Survivor România 2022: Fețele nevăzute ale Andreei Tonciu, Xoniei și Otiliei Bilionera! La TV sunt de nerecunoscut

#Survivor România 16 ianuarie 2022

Survivor înseamnă nu doar adrenalină și competiție, ci și momentul adevărului pentru vedetele care apelează la machiaj și aplicații de editare pe rețelele sociale. Andreea Tonciu, Xonia și Otilia Bilionera arată mereu perfect pe Instagram și la evenimentele mondene, dar la Survivor ele nu au voie cu niciun fel de machiaj, așa că și-au arătat fețele complet naturale.

1 Andreea Tonciu survivor copy jpg
Andreea Tonciu foto: Pro TV

De când s-a aflat că va concura la Survivor România 2022, toată lumea s-a întrebat cum se va descurca și cum va arăta Andreea Tonciu, mai ales că nu pare genul de persoană care să se încumete la probele specifice emisiunii de la Pro TV. Tonciu însă a părut pregătită pentru marea dezvăluire. 

"Eu am o problemă, de aia am venit aici. Eu îmi editez pozele, dar acum dragă o să aveți ocazia să mă vedeți așa cum sunt. O să o vedeți pe Tonciu fără make-up, fără machiaj", a spus Andreea Tonciu, în prima ediție a Survivor, de duminică. 

Mai mult, Andreea Tonciu s-a descurcat bine și pe traseu și a adus puncte echipei Faimoșilor. 

stanga
dreapta
andreea tonciu survicvor png
otilia bilionera survivor png
otilia xonia png
otilia bilionera survivor 2 jpg
andreea tonciu survicvor2 png
andreea tonciu survivor jpg

Otilia Bilionera și Xonia au venit și ele pregătite și conștiente că nu vor avea voie să apeleze la trucuri și se vor afișa sută la sută naturale, cum nu le văd admiratorii lor. Glumind, Olitila a spus că ea e cu ochii pe alte concurente, să vadă cum arat celulita lor. 

2 Otilia Bilionera la survivor jpeg
Așa arată Otilia Bilionera cu machiaj foto; Pro TV

"Eu m-am uitat la fete! Am vrut să văd care cum ce celulită are!", a spus Otilia, după petrecerea dată la începutul primei ediții, când concurenții s-au întrecut în dansuri lascive. 

xonia survivor jpg
Xonia, cu machiaj foto: Pro TV

Andreea Tonciu, vizită la dermatolog din cauza unor pete pe față

Atentă cu felul în care arată, Andreea Tonciu a făcut câteva tratamente de înfrumusețare înaite de a pleca în Republica Dominicană, așa cum a povestit mama ei. În plus, vedeta a fost și la dermatolog, pentru că a avut probleme cu niște pete apărute în jurul ochilor. Se pare că vizitele la dermatolog au avut succes, pe ntru că Andreea nu pare să mai aibă nicio problemă. 

Andreea Tonciu, la un pas să rateze Survivor România 2022

Andreea Tonciu a trecut cu bine și peste zborul până în Dominică, deși medicii au averitzat-o că ar putea face otitiă severă din cauza acestuia. Vedeta a fost la un pas de a rata Survivor 2022 din cauza unei răceli care a trimis-o de mai multe ori la medicul ORL.

Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL ieri, că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Dominicană. Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare”, a povestit Andreea Tonciu pe InstaStory, înainte de a pleca în Republica Dominicană. 

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iumor jpg
survivor2 png
cheloo iumor jpg
6survivor romania individuale png
image
alina puscas png