Soția si fiica lui CRBL, mesaj disperat după nominalizarea faimosului spre eliminare

CRBL participă la Survivor România. Face parte din echipa Faimoșilor și se străduiește să demonstreze că merită marele premiu. Din păcate, el a fost propus spre eliminare. De acasă, din Spania, este susținut de soția sa, Elena și fiica lor, care au lansat un apel îndreptat către toții fanii artistului. 

Elena și CRBL au o fiică pe nume Alessia
Elena și CRBL au o fiică pe nume Alessia

CRBL a fost propus spre eliminare de către colegul său de echipă cu care a avut mai multe altercații de-a lungul timpului, coregraful Emil Rengle. La auzul nominalizării, CRBL a reacționat destul de agresiv la adresa lui Emil Rengle și i-a adresat cuvinte dure. 

CRBL are susținători de nădejde acasă, în Spania. Pe soția sa, Elena și pe fiica acestuia. Elena a înregistrat care este atmosfera din casă atunci când privesc competiția Survivor, în care participă și CRBL. Micuța Alessia a fost surprinsă de mama sa în timp ce striga de bucurie atunci când tatăl ei a adus un punct echipei sale. După finalul ediției de luni, 14 februarie, Elena și Alessia au adresat un mesaj tuturor fanilor lui CRBL. 

"Uf, a sosit și acel moment în care să vă cerem ajutorul, să îl susținem pe CRBL în concurs, să meargă mai departe. Start vot la 1264. Să-l susținem ca să meargă mai departe!!", a fost mesajul pe care l-a transmis Elena fanilor. 

Elena și CRBL sunt căsătoriți din anul 2008 și au împreună o fiică pe nume Alessia. În anul 2020, în plină pandemie, cuplul a luat o decizie radicală, și-a făcut bagajele și a început o viașă nouă în Spania. De când nu mai susține concerte din cauza pandemiei, CRBL și-a dedicat timpul unui nou hobby și este determinat să își deschidă propria afaceri. Studiază piața criptomondelor și a NFT-urilor și este convins că va da lovitura!.

„Am ales Spania pentru că e aproape de noi. E cald, e bine, e liniște. Despre asta este vorba. Eu am căutat liniște. Am căutat să vin într-un loc în care pot să mă bucur de lucrurile la care am visat. Acum, în pandemie, este o perioadă perfectă pentru compus. Am timp să fac ce îmi place și sunt împăcat cu mine”, declara CRBL, la scurt timp după plecarea sa în Spania. 

CRBL, Radu ITU și Otilia Bilionera au fost propuși spre eliminare 

În urma consiliului din data de 14 februarie, Radu Itu, CRBL și Otilia Bilionera au fost propuși spre eliminare de către colegii lor. Decizia finală va fi luată de către telespectatori care au posibilitatea de a-și vota preferații. Otilia a izbucnit în lacrimi în timpul consilului și a fost de părere că eliminarea sa s-a datorat în principal faptului că cei din echipa sa o consideră mult prea sensibilă și nepregătită de joc. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net