Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu, la perfuzii după Survivor România!

Ultima actualizare:

Competiția Survivor este una foarte dură, iar nu toți concurenții pot face față probelor sportive dificile și presiunii psihologice. Trei dintre membrii echipei faimoșilor au fost deja eliminați: Xonia, Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu. 

Andreea Tonciu şi Roxana Ciuhulescu foto: Pro TV
Andreea Tonciu şi Roxana Ciuhulescu foto: Pro TV

Ajunse înapoi în România, Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu au decis că au nevoie de un plus de energie după ce au participat la Survivior, competiția care le-a pus la încercare condiția fizică, dar și puterea psihică. 

Cele două foste concurente au apelat la ajutorul medicului pentru a se simți mai bine. S-au fotografiat în clinică, în timp ce primeau un cocktail de vitamine intravenos. Roxana Ciuhulescu a fost cea care a distribuit imaginile pe pagina contului personal de Instagram. 

Dacă Roxana Ciuhulescu a fost nevoită să părăsească competiția din cauza unor probleme de sănătate, situația a fost diferită în cazul Andreei Tonciu. Fosta prezentatoare TV a fost propusă spre eliminare de coechipierii săi și nu a primit suficiente voturi din partea publicului pentru a rămâne în competiție. 

image

Andreea a fost surprinsă atunci când a aflat rezultatele votului și a dorit să își ceară scuze tuturor coechipierilor pe care i-a supărat de-a lungul celor 10 zile pe care le-a petrecut în competiție. Andreea a mărturisit că a dezvoltat o relație de prietenie cu Otilia Bilionera și speră să păstreze legătura cu artista atunci când ea va reveni în România. 

Andreea Tonciu, conflict cu CRBL la Survivor

Deși s-a aflat doar 10 zile în Republica Dominiană, Andreea Tonciu a avut suficient timp să intre în diferite coflicte. Cel mai înverșunat adversar al acestuia a fost CRBL. Nu doar o singură dată, artistul a acuzat-o pe Andreea de faptul că nu dorește să își ajute echipa și caută tot felul de scuze pentru a se sustrage sarcinilor. Chiar și atunci când Andreea a avut nevoie de ajutorul medicilor, CRBL a rămas ferm în opiniile sale și nu a dat dovadă de empatie.

Roxana Ciuhulescu, în război cu fostul soț

Roxana Ciuhulescu s-a întors în țară, dar nu are parte de liniște. E a fost recent citată în procesul pe care l-a intentat fostului soț. În luna martie trebuie să se prezinte în fața magistraților. Suma pentru care cei doi foșți soți se luptă nu este una de neglijat. Roxana și Mihai Ivănescu au de împărțit aproape 500.000 de euro. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net