Survivor Romania 2022. Show erotic, dansuri lascive și party cu alcool!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Început de senzație la Survivor România 2022! În loc de șerpi și iguane, concurenții care au ajuns în junglă au dat mare party cu alcool, dansuri și atingeri lascive. Un adevărat show erotic s-a încins în Dominicană!

Party cu alcool și dansuri la Survior, în Dominicană Sursa: captură Pro TV
Party cu alcool și dansuri la Survior, în Dominicană Sursa: captură Pro TV

Pro TV le-a făcut mari surpize concurenților de la Survivor România 2022  încă de când au ajuns în junglă. În loc să fie așteptați cu șerpi și iguane, cum ar fi crezut, aceștia au fost aduși la o vilă din Dominicană pe stil mare. Mai precis pe lux și pe opulență.

Cei 24 de concurenți au fost îmbarcați în mașini decapotabile și duși la o vilă unde a început distracția. Acolo concurenții, îmbrăcați în costume de baie, s-au pus pe show, cum știau cel mai bine să facă în fața camerelor. Faimoșii s-au dat în stambă!

Șampania a curs valuri-valuri, iar solistele și divele din showbiz au început să-și arate talentele, care mai de care. Au dansat lasciv pe lângă concurenți.

"Nu ne așteptam la așa o petrecere! Ne așteptam să fim trimiși direct în junglă", a spus unul dintre Războinici.

Amdreea Tonciu: "O să mă vedeți fără machiaj!" 

Andreea Tonciu, neliniștită, a aruncat mânușa ca de obicei!

"Eu am o problemă de aia am venit aici. Eu îmi editez pozele, dar acum dragă o să aveți ocazia să mă vedeți așa cum sunt. O s-o vedeți  pe Tonciu fără make-up, fără machiaj", a spus Tonciu. 

Otilia Bilionera s-a numărat printre cele mai îndrăznețe concurente. Atunci când a venit vorba de dansuri lascive, a tăbărât pe Emil Rengle, dar a fost cu ochii și pe posterioarele colegelor.

"Eu m-am uitat la fete! Am vrut să văd care, cum, ce celulită are!"

Chiar în toiul distracției, din văzduh a apărut un elicopter care l-a adus la locul faptelor pe prezentatorul Daniel Pavel.

“ Distracția s a terminat! Începe Survivor“, a urlat Daniel Pavel, în timp ce le-a stricat marea petrecere cu alcool concurenților, care tocmai începuseră să se împrietenească.

Alte două mașini de teren încărcate cu băștinași au venit și i-au luat pe concurenți din toiul petrecerii. Aceștia au fost duși direct pe terenul de luptă și băgați în probe!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net