Survivor România 2022: Victorie surpriză a Războinicilor la finalul primului meci

#Survivor România
Ultima actualizare:

Prima ediție a Survivor România 2022 s-a încheiat cu victoria surprinzătoare a Războinicilor, deși Faimoșii conduceau meciul.

Războinicii, bucuroși că au câștigat primul meci foto: Pro TV
Războinicii, bucuroși că au câștigat primul meci foto: Pro TV

Primul joc a fost un traseu mixt, apă și sol. Concurenții au trebuit să treacă obstacole prin apă și, o data ajunși pe uscat, să arunce inele pe tepușe pentru a obține puncte. Faimoșii au început în forță și au câștigat duel după duel și păreau a fi învingătorii serii.

Primul punct din competiția a fost adus de Emil Rengle, pentru Faimoși, iar la finalul primei jumătăți a meciului conduceau cu 6 la 4 puncte.

În ultimul duel al ediției de duminică, 16 ianuarie, cel decisiv, Războinica Ștefania Ștefan a reușit să se impună în fața Faimoasei Laura Giurcanu, dovedind că este un concurent valoros. Ea a mai adus un alt punct echipei, într-o confruntare precedentă.

Astfel, Războinicii au terminat cu 10 puncte, față de 8 ale Faimoșilor.

Recompensă pentru Războinici, trusa de unelte

Drept recomenpensă pentru victorie, Războinicii vor petrece seara în jurul focului și vor avea și un avantaj: vor primi trusa de unelte pentru construcția cabanei lor înaintea Faimoșilor.

Andreea Tonciu a spus, în glumă, la finalul primul meci, că nu poate să creadă că a fost învinsă de o persoană atât de scundă. Ea a reușit totuși să aducă un punct echipei, din cele două confruntări, dovedind că se descurcă în competiție

Prima accidentare la Survivor România 2022

În timpul duelului cu Andreea Tonciu, Războinica Alexandra Duli s-a accidentat ușor. Ea a căzut pe schelele din apă și s-a julit. A ratat punctul, probabil din cauza micului derapaj, dar a fost oricum mulțumită că nu a pățit ceva mai grav. Un doctor a venit totuși să o vadă pe Alexandra, pentru a se asigura că totul e ok.

„Nu, sunt bine! M-am julit că am picat. Am picat pe plasă. Sunt bine. Sunt bine! Numai o julitură. Atât”, a spus Alexandra Duli

Survivor România 2022: Premiu de 100.000 de euro

Cei 12 Războinici și cei 12 Faimoși se luptă la Survivor România 2022 pentru un premiu de 100.000 de euro.  Din echipa Faimoșilor fac parte: Otilia Bilionera, Xonia, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu, Emil Rengle și Roxana Ciuhulescu. 

Din echipa Războinicilor, Pro TV a anunțat că fac parte: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net