Andreea Tonciu, traumatizată după Survivor România 2022. Problemele grave cu care se confruntă

Ultima actualizare:

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor România, iar acum se confruntă cu grave probleme de sănătate de ordin emoțional. Vedeta a rămas efectiv traumatizată după experiența trăită, mai ales că fiica sa nu a suportat să stea atât de mult timp fără ea.

Andreea Tonciu are probleme de sănătate
Andreea Tonciu are probleme de sănătate

Andreea Tonciu a făcut spectacol la Survivor România, însă nu a rezistat mai mult de câteva ediții, căci a avut probleme de sănătate, a fost luată cu targa de medici, a leșinat de câteva ori, însă și stresul emoțional a fost un factor decisiv. Vedeta a fost, oricum, eliminată din concurs, după ce colegii din echipa Faimoșii au propus-o spre excluderea din show. 

Mama Andreei Tonciu a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a „Faimoasei”, care este în al nouălea cer de când a plecat din Republica Dominicană, însă a rămas cu traume adânci după experiența Survivor România 2022.

„Da am vorbit cu Andreea, este ok, este fericită. De abia așteaptă să ne vadă, e șocată, oricum, de ceea ce a trăit acolo. Spre surprinderea noastră ea încă nu a dormit și a zis că nu poate să doarmă.Pentru că și la hotel a văzut o șopârlă mică în cameră. Nu a dormit toată noaptea, a vorbit cu noi. Noi am văzut un show foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo, este altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă, faptul că a stat acolo și tot timpul auzea numai zgomote.', a povestit Maria Tonciu, la Măruță.

Mama Andreei Tonciu a mărturisit că vedeta a dorit să conitinue cursa, însă starea fizică și emoțională, dar și faptul că s-a dorit excluderea ei din emisiunea Survivor România au trimis-o acasă.

„Este foarte greu când ți-e rău fizic și să te gândești că vrei să participi, dar nu poți și-ți tragi echipa înapoi. E foarte greu. Mi-a zis că ce s-a întâmplat aseară a fost îngrozitor pentru colegii ei.”, a declarat mama Andreei Tonciu. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net