Încurcături amoroase după SURVIVOR: o logodnă, iubiri noi, despărțiri și certuri

Ultima actualizare:

    Unii suferă, alții sunt mai îndrăgostiți ca niciodatăfoto: Instagram / Kanal D
Unii suferă, alții sunt mai îndrăgostiți ca niciodatăfoto: Instagram / Kanal D

Reality-show-ul Survivor s-a încheiat pe 10 iulie și a început la Kanal D pe 9 ianuarie. Timp suficient ca unii dintre concurenți să-și testeze relațiile de acasă, să se îndrăgostească la fața locului sau să-și evalueze propriile sentimente. Iată că după terminarea show-ului au apărut multe surprize amoroase la orizont.

Prezentatorul Daniel Pavel s-a logodit cu Marina

A stat mai bine de 6 luni departe de frumoasa Marina Ghiletchi, tânăra care îi este iubită de 7 ani. După terminarea show-ului de la Kanal D, prezentatorul Daniel Pavel (44 de ani) nu a mai pierdut timpul și i-a oferit acesteia inelul de logodnă. Duminică, cuplul a arătat dovada, pe Instagram. "Eu dorul ei îl port. Iar ea..a decis sā-mi poarte inelul", a scris "Domnul Dan", în dreptul imaginii în care Marina arată, triumfătoare, superba bijuterie. Marina este născută în Basarabia, lucrează la Viena și are are formări în studii economice internaționale, management în turism și logistică.


    Daniel Pavel și Marina s-au logoditfoto: Instagram
Daniel Pavel și Marina s-au logoditfoto: Instagram

Războinicii Andrei Dascălu și Roxana Ghiță formează un cuplu

O simpatie născută în junglă, în Republica Dominicană, s-a transformat într-o relație frumoasă de iubire. Războinicii Roxana Ghiță și Andrei Dascălu, finalist, au recunoscut că formează un cuplu. Roxana a povestit și cum a simțit atracția pentru Andrei. „Credeam că e doar din partea mea și nu voiam să par dubioasă. Eram după atâta timp în junglă, nu mă mai conectasem cu niciunul dintre colegii mei”, a spus Roxana Ghiță, în cadrul emisiunii "Ștafeta mixtă", de la Wowbiz.ro.


    Roxana Ghiță și Andrei Dascălufoto: Instagram
Roxana Ghiță și Andrei Dascălufoto: Instagram

"Mi-a spus când a ajuns în Dominicană că a simțit ceva. M-am bucurat că ea a venit acolo. Nu mi-am dorit ceva în competiție, am așteptat să ieșim să vedem dacă se întâmplă ceva și s-a întâmplat. S-a împăcat cu fostul ei când a ajuns acasă. Am înțeles situația. Dacă nu era cu fostul, ne cuplam mai repede. Eu n-am forțat-o să se despartă de fostul ei, mă bucura când îmi spunea că se gândește la mine", a povestit și Andrei Dascălu pentru sursa citată. 

Marilena s-a cuplat cu un fost Războinic, Andrei Ciobanu

„Iubirea apare atunci când nici nu te aștepți! Zâmbetul și ochii ei spun tot! Mulțumim, Survivor România”, a fost mesajul publicat de Andrei Ciobanu, alături de fotografia iubitei sale. El este fost concurent Survivor în sezonul 1, fost participant la Ninja Warrior, dar și la "X-Factor" și "Vocea României", iar ea este nimeni alta decât Marilena Cuciurean, Războinica din competiția de anul acesta. Cei doi se află în vacanță în Grecia și sunt felicitați masiv, pe rețelele sociale, pentru faptul că și-a recunoscut relația.


    Andrei Ciobanu și Marilena Ciucurean se distrează în Greciafoto: Instagram
Andrei Ciobanu și Marilena Ciucurean se distrează în Greciafoto: Instagram

Cosmin Stanciu s-a despărțit de iubită după Survivor

Cu 6 titluri mondiale WUKF și 7 europene, marele campion la karate a stârnit valuri de simpatie la Survivor. Faimosul a dat însă de greu, acasă. Într-un dialog cu fanii din online, Cosmin Stanciu a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu Laura, iubita care nu a dorit niciodată să apară în filmulețele difuzate pe post, în timpul concursului.


    Cosmin Stanciu, unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România 2021foto: Kanal  D
Cosmin Stanciu, unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România 2021foto: Kanal D

„Mă întreabă cineva dacă am iubită, cineva mă întreabă dacă le arăt poze cu Laura, Laura fiind iubita mea, și acum, dacă mai am iubită. Poze cu Laura nu aș fi trimis niciodată, pentru că ea nu genul să apară la televizor sau în media. Dar, răspund la cealaltă întrebare, nu, nu mai am iubită, nu mai suntem împreună, așa că nici nu pot să trimit poze, că nu mai suntem împreună”, a declarat Cosmin Stanciu într-un live, pe Instagram, a anunțat Wowbiz.ro.


    Zanni și Ana Porgras au fost foarte apropiați la Survivorfoto: Kanal  D
Zanni și Ana Porgras au fost foarte apropiați la Survivorfoto: Kanal D

Zanni și Ana Porgras s-au certat

Cei doi Faimoși au oferit au surprins, la final, când din confidenți și posibil iubiți au devenit dușmani. Ruptura s-a produs brusc, deși Ana Porgras a recunoscut că a simțit ceva "fluturași". “Momentul cel mai emoționant pentru mine. Revederea cu Zanni mi-a adus în suflet atât de multe emoții, emoții pe care nici măcar nu știam că le pot avea”, a spus Ana Porgras. Câștigătorul Survivor a explicat însă, învitat la "Teo Show", de ce nu vrea să mai audă de Ana și ce s-a petrecut în Republica Dominicană, atunci când foștii concurenți au mers acolo să îi susțină pe finaliști. “Ana a fost refugiul meu. Mâncam cu ea, dormeam cu ea. Era liniștea de care aveam nevoie. Apoi a plecat, am ajuns la finală. Ea a revenit cu același sentiment, nu am bănuit-o pe Ana că are alte intenții. Am fost cu Ana în cameră și mi-a zis că i-a fost dor de mine. Eu nu vreau o relație cu Ana și mă gândeam cum să-i spun. La petrecerea de final, am văzut că Ana nu mai era prezentă, se uita non stop în telefon. I-am cerut telefonul două minute. Mi l-a dat cu greu. I-am zis: <crezi că-ți umblu în telefon? Nu ești nevasta mea>! Fix primul mesaj pe WhatsApp, când l-am văzut, mi s-a făcut greață. A înghițit în sec. I-am zis: <dacă aveai frustrări și probleme în viața personală, trebuia să-mi spui. Lumea de acasă nu a știut>. Nu ne-am mai băgat în seamă de atunci! Nici tricoul meu nu l-a mai purtat”, a dezvăluit Zannidache, la Kanal D.

Citește și:

EXCLUSIV Daniel Pavel și iubita, răsfăț boem în Vama Veche, după Survivor! Cum l-am surprins pe plajă cu frumoasa Marina

EXCLUSIV Click! a fost în vizită la SURVIVOR. Totul despre uzina secretă din Dominicană. Ce nu ai văzut și nici nu o să vezi la TV

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net