Daniel Pavel a lăsat în urmă despărțirea de Marina! Prezentatorul Survivior are o nouă iubită

Ultima actualizare:

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survior România, iubește din nou, la mai puțin de jumătate de an de la despărțirea de Marina, femeia alături de care petrecut șapte ani.

image

Daniel Pavel anunța în vara anului trecut că a încheiat relația cu Marina, pe care o ceruse în căsătorie cu puțin timp înainte de separare. Prezentatorul dezvăluia că distanța dintre ei a fost cea care și-a spus cuvântul, iar la întoarcerea acasă din Republica Domincană a găsit-o complet schimbată pe Marina. 

Deși în urmă cu două luni, Daniel Pavel mărturisea că se află într-un proces de vindecare și de reclădire emoțională, se pare că nu a trecut singur prin clipele dificile și deja și-a găsit fericirea dorită alături de Ana Maria Pop.

Daniel și Ana ar forma un cuplu de la finalul anului trecut

După ce Daniel Pavel și Marina s-au despărțit, prezentatorul TV al emisiunii ”Survivor România” a început să se apropie de Ana Maria Pop, o tânără din Cluj. Se pare că aceasta l-a vizitat și în Austria, locul unde Daniel petrece o bună parte din timp.

La finalul lunii noiembrie, Ana Maria Pop a distribuit o fotografie care pare să trădeze relația pe care o are cu Daniel Pavel. În dreptul instantaneului realizat în Viena, Ana Maria Pop a scris " un nou început", iar Daniel a fost printre primii care au apreciat fotografia.

Mai mult decât atât, deși nu au recunoscut că formează un cuplu și nu s-au afișat împreună, povestea dintre Daniel și Ana evoluează rapid. Frumoasa avocată ar fi petrecut Crăciunul și Revelionul alături de prezentatorul Survivor, potrivit Fanatik. 

Cine este iubita lui Daniel Pavel 

Ana Maria Pop este pasionată de artă. Absolventă a Facultății de Drept din Cluj, Ana Maria Pop are și două masterate în domeniu, dar este pasionată de actorie și de pictură. Talentul actoricesc al tinerei a fost remarcat de către producători, iar ea a avut mici roluri în Las Fierbinți și alte producții din țară.

Daniel Pavel prezintă a doua ediție Survivior

Survivor România s-a mutat de la KanalD la PRO TV, cu tot cu prezentatorul. Daniel Pavel a semnat cu trustul de pe Pache Protopoescu, iar momentan se află la mii de kilometri de casă, în Republica Dominicană. Prezentatorul trăiește experiența Survivior alături de concurenții determinați să demonstreze că merită premiul cel mare de 100.000 de euro.

În ciuda faptului că emisiunea a început de puțin timp, conflictele pentru putere sunt la fel de intense ca cele de pe traseu. Două vedete au fost deja eliminate, iar situația devine din ce în ce mai tensionată. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net