Zanni, adev─ârul despre rela╚Ťia cu Ana Porgras: ┬źNu am uitat-o┬╗!

Zanni, fostul c├ó╚Ötig─âtor al competi╚Ťiei Survivior, va fi cel care va discuta anul acesta cele mai importante momente ale emisiunii ├«n cadrul unui show online pe care ├«l va prezenta. Artistul a vorbit, ├«n cadrul unui interviu, despre competi╚Ťia care i-a schimbat via╚Ťa ╚Öi a oferit c├óteva sfaturi celor care au r─âspuns afirmativ provoc─ârii Survivior. 

image
Zanni a vorbit despre experien╚Ťa Survior Surs─â foto: Instagram Zannidache

Zanni a fost marele c├ó╚Ötig─âtor Survivior 2021. Dup─â luni ├«ntregi pe care le-a petrecut ├«n jungla dominican─â, departe de cas─â ╚Öi nevoit s─â fac─â fa╚Ť─â probelor sportive solicitante, el a revenit ├«n Rom├ónia cu premiul de 50.000 de euro. Cu banii pe care i-a c├ó╚Ötigat acolo ╚Öi-a putut ├«ndeplini un vis pe care l-a avut dintotdeauna: acela de a de╚Ťine propria cas─â. 

Zanni a r─âspuns mai multor ├«ntreb─âri privind modul ├«n care l-a schimbat experien╚Ťa Survivor. Artistul sus╚Ťine c─â emisiunea Survivor este una care dezv─âluie adev─âratul caracter al unui om. Supu╚Öi presiunii ╚Öi condi╚Ťiilor de trai diferite fa╚Ť─â de cele avute ├«n Rom├ónia, concuren╚Ťii vor renun╚Ťa la m─â╚Öti, sus╚Ťine c├ó╚Ötig─âtrul de anul trecut al emisiunii.

"Prietenia asta ╚Öi ÔÇ×Hai s─â fim o echip─âÔÇŁ este doar o iluzie ╚Öi, mai exact, este doar o masc─â pe care mul╚Ťi o poart─â, crez├ónd c─â este gre╚Öit s─â-╚Ťi asumi faptul c─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â r─âm├ói tu ultimul, ceea ce ├«nseamn─â c─â vrei s─â-i elimini pe to╚Ťi, chiar ╚Öi pe cei din echipa ta. Dorin╚Ťa asta este esen╚Ťial─â pentru ultimul r─âmas, iar dorin╚Ťa asta, cel mai probabil, f─âr─â s─â vrei, elimin─â orice sentiment de prietenie", a declarat Zanni. 

stanga
dreapta
ana porgras zanni jpeg
ana porgras 3 0 jpeg jpeg
ana porgras jpeg
ana porgras 1 jpeg jpeg
ana porgras la survivor
ana porgras survivor jpeg
ana porgras survivor jpeg
ana porgras
ana porgras 4 0 jpeg jpeg
ana porgras colaj articol jpeg
ana porgras 2 jpg
zanni si ana porgras survivor romania 2021 jpeg
ana porgras 10 0 jpeg jpeg
ana porgras 5 jpeg jpeg

Prietenia care i-a legat pe Zanni ╚Öi Ana Porgras ├«n cadrul competi╚Ťiei nu a continuat ╚Öi dup─â ├«ntoarcerea ├«n Rom├ónia. Au existat zvonuri potrivit c─ârora pe cei doi i-ar fi legat o poveste de iubire, ├«ns─â Ana Porgras a infirmat vehement specula╚Ťiile. Zanni a atacat-o pe Ana dup─â revenirea ├«n ╚Ťar─â ╚Öi a acuzat-o de falisitate. Sportiva nu a dorit s─â comenteze prea mult pe marginea acestui subiect, dar se pare c─â nu a uitat cuvintele pe care i le-a adresat Zanni ╚Öi nu a dorit s─â reia leg─âtura cu el. 

├Äntrebat dac─â a ╚Ťinut leg─âtura cu Ana Porgras, Zanni a r─âspuns c─â de╚Öi se g├ónde╚Öte uneori la cea care i-a fost al─âturi ├«n competi╚Ťie, nu a contactat-o ╚Öi nu mai poate discuta despre o rela╚Ťie de prietenie. 

"N-am mai vorbit cu Ana de c├ónd s-a terminat finala. N-am fost niciodat─â ├«ntr-o rela╚Ťie cu ea mai mult dec├ót s-a putut vedea la TV. Mi-e drag de ea, n-am uitat-o ╚Öi am trecut peste cele auzite sau v─âzute. Presa tabloid─â vinde multe ÔÇ×g─âlu╚ÖtiÔÇŁ. Adev─ârul e c─â sunt ╚Öi mul╚Ťi ÔÇ×pofticio╚ÖiÔÇŁ gata s─â le ÔÇ×├«nfuleceÔÇŁ, a declarat Zanni, ├«n interivul acordat celor de la PRO TV. 

Cu ce se ocup─â Ana Porgras dup─â ce a renun╚Ťat la gimnastic─â

Ana Porgras a renu╚Ťat la gimnastic─â la doar 18 ani, dup─â o serie de accident─âri. Dup─â ce a p─âr─âsit competi╚Ťia Survivior, fosta gimnastic─â nu s-a ├«ntors ├«n sala de antrenamente, ci la o veche pasiune care ├«i ofer─â un sentiment de ├«mplinire. Fosta gimnast─â este interesat─â de manichiur─â ╚Öi creeaz─â modele interesante pentru clientele sale. 

ÔÇ×Fac tot ce ╚Ťine de unghiu╚Ťe: cu gel, semipermante. Exclusiv pentru femei. E o pasiune! Ideea e c─â nu o fac pentru bani ├«n mod special! Este o activitate care m─â calmeaz─â, m─â lini╚Öte╚Öte", a povestit Ana.

Duminică, 16 ianuarie, începe Survivor

Lupta pentru premiul de 100.000 de euro ╚Öi titlul de supravie╚Ťuitor ├«ncepe duminic─â, la PRO TV. 24 de curajo╚Öi ╚Öi-au f─âcut bagajele ╚Öi au plecat ├«n Republica Dominican─â, departe de cas─â ╚Öi de tot ce le este cunoscut, pentru a demonstra c─â se pot descurca ├«n orice condi╚Ťii.

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
lavinia parva4 png
image
image
image
image
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg