Boala cu care Xonia a plecat la Survivor. A spus de ce avea fața atât de umflată

#Survivor România
Ultima actualizare:

Xonia a plecat la Survivor cu ambiție, speranțe de a câștiga, dar și cu serioase probleme de sănătate, despre care nu vrea să vorbească foarte mult. Este vorba despre o boală autoimună, care i-ar putea da bătăi de cap, în junglă.

Xonia, la SURVIVOR. Foto: PRO TV
Xonia, la SURVIVOR. Foto: PRO TV

Una dintre concurentele din echipa Faimoșilor, de la "Survivor România", este Xonia (32 de ani), pe numele ei adevărat Loredana Sachelaru, care multă vreme a stat cu părinții în Australia, pentru că s-a născut la Melbourne. În România a început o carieră muzicală în anul 2010, a participat la numeroase emisiuni TV, a filmat și a lansat videoclipuri. În urmă cu 3-4 ani însă, Xonia a șocat cu aparițiile sale, având realmente fața umflată, însă nu din cauza intervențiilor estetice, cin din cauza unor probleme de sănătate.

De ce boală suferă Xonia de la Survivor

Nu a fost deloc ușor pentru Xonia să vorbească despre afecțiunea pe care o are și cu care s-a luptat luni întregi. Artista a fost grav afectată din punct de vedere emoțional, mai ales că la început nu găsea niciun remediu pentru a reveni la aspectul pe care îl avea înainte. Ea a dezvăluit, la un moment dat, că este vorba despre o boală autoimună, pentru care urmează deja un tratament. (n.r. afectiune in care sistemul imunitar ataca in mod gresit organismul).

"În continuare am probleme de sănătate, dar țin lucrul acesta departe de ochii lumii, pentru că nu doresc să împărtășesc lucrurile negative cu publicul și cu fanii mei. În plus, nu am nevoie de milă nimănui. Am început un nou tratament, nu mi-a fost prea bine în ultimele luni. Sunt mai bine acum, sunt sub observația medicului, să se asigure că este totul în regulă cu noua schemă de tratament. Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boală autoimună. Am încercat un tratament mai puțin dăunător, am încercat să îmi aplic foarte multe lucruri naturale, plus medițatie, credință", a povestit Xonia, pentru Cancan.ro.

image

"XONIA S-A DUS LA SURVIVOR PE RESPONSABILITATEA EI"

Din păcate, această boală poate evolua, se poate agrava. "Mi-e foarte frică de operație. Este grav, de aceea încerc să respect indicațiile medicului", a mai spus solista.

S-ar părea că soluții există și se pot aplica, iar înainte de a pleca în Republica Dominicană, solista a mai trecut o dată pe la medic. "Xonia va avea probleme în junglă dacă nu își ia medicamentele. E de ajuns o înțepătura, o mușcătură de șarpe sau de orice altceva și să i se declanșeze iar boala. Vor fi medici la reality-show, însă trebuie să fie foarte atentă ce va face acolo și cum se va descurca. S-a dus pe responsabilitatea ei", ne-au spus surse din apropierea vedetei care speră ca solista să nu pățească ceva rău. "Au fost cazuri in care concurentele au avut dereglări hormonale și s-a văzut asta pe micile ecrane, s-au îngrășat și s-au unplut de coșuri sau bube. Să sperăm că fetele din acest sezon nu vor avea parte de acest lucru", a mai spus aceeași sursă.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net