Zanni, adevărul despre relația cu Ana Porgras: «Nu am uitat-o»!

16 ianuarie 2022

Zanni, fostul câștigător al competiției Survivior, va fi cel care va discuta anul acesta cele mai importante momente ale emisiunii în cadrul unui show online pe care îl va prezenta. Artistul a vorbit, în cadrul unui interviu, despre competiția care i-a schimbat viața și a oferit câteva sfaturi celor care au răspuns afirmativ provocării Survivior. 

image
Zanni a vorbit despre experiența Survior Sursă foto: Instagram Zannidache

Zanni a fost marele câștigător Survivior 2021. După luni întregi pe care le-a petrecut în jungla dominicană, departe de casă și nevoit să facă față probelor sportive solicitante, el a revenit în România cu premiul de 50.000 de euro. Cu banii pe care i-a câștigat acolo și-a putut îndeplini un vis pe care l-a avut dintotdeauna: acela de a deține propria casă. 

Zanni a răspuns mai multor întrebări privind modul în care l-a schimbat experiența Survivor. Artistul susține că emisiunea Survivor este una care dezvăluie adevăratul caracter al unui om. Supuși presiunii și condițiilor de trai diferite față de cele avute în România, concurenții vor renunța la măști, susține câștigătrul de anul trecut al emisiunii.

"Prietenia asta și „Hai să fim o echipă” este doar o iluzie și, mai exact, este doar o mască pe care mulți o poartă, crezând că este greșit să-ți asumi faptul că îți dorești să rămâi tu ultimul, ceea ce înseamnă că vrei să-i elimini pe toți, chiar și pe cei din echipa ta. Dorința asta este esențială pentru ultimul rămas, iar dorința asta, cel mai probabil, fără să vrei, elimină orice sentiment de prietenie", a declarat Zanni. 

stanga
dreapta
ana porgras zanni jpeg
ana porgras 3 0 jpeg jpeg
ana porgras jpeg
ana porgras 1 jpeg jpeg
ana porgras la survivor
ana porgras survivor jpeg
ana porgras survivor jpeg
ana porgras
ana porgras 4 0 jpeg jpeg
ana porgras colaj articol jpeg
ana porgras 2 jpg
zanni si ana porgras survivor romania 2021 jpeg
ana porgras 10 0 jpeg jpeg
ana porgras 5 jpeg jpeg

Prietenia care i-a legat pe Zanni și Ana Porgras în cadrul competiției nu a continuat și după întoarcerea în România. Au existat zvonuri potrivit cărora pe cei doi i-ar fi legat o poveste de iubire, însă Ana Porgras a infirmat vehement speculațiile. Zanni a atacat-o pe Ana după revenirea în țară și a acuzat-o de falisitate. Sportiva nu a dorit să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect, dar se pare că nu a uitat cuvintele pe care i le-a adresat Zanni și nu a dorit să reia legătura cu el. 

Întrebat dacă a ținut legătura cu Ana Porgras, Zanni a răspuns că deși se gândește uneori la cea care i-a fost alături în competiție, nu a contactat-o și nu mai poate discuta despre o relație de prietenie. 

"N-am mai vorbit cu Ana de când s-a terminat finala. N-am fost niciodată într-o relație cu ea mai mult decât s-a putut vedea la TV. Mi-e drag de ea, n-am uitat-o și am trecut peste cele auzite sau văzute. Presa tabloidă vinde multe „găluști”. Adevărul e că sunt și mulți „pofticioși” gata să le „înfulece”, a declarat Zanni, în interivul acordat celor de la PRO TV. 

Cu ce se ocupă Ana Porgras după ce a renunțat la gimnastică

Ana Porgras a renuțat la gimnastică la doar 18 ani, după o serie de accidentări. După ce a părăsit competiția Survivior, fosta gimnastică nu s-a întors în sala de antrenamente, ci la o veche pasiune care îi oferă un sentiment de împlinire. Fosta gimnastă este interesată de manichiură și creează modele interesante pentru clientele sale. 

Fac tot ce ține de unghiuțe: cu gel, semipermante. Exclusiv pentru femei. E o pasiune! Ideea e că nu o fac pentru bani în mod special! Este o activitate care mă calmează, mă liniștește", a povestit Ana.

Duminică, 16 ianuarie, începe Survivor

Lupta pentru premiul de 100.000 de euro și titlul de supraviețuitor începe duminică, la PRO TV. 24 de curajoși și-au făcut bagajele și au plecat în Republica Dominicană, departe de casă și de tot ce le este cunoscut, pentru a demonstra că se pot descurca în orice condiții.

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Amber Heard jpg
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png