EXCLUSIV Ana Porgras, despre intrigile de la Survivor. „Nu sunt împăcată cu ceea ce a făcut Jador!”

Ultima actualizare:

    Ana Porgras s-ar întoarce oricând la ”Survivor România”foto: arhiva personală
Ana Porgras s-ar întoarce oricând la ”Survivor România”foto: arhiva personală

Eliminarea Anei Porgras (27 de ani) de la „Survivor România” a reprezentat, de departe, cel mai mare șoc din competiție de până la acest moment! Considerată una dintre cele mai bune concurente de la Faimoși și poate cea mai bună fată din concurs din punct de vedere sportiv, Ana Porgras a părăsit competiția de la Kanal D la începutul lunii aprilie, în urma unei nominalizări făcute de către Jador.

Ca o ironie a sorții, joi, 22 aprilie, Jador a fost la rândul lui eliminat din competiție, în consiliul de urgență, din cauza problemelor de sănătate, fiind accidentat la picior. Eliminarea Anei Porgras, însă, a stârnit revolta fanilor emisiunii, care au semnat chiar o petiție pentru ca faimoasa să se întoarcă în concurs. 

  • Click!: Ana, eliminarea ta din competiție a fost un șoc pentru toată lumea. Crezi că a fost un joc al sorții că ai ieșit? Aveai șanse să câștigi „Survivor”?

Ana Porgras: Cred că așa trebuia să se întâmple. Am stat și m-am gândit mult la asta când am ajuns acasă, poate ar fi trebuit să mai rămân, însă lucrurile s-au așezat astfel încât eu am ieșit bine din competiția asta. Am pierdut pe o parte, dar am câștigat mai mult pe de altă parte, am câștigat simpatia unui numar impresionant de oameni. Nu cred că aveam șanse să câștig „Survivor România”, dar aveam șanse să ajung în finală.

  • De ce crezi că te-a propus Jador pentru eliminare? Îi porți pică?

Jador cred că s-a gândit că lumea de acasă mă susține și că nu voi fi eliminată. Nici nu știa pe cine să propună. Nu-l judec pentru ce a făcut, nici nu sunt împăcată sută la sută cu ceea ce a făcut. Nu îi port pică, nu am acest sentiment nici pentru oamenii care mi-au făcut mai mult rău.

  • De ce ți-a fost cel mai frică atunci când ai plecat la ”Survivor”? Ai declarat că ai anumite fobii, de păianjeni de exemplu.

Mi-a fost foarte frică de dormitul în junglă, n-am crezut că mă voi acomoda să dorm în aer liber, cu tot felul de insecte mișunând pe lângă mine, dar, spre surprinderea mea, n-am avut probleme. A fost mai greu să mă acomodez cu dormitul pe scândură.

  • Care a fost cel mai greu moment pentru tine la „Survivor”?

Cele mai grele au fost primele două săptămâni. A fost un moment când se certau Zanni cu Elena și am izbucnit în plâns, nu doream să fac parte din conflicte, nu sunt făcută să mă cert. Nici nu mă adaptasem, nu mă odihneam bine, organismul îmi dădea semnale de alarmă. Psihic nu mă adaptasem, doream să plec acasă. Atunci am căzut, dar Zanni a venit la mine și mi-a spus că o să mă adaptez, nu va mai fi așa greu.

  • Ai fost foarte apropiată de Zanni în competiție. Toată lumea a speculat că ar fi un început de relație între voi. Crezi că vei continua să vă vedeți după ce el va ieși din concurs?

Da, cu siguranță o să ne vedem și după ce va ieși din competiție. Nu este un început de relație în sensul amoros, este o prietenie frumoasă. M-am apropiat de Zanni din prisma poveștii lui de viață. N-am trăit ceea ce a trăit el, dar am empatizat foarte mult cu el și ne-am apropiat.

  • Cine crezi că va câștiga „Survivor”?

Cred și sper să câștige Zanni. Pe plan sportiv are șanse Cosmin. De la Războinici are șanse Sindy, pentru ca este foarte bună pe traseu.

  • Se fac strategii la voi în echipă, dar la Războinici?

Da, era normal să sa facă strategii. La început erau mai puține, aveau pe cine să nominalizeze. Acum cercul se strânge. Este o competiție și fiecare încearcă să lupte și să câștige. Și la Războinici se fac strategii în aceeași măsură. Nu ajunge toată echipa la final, „Survivor România” este un joc de strategie.


    Ana Porgras a fost o concurentă redutabilă la Survivor Româniafoto: Kanal D
Ana Porgras a fost o concurentă redutabilă la Survivor Româniafoto: Kanal D
  • Ce ți-a lipsit cel mai mult în junglă? Condițiile de igienă, mâncarea?

Cel mai mult mi-a lipsit comunicarea cu cei de acasă. La condițiile din junglă m-am adaptat, corpul este făcut pentru acest lucru. De la un punct încolo nu mi se mai părea greu să dorm sub cerul liber, să nu mănânc, să mă spăl doar în apa mării fără săpun. Dar lipsa de comunicare cu familia a fost grea. Mă trezeam dimineața și mă gândeam ce fac mama, sora mea, dacă sunt bine.

  • Cum e viața după „Survivor”? Înțeleg că ești manichiuristă acum?

Eram manichiuristă înainte de a pleca, încă nu mi-am reluat programul. Mi-am luat o perioadă de readaptare la viața normală, pentru că încă mi se pare ciudată readaptarea la normalitate. Am intrat în casă și mi s-a părut un spațiu foarte mic, o cutie, m-am obișnuit să dorm în aer liber. Însă încep să mă liniștesc și voi vedea ce va fi de acum încolo, încotro o voi lua, dacă îmi voi relua activitatea. Sunt în căutare. Viața mea după „Survivor Romania” s-a schimbat radical. Înainte nu mă susțineau atâția oameni, n-am mai trăit ceea ce trăiesc acum.

  • Te-ai mai întoarce în junglă? Oamenii au cerut prin intermediul unei petiții să te întorci.

M-aș întoarce mâine. N-am crezut vreodată că voi spune acest lucru înainte de această competiție. În primele două săptămâni, mă gândeam că nu doresc să mai rămân pentru toți banii din lume. Dar ținând cont de cum sunt și cum gândesc acum, după „Survivor România”, m-aș întoarce. E o competiție extraordinară, care te modelează, te face să evoluezi, să te cunoști mai bine. Pe de altă parte, este o competiție în urma căreia rămâne un singur câștigător.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net