs─â.

stanga
dreapta
xonia3 png
xonia4 png
xonia1 png
xonia 2 png
Xonia jpg
xonia tj miles jpg
xonia tj miles1 jpg
otilia xonia png
mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Cristina ┼×i┼čcanu png
nicole cherry jpg
download (9) png
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la s─âlciua animat gif
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg