Survivor Romania 2022. Show erotic, dansuri lascive și party cu alcool!

#Survivor România 16 ianuarie 2022

├Änceput de senza╚Ťie la Survivor Rom├ónia 2022! ├Än loc de ╚Öerpi ╚Öi iguane, concuren╚Ťii care au ajuns ├«n jungl─â au dat mare party cu alcool, dansuri ╚Öi atingeri lascive. Un adev─ârat show erotic s-a ├«ncins ├«n Dominican─â!

image
Party cu alcool și dansuri la Survior, în Dominicană Sursa: captură Pro TV

Pro TV le-a f─âcut mari surpize concuren╚Ťilor de la Survivor Rom├ónia 2022  ├«nc─â de c├ónd au ajuns ├«n jungl─â. ├Än loc s─â fie a╚Ötepta╚Ťi cu ╚Öerpi ╚Öi iguane, cum ar fi crezut, ace╚Ötia au fost adu╚Öi la o vil─â din Dominican─â pe stil mare. Mai precis pe lux ╚Öi pe opulen╚Ť─â.

Cei 24 de concuren╚Ťi au fost ├«mbarca╚Ťi ├«n ma╚Öini decapotabile ╚Öi du╚Öi la o vil─â unde a ├«nceput distrac╚Ťia. Acolo concuren╚Ťii, ├«mbr─âca╚Ťi ├«n costume de baie, s-au pus pe show, cum ╚Ötiau cel mai bine s─â fac─â ├«n fa╚Ťa camerelor. Faimo╚Öii s-au dat ├«n stamb─â!

╚śampania a curs valuri-valuri, iar solistele ╚Öi divele din showbiz au ├«nceput s─â-╚Öi arate talentele, care mai de care. Au dansat lasciv pe l├óng─â concuren╚Ťi.

"Nu ne așteptam la așa o petrecere! Ne așteptam să fim trimiși direct în junglă", a spus unul dintre Războinici.

stanga
dreapta
survivor 2 jpg
survivor3 jpg
survivor 4 jpg
âsurvivor5 jpg
survivor party jpg

Amdreea Tonciu: "O s─â m─â vede╚Ťi f─âr─â machiaj!" 

Andreea Tonciu, neliniștită, a aruncat mânușa ca de obicei!

"Eu am o problem─â de aia am venit aici. Eu ├«mi editez pozele, dar acum drag─â o s─â ave╚Ťi ocazia s─â m─â vede╚Ťi a╚Öa cum sunt. O s-o vede╚Ťi  pe Tonciu f─âr─â make-up, f─âr─â machiaj", a spus Tonciu. 

Otilia Bilionera s-a num─ârat printre cele mai ├«ndr─âzne╚Ťe concurente. Atunci c├ónd a venit vorba de dansuri lascive, a t─âb─âr├ót pe Emil Rengle, dar a fost cu ochii ╚Öi pe posterioarele colegelor.

"Eu m-am uitat la fete! Am vrut s─â v─âd care, cum, ce celulit─â are!"

Chiar ├«n toiul distrac╚Ťiei, din v─âzduh a ap─ârut un elicopter care l-a adus la locul faptelor pe prezentatorul Daniel Pavel.

ÔÇť Distrac╚Ťia s a terminat! ├Äncepe SurvivorÔÇť, a urlat Daniel Pavel, ├«n timp ce le-a stricat marea petrecere cu alcool concuren╚Ťilor, care tocmai ├«ncepuser─â s─â se ├«mprieteneasc─â.

Alte dou─â ma╚Öini de teren ├«nc─ârcate cu b─â╚Ötina╚Öi au venit ╚Öi i-au luat pe concuren╚Ťi din toiul petrecerii. Ace╚Ötia au fost du╚Öi direct pe terenul de lupt─â ╚Öi b─âga╚Ťi ├«n probe!

cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tj miles
image png
Dan Negru TVR jpg
andreea balan (2) jpg
iumor jpg
survivor2 png