Survivor ├«ncepe duminic─â, 16 ianuarie, la PRO TV. Cum se preg─âtesc concuren╚Ťii

16 ianuarie 2022

Survivor Rom├ónia ├«ncepe ├«n aceast─â sear─â, de la ora 20.00. Emisiunea va fi difuzat─â de PRO TV, iar dup─â finalul edi╚Ťiei cele mai importante momente ale serii vor fi analizate de c─âtre Zanni, ├«n show-ul online "Survivor: Extrashow". 

image
Survivor România începe duminică, 16 inauarie. Sursă foto: PRO TV

Lupta pentru premiul de 100.000 de euro ╚Öi titlul de supravie╚Ťuitor ├«ncepe duminic─â, la PRO TV. 24 de curajo╚Öi ╚Öi-au f─âcut bagajele ╚Öi au plecat ├«n Republica Dominican─â, departe de cas─â ╚Öi de tot ce le este cunoscut, pentru a demonstra c─â se pot descurca ├«n orice condi╚Ťii. Cel care va c├ó╚Ötiga marele premiu trebuie s─â aib─â nu doar o form─â fizic─â excep╚Ťional─â pentru a face fa╚Ť─â probelor sportive dificile, ci ╚Öi un psihic puternic! 

Daniel Pavel a╚Öteapt─â cu ner─âbdare ├«nceperea competi╚Ťiei

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel este de p─ârere c─â experien╚Ťa Survivor reprezint─â un test de rezisten╚Ť─â, perseveren╚Ť─â ╚Öi capacitatea de a g─âsi solu╚Ťii ├«n timp de criz─â. Daniel a m─ârturisit c─â este preg─âtit s─â ├«nso╚Ťeasc─â concuren╚Ťii ├«n aventura vie╚Ťii lor ╚Öi c─â are mari a╚Ötept─âri de la show ╚Öi participan╚Ťi. 

Printre cei care au acceptat provocarea Survivor se num─âr─â ╚Öi 12 nume cunoscute din showbiz-ul autohton. Andreea Tonciu ╚Öi CRBL sunt doar dou─â dintre vedetele care au l─âsat ├«n spate comoditatea pentru a se av├ónta ├«n necunoscutul din Republica Dominican─â. Dac─â pentru Andreea cel mai dificil va fi s─â fac─â fa╚Ť─â dorului pentru familie, CRBL a m─ârturisit c─â cel mai mult de teme de singur─âtate. 

stanga
dreapta
1 Andreea Tonciu survivor copy jpg
2 Otilia Bilionera la survivor jpeg
roxana ciuhulescu survivor jpg
survivor jpg
andreea tonciu survivor jpg
survivor romania
giurcanu survivor copy jpg
concurenti survivor
zanni survivor romania jpg

Iat─â ce au declarat o parte dintre concuren╚Ťi cu pu╚Ťin timp ├«nainte de a porni ├«n prima misiune marca Survivor! 

 ÔÇťPentru mine, Survivor reprezint─â cea mai mare provocare din ultimii ani, de la zborul cu MIG-ul sau de la saltul meu liber din elicopter ├«n mare", a declarat Roxana Ciuhulescu. 

C─ât─âlin Zm─âr─ândescu a╚Öteapt─â cu ner─âbdare probele sportive pentru c─â simte lipsa adrenalinei, dup─â cum a declarat. ÔÇŁAm deja 4 ani de c├ónd m-am retras din sportul de contact ╚Öi ├«mi lipse╚Öte adrenalina. M─â ╚Ötiu cu aproape to╚Ťi din echip─â ╚Öi cred c─â fiecare are calit─â╚Ťile lui ╚Öi putem s─â mergem mai departeÔÇŁ.

Zanni dezbate cele mai importante momente ale emisiunii

Duminic─â, la scurt timp dup─â ce prima edi╚Ťie a emsiunii Survivor va ajunge la final, spectacolul continu─â ├«n mediul online. Zanni va fi cel care va prezenta o emisiune ├«n care va discuta, al─âturi de invita╚Ťi, cele mai importante momente din cadrul Survivor. 

├Än fiecare sear─â de duminic─â, luni ╚Öi mar╚Ťi, ÔÇŁSurvivor: ExtrashowÔÇŁ va fi cu ochii pe cei 24 de concuren╚Ťi - Faimo╚Öii ╚Öi R─âzboincii - care au acceptat provocarea ╚Öi se afla ├«n lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro. Emisiunea poate fi vizionat─â pe platforma VOYO

survivor3 png
cub oana roman png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
leni klum 2 jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
eda marcus 23 jpg
image png
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg