Tj Miles si Xonia, lipi╚Ťi, ├«ntr-un dans exploziv la ÔÇ×Survivor Romania 2022ÔÇŁ

#Survivor România 16 ianuarie 2022

Xonia ╚Öi TJ Miles ar putea fi primul cuplu de la ÔÇ×Survivor Rom├ónia 2022"! Solista, care s-a desp─âr╚Ťit recent de milionarul american pentru care fugise anul trecut, pe pandemie, la Los Angeles, i-a cam luat min╚Ťile lui TJ Miles. L-a luat la un dans exploziv la petrecerea care a deschis marea competi╚Ťie de la ┬źSurvivor Rom├ónia 2002┬╗.

image
Xonia i-a luat min╚Ťile lui TJ Miles, la dans Sursa: captur─â Pro TV

S-a l─âsat cu apropieri ame╚Ťitoare ╚Öi dansuri c├ót se poate de lascive la Survivor Rom├ónia 2022, ├«nc─â de la prima edi╚Ťie. Cei 24 de concuren╚Ťi au fost azv├órli╚Ťi ├«n mijlocul unei petreceri cu alcool din bel╚Öug ╚Öi nu ├«n mijlocul junglei, de cum au ajuns ├«n Republica Dominican─â.

Xonia a pus ochii pe un coleg de la Faimoși, TJ Miles, pe care l-a luat la un dans lasciv. S-a unduit pe lângă el ca o șerpoaică și i-a făcut ochi dulci, chiar cu prima ocazie.

Cei doi s-au apropiat nesperat de mult de la prima ├«nt├ólnire ╚Öi nu e exclus chiar s─â se ├«nfiripe ╚Öi o frumoas─â poveste de dragoste ├«ntre ei ├«n s├ónul junglei. 

stanga
dreapta
xonia tj miles1 jpg
xonia tj miles jpg
xoniatjmiles7 jpg
xonia survivor jpg
tjmiles jpg

C├ónt─ârea╚Ťa s-a desp─âr╚Ťit de milionarul american

Xonia este una dintre c├ónt─âre╚Ťele care, pe pandemie, ├«╚Öi g─âsise marea iubire prin America. Soliata se mutase cu un milionar taiwanez, ├«╚Öi f─âcuse bagajele ╚Öi chiar le c─ârase acas─â la iubitul ei. Inelul ├«ns─â mult dorit a ├«nt├órziat s─â mai apar─â. La un moment dat, Xonia a ╚Öters p├ón─â ╚Öi pozele cu iubitul ei, care ap─âruse ╚Öi ├«ntr-un videoclip, de pe re╚Ťelele de socializare. Semn c─â, adio c─âs─âtorie!

image
Xonia s-a desp─âr╚Ťit de milionarul taiwanez, de la Los Angeles Sursa: Instagram

ÔÇ×Eu nu prea vorbesc despre via╚Ťa personal─â. Iubitul meu m─â sus╚Ťine foarte mult, noi ne ╚Ötim de 8 ani, iar ├«n primul r├ónd am fost prieteni. El ╚Ötia care este profesia mea ╚Öi care sunt pasiunile mele. Mereu a fost un om care a admirat lucrul acesta. Pentru el este ceva wow. Iubitul meu a jucat ╚Öi ├«n clipul meu. El este antreprenor. El ├«nc─â nu a venit ├«n Rom├ónia, dar a zis c─â poate vine. Videoclipul l-am filmat ├«n Los Angeles, ├«n casa ├«n care locuie╚Öte MichelÔÇŁ, a declara Xonia, pe vremea c├ónd spera c─â milionarul o va lua de nevast─â.

Acum solista este însă liberă ca pasărea cerelui. La plecarea în Republica Dominicană, Xonia a recunoscut că este în căutarea unui nou iubit, în junglă.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
survivor2 png
cheloo iumor jpg
6survivor romania individuale png
image
alina puscas png
netflix laptop jpg