Fricile Otiliei Billionera la Survivor România: „Mă sperie puţin asta”

După ce a demonstrat ce poate în pădure, la „Ferma vedetelor”, Otilia Billionera, pe numele ei real Otilia Brumă, ne-a povestit care sunt fricile ei şi de ce îi este teamă cel mai mult în competiţia de la „Survivor România”, care va începe la Pro Tv din 16 ianuarie. Click! îţi spune în exclusivitate care sunt problemele solistei internaţionale.   

image
Otilia a devenit celebră pe plan internațional după ce a lansat piesa „Bilionera”

Dacă acum 3 ani aţi văzut-o pe Otilia Brumă (29 de ani) tăind lemne şi mulgând vaca la ţară, iată că acum solista se numără printre cei 12 faimoşi concurenţi de la „Survivor România 2022”, competiţie care se va difuza pe Pro TV din data de 16 ianuarie. Solista intră în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro, dar şi pentru titlul de „Survivor România”. Cu toate că e o optimistă convinsă şi foarte ambiţioasă atunci când vine vorba de o competiţie, Otilia spune că are şi ceva temeri în ceea ce priveşte probele pe care va trebui să le treacă, dar şi statul în Republica Dominicană pentru o perioadă lungă de timp.

Are şi frică de înălţime

 „O să încerc să fiu atentă şi, pe cât posibil, să nu mă accidentez. Cred că lucrurile se pot complica mult dacă mă rănesc şi chiar îmi doresc să ajut echipa, să fiu în cea mai bună formă a mea. Legat de micile temeri pe care le am acum, înainte de Survivor, cred că e normal să le am, la fel şi emoţiile. În general, lucrurile pe care nu le pot controla mă sperie puţin, iar aici mă refer la fenomene naturale. Sper să nu ne prindă vreun tsunami acolo. În rest, mi-ar mai fi frică să sar de la înălţime”, spune Otilia. 

image
Artista va face parte din echipa Faimoșilor

Înainte de a pleca spre Republica Dominicană, artista s-a pregătit intens, atât mental, cât şi fizic. Otilia merge cât de des poate la sală, încercând să-şi obişnuiască corpul cu cât mai mult efort. Tratamentele faciale şi corporale sunt nelipsite din rutina de zi cu zi a Otiliei. Ea e de părere că psihicul e cel care va susţine corpul fizic, în momentele în care îi va fi cel mai greu. 

„Pregătirea psihică este foarte importantă, este nevoie de caractere puternice şi de conştientizarea faptului că acolo orice se poate întâmpla. Cred, însă, că mentalul va susţine şi corpul fizic, atunci când îmi va fi cel mai greu. Am început să fac sport zilnic, îmi fac tratamente faciale, corporale şi încerc să nu mănânc până la amiază. Mă străduiesc să îmi creez tot felul de situaţii cât mai apropiate de mediul de la «Survivor», pentru că sunt conştientă că mă va ajuta mult această perioadă, pentru întreaga mea viaţă”, spune Otilia, care abia aşteaptă ca fanii să o vadă şi altfel decât pe scenă. 

image
A participat și la „Ferma” de la PRO TV

„Îmi place mult că mi se oferă un cadru sigur, la Survivor România, în care ne putem testa limitele. Chiar e o ocazie, pentru fiecare dintre noi, să ne dăm seama cum suntem, de fapt, atunci când suntem puşi în situaţii neobişnuite. Sunt recunoscătoare că am această şansă, de a arăta şi publicului meu cum sunt cu adevărat”

«Sunt sensibilă, nu naivă»

Ce va fi cel mai dificil pentru ea? „Partea care cred că mă va afecta în cea mai mare parte e faptul că nu vom avea suficientă mâncare. Sunt o gurmandă. Recunosc că savurez mâncăruri tradiţionale aproape zilnic, chiar dacă silueta mea nu sugerează neapărat acest lucru”. Deşi e o fire sensibilă şi fragilă, artista le va demonstra tuturor că ambiţia şi spiritul de luptătoare pe care le are triumfă de fiecare dată. „Sunt sensibilă şi mă ataşez foarte uşor de oameni. Asta nu înseamnă că sunt naivă. Faptul că mă implic, uneori, mai mult decât este cazul, poate fi considerat că fiind un «călcâi al lui Ahile». Întotdeauna m-a motivat faptul că există unii oameni care mă subestimează. Sub aspectul acesta fragil al meu, veţi vedea că veţi descoperi un om foarte ambiţios şi luptător. Probabil că nu întâmplător am fost selectată să particip la  «Survivor România»”, spune Otilia. 

stanga
dreapta
otilia bilionera sexy jpg jpeg
2 Otilia Bilionera la survivor jpeg
otilia bilionera jpg
otilia bilionera bunici jpeg
otilia bilionera parinti  jpg
3 otilia bilionera cu pastrama la ferma jpeg
otilia bilionera bunici jpeg
otilia bilionera jpg

Show-ul s-a mutat la Pro TV după 2 sezoane 

La „Survivor România” 2022, din echipa Faimoşilor vor mai face parte 11 concurenţi: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niţă, Laura Giurcanu, Radu Itu şi Elena Chiriac.

Prezentatorul show-ului de la Pro TV este tot Daniel Pavel, ca şi în ultimul concurs difuzat de Kanal D. Show-ul a mai fost la Pro TV şi a fost prezentat de Dragoş Bucurenci. Luat de Kanal D, postul turcesc a făcut trei sezoane de Exatlon şi două de Survivor, iar acum a revenit la Pro TV.

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg