Tj Miles si Xonia, lipiți, într-un dans exploziv la „Survivor Romania 2022”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Xonia și TJ Miles ar putea fi primul cuplu de la „Survivor România 2022"! Solista, care s-a despărțit recent de milionarul american pentru care fugise anul trecut, pe pandemie, la Los Angeles, i-a cam luat mințile lui TJ Miles. L-a luat la un dans exploziv la petrecerea care a deschis marea competiție de la «Survivor România 2002».

Xonia i-a luat mințile lui TJ Miles, la dans Sursa: captură Pro TV
Xonia i-a luat mințile lui TJ Miles, la dans Sursa: captură Pro TV

S-a lăsat cu apropieri amețitoare și dansuri cât se poate de lascive la Survivor România 2022, încă de la prima ediție. Cei 24 de concurenți au fost azvârliți în mijlocul unei petreceri cu alcool din belșug și nu în mijlocul junglei, de cum au ajuns în Republica Dominicană.

Xonia a pus ochii pe un coleg de la Faimoși, TJ Miles, pe care l-a luat la un dans lasciv. S-a unduit pe lângă el ca o șerpoaică și i-a făcut ochi dulci, chiar cu prima ocazie.

Cei doi s-au apropiat nesperat de mult de la prima întâlnire și nu e exclus chiar să se înfiripe și o frumoasă poveste de dragoste între ei în sânul junglei. 

Cântăreața s-a despărțit de milionarul american

Xonia este una dintre cântărețele care, pe pandemie, își găsise marea iubire prin America. Soliata se mutase cu un milionar taiwanez, își făcuse bagajele și chiar le cărase acasă la iubitul ei. Inelul însă mult dorit a întârziat să mai apară. La un moment dat, Xonia a șters până și pozele cu iubitul ei, care apăruse și într-un videoclip, de pe rețelele de socializare. Semn că, adio căsătorie!

Xonia s-a despărțit de milionarul taiwanez, de la Los Angeles  Sursa: Instagram
Xonia s-a despărțit de milionarul taiwanez, de la Los Angeles Sursa: Instagram

Eu nu prea vorbesc despre viața personală. Iubitul meu mă susține foarte mult, noi ne știm de 8 ani, iar în primul rând am fost prieteni. El știa care este profesia mea și care sunt pasiunile mele. Mereu a fost un om care a admirat lucrul acesta. Pentru el este ceva wow. Iubitul meu a jucat și în clipul meu. El este antreprenor. El încă nu a venit în România, dar a zis că poate vine. Videoclipul l-am filmat în Los Angeles, în casa în care locuiește Michel”, a declara Xonia, pe vremea când spera că milionarul o va lua de nevastă.

Acum solista este însă liberă ca pasărea cerelui. La plecarea în Republica Dominicană, Xonia a recunoscut că este în căutarea unui nou iubit, în junglă.

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net