Tj Miles si Xonia, lipi╚Ťi, ├«ntr-un dans exploziv la ÔÇ×Survivor Romania 2022ÔÇŁ

#Survivor România

Xonia ╚Öi TJ Miles ar putea fi primul cuplu de la ÔÇ×Survivor Rom├ónia 2022"! Solista, care s-a desp─âr╚Ťit recent de milionarul american pentru care fugise anul trecut, pe pandemie, la Los Angeles, i-a cam luat min╚Ťile lui TJ Miles. L-a luat la un dans exploziv la petrecerea care a deschis marea competi╚Ťie de la ┬źSurvivor Rom├ónia 2002┬╗.

image
Xonia i-a luat min╚Ťile lui TJ Miles, la dans Sursa: captur─â Pro TV

S-a l─âsat cu apropieri ame╚Ťitoare ╚Öi dansuri c├ót se poate de lascive la Survivor Rom├ónia 2022, ├«nc─â de la prima edi╚Ťie. Cei 24 de concuren╚Ťi au fost azv├órli╚Ťi ├«n mijlocul unei petreceri cu alcool din bel╚Öug ╚Öi nu ├«n mijlocul junglei, de cum au ajuns ├«n Republica Dominican─â.

Xonia a pus ochii pe un coleg de la Faimoși, TJ Miles, pe care l-a luat la un dans lasciv. S-a unduit pe lângă el ca o șerpoaică și i-a făcut ochi dulci, chiar cu prima ocazie.

Cei doi s-au apropiat nesperat de mult de la prima ├«nt├ólnire ╚Öi nu e exclus chiar s─â se ├«nfiripe ╚Öi o frumoas─â poveste de dragoste ├«ntre ei ├«n s├ónul junglei. 

stanga
dreapta
xonia tj miles1 jpg
xonia tj miles jpg
xoniatjmiles7 jpg
xonia survivor jpg
tjmiles jpg

C├ónt─ârea╚Ťa s-a desp─âr╚Ťit de milionarul american

Xonia este una dintre c├ónt─âre╚Ťele care, pe pandemie, ├«╚Öi g─âsise marea iubire prin America. Soliata se mutase cu un milionar taiwanez, ├«╚Öi f─âcuse bagajele ╚Öi chiar le c─ârase acas─â la iubitul ei. Inelul ├«ns─â mult dorit a ├«nt├órziat s─â mai apar─â. La un moment dat, Xonia a ╚Öters p├ón─â ╚Öi pozele cu iubitul ei, care ap─âruse ╚Öi ├«ntr-un videoclip, de pe re╚Ťelele de socializare. Semn c─â, adio c─âs─âtorie!

image
Xonia s-a desp─âr╚Ťit de milionarul taiwanez, de la Los Angeles Sursa: Instagram

ÔÇ×Eu nu prea vorbesc despre via╚Ťa personal─â. Iubitul meu m─â sus╚Ťine foarte mult, noi ne ╚Ötim de 8 ani, iar ├«n primul r├ónd am fost prieteni. El ╚Ötia care este profesia mea ╚Öi care sunt pasiunile mele. Mereu a fost un om care a admirat lucrul acesta. Pentru el este ceva wow. Iubitul meu a jucat ╚Öi ├«n clipul meu. El este antreprenor. El ├«nc─â nu a venit ├«n Rom├ónia, dar a zis c─â poate vine. Videoclipul l-am filmat ├«n Los Angeles, ├«n casa ├«n care locuie╚Öte MichelÔÇŁ, a declara Xonia, pe vremea c├ónd spera c─â milionarul o va lua de nevast─â.

Acum solista este însă liberă ca pasărea cerelui. La plecarea în Republica Dominicană, Xonia a recunoscut că este în căutarea unui nou iubit, în junglă.

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg