Eșecurile se țin lanț pentru Faimoși! Au pierdut un nou joc de recompensă

Conflictele din cadrul Survivor se țin lanț. În ediția de marți, concurenții au luptat în cadrul unui joc de recompensă, iar spiritele s-au încins din nou. Protagoniștii conflictului: nimeni alții decât CRBL și Andreea Tonciu. 

image

Faimoșii au pierdut un nou joc de recompensă în ediția difuzată marți seară. După un traseu complicat, Faimoșii nu au reușit să arune la țintă niște discuri pentru a-și asigura victoria. Au fost înfrânți categoric de către Războinici, iar aceștia din urmă au primit recompensă mâncare, mai exact, ouă. 

În timpul desfășurării probei, Andreea Tonciu a acuzat din nou o indispoziție și a decis să se retragă pe bancă și să nu participe la concurs alături de colegii săi. CRBL s-a arătat foarte deranjat de decizia brunetei și chiar dacă aceasta a susținut că are nevoie de medic, CRBL a refuzat să îl strige și i-a sugerat sec Andreei să se descurce singură: "Să-și cheme singură doctorul. Eu nu pot să empatizez cu ea dacă nici măcar nu vrea să ne sprijine de pe bancă", a declarat CRBL.

Conflictul dintre Andreea Tonciu și CRBL continuă

Medicul a sosit imediat lângă concurenta vizibil slăbită și a întrebat-o care pare să fie problema. Andreea a mărturisit că are o stare de leșin, iar medicul a decis să îi facă o perfuzie vedetei. 

CRBL a insitat că Andreea nu dorește să se implice în joc și de aceea încercă să găsească tot felul de scuze pentru a se sustrage îndatoririlor pe care le are. 

După o nouă etapă pe care au pierdut-o categoric în fața Războincilor, tensiunea a crescut în tabăra Faimoșilor și, așa cum se întâmplă după orice etapă pierdută, acuzațiile au început să curgă, fără menajamente.

Cătălin Zmărăndescu s-a ocupat de ridicarea moralului colegilor săi și le-a ținut un mic discurs de încurajare. :"Haideți să ne mobilizăm. M-am săturat, frate să pierd, Tragem până murim!", le-a spus Cătălin colegilor săi. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net