Ana Porgras, sărbători pe patul de spital! A fost operată de urgență

Ana Porgras nu a avut un Crăciun liniștit, iar sărbătorile de iarnă nu sunt unele fericite pentru ea. Fosta gimnastă s-a confruntat cu probleme de sănătate și a fost supusă unei intervenții chirurgicale despre care a oferit detalii pe pagina personală de Instagram. 

Ana Porgras nu s-a bucurat de Crăciun Sursă foto: Arhivă personală
Ana Porgras nu s-a bucurat de Crăciun Sursă foto: Arhivă personală

Ana Porgras și-a îngrijorat fanii zilele trecute după ce a distribuit o serie de imagini în care apare întinsă pe patul de spital și cu o branulă în una dintre mâini.

Astăzi ea a oferit detalii despre momentele delicate prin care a trecut și a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală. 

Fosta sportivă a anunțat în urmă cu puțin timp că a ieșit din spital și că se simte foarte bine acum. Mai mult, Ana Porgras a declarat că este pregătită să petreacă de Revelion. Gimnasta a povestit că a plănuit să-și sărbătorească Crăciunul la munte, dar a ajuns de la spital și a fost operată de urgență la spitalul din Ploiești.

Ana nu a vrut să ofere detalii despre operație sau să dezvăluie motivul care a adus-o pe patul de spital. 

„Am ieșit din spital direct pe petrecere. În sfârșit am ieșit! Deci am stat câteva zile în spital și acum să vă explic și de ce am stat pentru că toată lumea m-a întrebat ce am pățit. Din păcate, pe data de 25 a intervenit o problemă. A trebuit să mă internez de urgență.Nu o să vă dau detalii despre intervenție în sine, dar mă rog. Eram și eu în vacanță la Sinaia, ca tot omul, și a trebuit să mă transfer de urgență la Ploiești", a dezvăluit Ana Porgras pe Instagram. 

Considerată una dintre marile speranțe ale gimnasticii românești, Ana Porgras a fost nevoită să se retragă din sportul profesionist la numai 18 ani, din cauza unei accidentări. Până atunci, Ana și-a trecut în palmares medalia de aur la bârnă la Mondialul din 2010 si încă un bronz, la paralele, la competiția similară din 2009.  

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net