Andreea Tonciu îi face praf pe Faimoşi: ”Laura Giurcanu și TJ au venit la Insula Iubirii!”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu a venit furioasă, nevoie mare, de la „Survivor”! I-a luat la rând pe colegii de la Faimoși și le-a adresat unora dintre aceștia cuvinte grele și chiar acuzații! În vizorul brunetei au intrat pe rând CRBL, Emil Rengle, dar și noul „cuplu: Laura Giurcanu-TJ Miles!

Laura Giurcanu și Tj Miles, apropieri suspecte la Survivor Sursa: captură Pro TV
Laura Giurcanu și Tj Miles, apropieri suspecte la Survivor Sursa: captură Pro TV

Andreea Tonciu s-a întors de la „Survivor” mai războinică decât a fost în competiție! Invitată la emisiunea „La Măruță”, Andreea Tonciu i-a făcut praf pe unii concurenți de la Faimoși. A ajuns să se certe în emisiune până și cu Cătălin Măruță, pe motiv că nu o lasă să spună adevărul.

„CRBL e un bădăran și un mahalagiu!”

Primul intrat în vizorul brunetei a fost CRBL, pe care Tonciu l-a făcut cum i-a venit mai bine la gură!

Nu mai am burtică după aproape treiptămâni de stat la „Survivor!” Din cauza unor animăluțe eu m-am transformat acolo. Eu sunt sinceră, spun tot. Aveam ce căuta la Survivor, poate mă reîntorc! Pe plan sportiv, recunosc că probele sunt destul de grele, nu eram foarte pregătită. Dar eu nu am putut să mă adaptez cu așa suflete rele și reci ca acolo, eu nu am văzut în viața mea. În afară de Otilia și de Roxana, n-am mai văzut așa ceva!

Mi-a fost foarte rău, nu e adevărat că m-am fofilat. Nu am vrut să-mi risc sănătatea, am probleme. Jur că nu am crezut că va fi atât de greu! Ăștia au făcut cuibul de ciori ca să mă de afară din emisiune!

CRBL nu e bărbat pentru mine, a dat dovadă de un mahalagism ieftin! E un bădăran, sunt curioasă cum se poartă cu nevastă-sa. Are un suflet rău, e dur ca om. M-a înjurat, mai avea puțin și mă bătea! A vrut să mă agreseze, îmi luam avocat și zbura din emisiune. La cât de praf e pe teren, o să zboare repede!”, a declarat Andreea, la Pro TV.

„Rengle, dansatorul minune, e praf! Un îmbârligător mincinos!”

Tirada brunetei a continuat. Emil Rengle a fost și el făcut cu ou și cu oțet!

Nu putem să-i numim pe toți Faimoși, nu sunt! Dansatorul minune, pe tocuri de 20 cm. Trebuia să-i dați un traseu pe tocuri! El e veriga slabă, o să demostreze că e praf, e un îmbârligător mincinos. Nici eu nu sunt faimoasă, dar sunt mai cunoscută ca el! Ne-a vorbit numai despre sex, cu cine a fost el pe acasă și ce abilități sexuale are! Că ce-i place lui de unul de la Războinici!, a mai spus Andreea.

„Girucanu și TJ au greșit emisiunea, au venit la Insula Iubirii!”

Andreea Tonciu a dat în vileag noul cuplu din emisiune, format din Laura Giurcanu și TJ Miles, care ar fi petrecut ore întregi singuri în pădure!

Giurcanu a greșit emisiunea, a venit la Insula iubirii. Păi cum să ai tu iubit acasă și să stai trei ore în apă cu un bărbat?! Nu ne-am dus la Survivor ca să ne coțăim! Când a ieșit din apă, lui Giurcanu i-o luaseră chiloții la vale, spre stânga. Am atenționat-o ca de la femeie la femeie. Eu nu știu cine e ăsta, TJ Miles! Ăsta a venit la jungla iubirii!

„ Xonia s-a călărit cu Tj în avion!”

În avion vroia o relație cu Xonia, apoi îi plăcea de Otilia, acum a ajuns la Laura. În fiecare seară, Laura se urcă călare pe el ca să-i facă masaj! Xonia era și ea călare pe TJ, chiar a creunoscut că-i place! Iar TJ era cu mâna între picioarele Xoniei în avion!Leam fpcut poză!”, a adăugat, înverșunată, Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a fost eliminată de la „Survivor România” după două săptămâni și jumătate de stat în jungla din Republica Dominicană.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net