Otilia Bilionera, apropieri intime cu Emil Rengle la Survivor România!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Noul sezon al emisiunii Survivor România a debutat în forță la PRO TV duminică, 16 ianuarie. Deși abia a început, ediția nu a fost lipsită de momente care i-au luat prin surprindere pe spectatori.

image

Concurenții din ambele echipe, Faimoși și Războinici, s-au prezentat în câteva cuvinte, însă înainte de a ajunge la „careul” unde au stat față în față, s-au distrat cu alcool, au dansat împreună și au dat startul unei mici petreceri, prima și ultima, urmând o serie de luni extrem de grele pentru ei.

Otilia Bilionera și Emil Rengle au împărtășit atingeri intime încă din primul episod

Otilia, cântăreața care a lansat hit-ul „Bilionera” și colegul ei de echipă, dansatorul Emil Rengle, au fost printre cei mai dezinhibați și s-au bucurat de distracția de dinainte de marea aventură. Mai mult decât atât, cei doi au ajuns să-și împărtășească și un mic sărut, după un dans incendiar pe care l-au avut. Cei doi au împărțit un sticks și astfel buzele lor au ajuns extrem de apropiate. 

Când concurenții abia începeau să se împrietenească, însă, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, le-a stricat acestora „filmul”. „Distracția s-a terminat! Începe Survivor“, a spus acesta.

Scenele cu Otilia și Rengle i-au pus însă pe gânduri pe fanii show-ului, care s-au întrebat dacă nu cumva între cei doi ar fi mai mult. Emil Rengle, în timpul prezentării sale a zis că România i-a cunoscut până acum latura feminină, iar acum a venit să arate la Survivor cine este bărbatul Rengle.

Emil a făcut referire la faptul că a apărut la „Românii au talent” dansând pe tocuri, iar multe voci l-au acuzat că ar fi gay din această cauză, din cauza mentalității din țara noastră cu privire la acest subiect. Într-un filmuleț publicat pe contul său de YouTube, tânărul a explicat însă că este bisexual, adică preferă parteneri de ambele sexe, atât femei, cât și bărbați deopotrivă.

„Adevărul e că toți suntem frați și surori, că toți suntem unul și același și că toți putem să fim ce vrem să fim. Am fost și cu femei, și cu bărbați, nu aș schimba asta”, spunea Emil într-un podcast, acum ceva vreme. 

Petrecere cu alcool în primul episod de la Survivor România

În primul episod, Pro TV le-a făcut o surpriză concurenților de la Survivor România 2022 . Aceștia au fost duși la o vilă din Republica Dominicană, acolo unde au incins o petrecere în toată regula.

Cei 24 de concurenți au fost îmbarcați în mașini decapotabile și duși la o vilă unde au început distracția. Îmbrăcați în costume de baie, concurenții s-au cunoscut și s-au pus pe petrecut, făcând un adevărat show.

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net