Andreea Tonciu, luat─â pe targ─â de medici la Survivor. Ce-a p─â╚Ťit vedeta

23 ianuarie 2022

Clipe grele pentru Andreea Tonciu la Survivor Rom├ónia, ├«n edi╚Ťia de duminic─â, 23 ianuarie. Faimoasei i s-a f─âcut extrem de r─âu dintr-o dat─â ╚Öi a avut nevoie urgent─â de interven╚Ťia medicilor.

image
Andreea Tonciu, luat─â pe targ─â de medici la Survivor Foto: Captur─â Video Pro TV

Andreea Tonciu a stat pe bar─â la jocurile edi╚Ťiei de duminic─â, 23 ianuarie, dup─â ce a fost cuprins─â de o stare extrem─â de r─âu. Andreea a le╚Öinat pe bra╚Ťele mediclor, c├ónd ace╚Ötia au intervenit la fa╚Ťa locului pentru a-i acorda ├«ngrijiri. 

Andreea Tonciu, luat─â pe targ─â de medici la Survivor

Medicii au ├«ncercat s─â afle care este cauza problemei chiar de la concurent─â, ├«ns─â comunicarea cu Andreea a fost imposibil─â, aceasta abia put├ónd s─â vorbeasc─â. Intins─â pe jos ╚Öi cu doctorii l├óng─â ea, Tonciu ╚Öi-a speriat at├ót colegii de echip─â, c├ót ╚Öi admiratorii, care au urm─ârit momentul pe micile ecrane.

La scurt timp, cadrele medicale au decis s─â o transporte pe Andreea Tonciu la spital ├«n vederea unor analize ╚Öi supraveghere atent─â. Aceasta a fost luat─â pe targ─â, av├ónd ├«n vedere c─â nu se putea ╚Ťine pe picioare, ╚Öi a fost dus─â la o unitate spitaliceasc─â cu ambulan╚Ťa.

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anun╚Ťat c─â Andreea Tonciu nu va mai participa o perioad─â la jocuri. Acesta a explicat, de asemenea, c─â imediat cum va afla noi detalii despre starea ei de s─ân─âtate ├«i va anun╚Ťa pe coechipierii s─âi. Momentan, nu sunt cunoscute nici cauza problemei, nici diagnosticul pus de doctori. 

ÔÇ×Eu de c├ónd sunt ├«n acest concurs nu am dormit nicio noapte..Cel mai greu ├«mi este noaptea c├ónd ceilal╚Ťi dorm ╚Öi eu nu pot. M─â g├óndesc la feti╚Ťa mea, la tot ce e acas─âÔÇŁ, a spus Andreea Tonciu printre lacrimi, dup─â ce a revenit ├«n competi╚Ťie.

stanga
dreapta
tonciu survivor 1 png
andreea tonciu survivor png
 Andreea Tonciu jpg
andreea tonciu si fiica ei jpg jpeg
andreea tonciu survicvor png

Cu ce probleme de s─ân─âtate se confrunt─â Andreea Tonciu

Nici ├«n edi╚Ťia trecut─â Andreea Tonciu nu a sc─âpat de probleme. Dup─â ce medicii au averitizat-o c─â ar putea face otit─â sever─â din cauza zborului spre Republica Dominican─â, vedetei i s-a f─âcut r─âu ╚Öi ├«n timpul film─ârilor. ÔÇ×Simt c─â mi se taie respira╚Ťia. Mi s-a infundat urechea r─âu de tot", spunea atunci Andreea, care se ├«ntinsese pe jos.

├Änainte de a pleca spre Republica Dominican─â, Tonciu a f─âcut mai multe vizite la medici, inclusiv la ORL, pentru c─â a avut o r─âceal─â serioas─â, iar doctorii i-au spus c─â poate face o otit─â sever─â ├«n timpul zborului. Andreea declara ulterior c─â starea i s-a mai ├«mbun─ât─â╚Ťit ╚Öi c─â este preg─âtit─â de marea competi╚Ťie. S─â fie acesta ├«ns─â motivul st─ârii extreme de r─âu din cadrul edi╚Ťiei de duminic─â?

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Screenshot 2022 05 27 211305 png
irina fodor asia express jpg
crbl  2 (2) jpg
disney plus png
about you gala jpg