Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu, la perfuzii după Survivor România!

29 ianuarie 2022

Competiția Survivor este una foarte dură, iar nu toți concurenții pot face față probelor sportive dificile și presiunii psihologice. Trei dintre membrii echipei faimoșilor au fost deja eliminați: Xonia, Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu. 

image
Andreea Tonciu şi Roxana Ciuhulescu foto: Pro TV

Ajunse înapoi în România, Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu au decis că au nevoie de un plus de energie după ce au participat la Survivior, competiția care le-a pus la încercare condiția fizică, dar și puterea psihică. 

Cele două foste concurente au apelat la ajutorul medicului pentru a se simți mai bine. S-au fotografiat în clinică, în timp ce primeau un cocktail de vitamine intravenos. Roxana Ciuhulescu a fost cea care a distribuit imaginile pe pagina contului personal de Instagram. 

stanga
dreapta
roxana ciuhulescu antrenament jpg
roxana ciuhulescu survivor jpg
roxana ciuhulescu copii jpg
roxana ciuhulescu si actualul sot
roxana ciuhulescu sot jpg
roxana ciuhulescu survivor jpg
roxana ciuhulescu eliminata survivor romania png
roxana ciuhulescu fiica jpg
roxana ciuhulescu png
roxana ciuhulescu jpg
roxana ciuhulescu miramagica herastrau 4 jpg jpeg

Dacă Roxana Ciuhulescu a fost nevoită să părăsească competiția din cauza unor probleme de sănătate, situația a fost diferită în cazul Andreei Tonciu. Fosta prezentatoare TV a fost propusă spre eliminare de coechipierii săi și nu a primit suficiente voturi din partea publicului pentru a rămâne în competiție. 

image

Andreea a fost surprinsă atunci când a aflat rezultatele votului și a dorit să își ceară scuze tuturor coechipierilor pe care i-a supărat de-a lungul celor 10 zile pe care le-a petrecut în competiție. Andreea a mărturisit că a dezvoltat o relație de prietenie cu Otilia Bilionera și speră să păstreze legătura cu artista atunci când ea va reveni în România. 

Andreea Tonciu, conflict cu CRBL la Survivor

Deși s-a aflat doar 10 zile în Republica Dominiană, Andreea Tonciu a avut suficient timp să intre în diferite coflicte. Cel mai înverșunat adversar al acestuia a fost CRBL. Nu doar o singură dată, artistul a acuzat-o pe Andreea de faptul că nu dorește să își ajute echipa și caută tot felul de scuze pentru a se sustrage sarcinilor. Chiar și atunci când Andreea a avut nevoie de ajutorul medicilor, CRBL a rămas ferm în opiniile sale și nu a dat dovadă de empatie.

stanga
dreapta
andreea tonciu
andreea tonciu
andreea tonciu 2 PNG
1 Andreea Tonciu survivor copy jpg
andreea tonciu
andreea tonciu 3 PNG
andreea tonciu
andreea tonciu parinti jpeg
andreea tonciu survicvor2 png
andreea tonciu 1 PNG
andreea tonciu 1 jpg jpeg
andreea tonciu deschidere png
andreea tonciu sot daniel niculescu 0 jpeg

Roxana Ciuhulescu, în război cu fostul soț

Roxana Ciuhulescu s-a întors în țară, dar nu are parte de liniște. E a fost recent citată în procesul pe care l-a intentat fostului soț. În luna martie trebuie să se prezinte în fața magistraților. Suma pentru care cei doi foșți soți se luptă nu este una de neglijat. Roxana și Mihai Ivănescu au de împărțit aproape 500.000 de euro. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irinel columbeanu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
irina fodor asia express jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis