Survivor începe duminică, 16 ianuarie, la PRO TV. Cum se pregătesc concurenții

Survivor România începe în această seară, de la ora 20.00. Emisiunea va fi difuzată de PRO TV, iar după finalul ediției cele mai importante momente ale serii vor fi analizate de către Zanni, în show-ul online "Survivor: Extrashow". 

Survivor România începe duminică, 16 inauarie. Sursă foto: PRO TV
Survivor România începe duminică, 16 inauarie. Sursă foto: PRO TV

Lupta pentru premiul de 100.000 de euro și titlul de supraviețuitor începe duminică, la PRO TV. 24 de curajoși și-au făcut bagajele și au plecat în Republica Dominicană, departe de casă și de tot ce le este cunoscut, pentru a demonstra că se pot descurca în orice condiții. Cel care va câștiga marele premiu trebuie să aibă nu doar o formă fizică excepțională pentru a face față probelor sportive dificile, ci și un psihic puternic! 

Daniel Pavel așteaptă cu nerăbdare începerea competiției

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel este de părere că experiența Survivor reprezintă un test de rezistență, perseverență și capacitatea de a găsi soluții în timp de criză. Daniel a mărturisit că este pregătit să însoțească concurenții în aventura vieții lor și că are mari așteptări de la show și participanți. 

Printre cei care au acceptat provocarea Survivor se numără și 12 nume cunoscute din showbiz-ul autohton. Andreea Tonciu și CRBL sunt doar două dintre vedetele care au lăsat în spate comoditatea pentru a se avânta în necunoscutul din Republica Dominicană. Dacă pentru Andreea cel mai dificil va fi să facă față dorului pentru familie, CRBL a mărturisit că cel mai mult de teme de singurătate. 

Iată ce au declarat o parte dintre concurenți cu puțin timp înainte de a porni în prima misiune marca Survivor! 

 “Pentru mine, Survivor reprezintă cea mai mare provocare din ultimii ani, de la zborul cu MIG-ul sau de la saltul meu liber din elicopter în mare", a declarat Roxana Ciuhulescu. 

Cătălin Zmărăndescu așteaptă cu nerăbdare probele sportive pentru că simte lipsa adrenalinei, după cum a declarat. ”Am deja 4 ani de când m-am retras din sportul de contact și îmi lipsește adrenalina. Mă știu cu aproape toți din echipă și cred că fiecare are calitățile lui și putem să mergem mai departe”.

Zanni dezbate cele mai importante momente ale emisiunii

Duminică, la scurt timp după ce prima ediție a emsiunii Survivor va ajunge la final, spectacolul continuă în mediul online. Zanni va fi cel care va prezenta o emisiune în care va discuta, alături de invitați, cele mai importante momente din cadrul Survivor. 

În fiecare seară de duminică, luni și marți, ”Survivor: Extrashow” va fi cu ochii pe cei 24 de concurenți - Faimoșii și Războincii - care au acceptat provocarea și se afla în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro. Emisiunea poate fi vizionată pe platforma VOYO

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net