Ana Porgras, s─ârb─âtori pe patul de spital! A fost operat─â de urgen╚Ť─â

Ana Porgras nu a avut un Cr─âciun lini╚Ötit, iar s─ârb─âtorile de iarn─â nu sunt unele fericite pentru ea. Fosta gimnast─â s-a confruntat cu probleme de s─ân─âtate ╚Öi a fost supus─â unei interven╚Ťii chirurgicale despre care a oferit detalii pe pagina personal─â de Instagram. 

image
Ana Porgras nu s-a bucurat de Cr─âciun Surs─â foto: Arhiv─â personal─â

Ana Porgras și-a îngrijorat fanii zilele trecute după ce a distribuit o serie de imagini în care apare întinsă pe patul de spital și cu o branulă în una dintre mâini.

Ast─âzi ea a oferit detalii despre momentele delicate prin care a trecut ╚Öi a dezv─âluit c─â a suferit o interven╚Ťie chirurgical─â. 

Fosta sportiv─â a anun╚Ťat ├«n urm─â cu pu╚Ťin timp c─â a ie╚Öit din spital ╚Öi c─â se simte foarte bine acum. Mai mult, Ana Porgras a declarat c─â este preg─âtit─â s─â petreac─â de Revelion. Gimnasta a povestit c─â a pl─ânuit s─â-╚Öi s─ârb─âtoreasc─â Cr─âciunul la munte, dar a ajuns de la spital ╚Öi a fost operat─â de urgen╚Ť─â la spitalul din Ploie╚Öti.

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png
image png

Ana nu a vrut s─â ofere detalii despre opera╚Ťie sau s─â dezv─âluie motivul care a adus-o pe patul de spital. 

ÔÇ×Am ie╚Öit din spital direct pe petrecere. ├Än sf├ór╚Öit am ie╚Öit! Deci am stat c├óteva zile ├«n spital ╚Öi acum s─â v─â explic ╚Öi de ce am stat pentru c─â toat─â lumea m-a ├«ntrebat ce am p─â╚Ťit. Din p─âcate, pe data de 25 a intervenit o problem─â. A trebuit s─â m─â internez de urgen╚Ť─â.Nu o s─â v─â dau detalii despre interven╚Ťie ├«n sine, dar m─â rog. Eram ╚Öi eu ├«n vacan╚Ť─â la Sinaia, ca tot omul, ╚Öi a trebuit s─â m─â transfer de urgen╚Ť─â la Ploie╚Öti", a dezv─âluit Ana Porgras pe Instagram. 

Considerat─â una dintre marile speran╚Ťe ale gimnasticii rom├óne╚Öti, Ana Porgras a fost nevoit─â s─â se retrag─â din sportul profesionist la numai 18 ani, din cauza unei accident─âri. P├ón─â atunci, Ana ╚Öi-a trecut ├«n palmares medalia de aur la b├órn─â la Mondialul din 2010 si ├«nc─â un bronz, la paralele, la competi╚Ťia similar─â din 2009.  

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
lavinia parva4 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg
FotoJet jpg