Daniel Pavel a l─âsat ├«n urm─â desp─âr╚Ťirea de Marina! Prezentatorul Survivior are o nou─â iubit─â

25 ianuarie 2022

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survior Rom├ónia, iube╚Öte din nou, la mai pu╚Ťin de jum─âtate de an de la desp─âr╚Ťirea de Marina, femeia al─âturi de care petrecut ╚Öapte ani.

image

Daniel Pavel anun╚Ťa ├«n vara anului trecut c─â a ├«ncheiat rela╚Ťia cu Marina, pe care o ceruse ├«n c─âs─âtorie cu pu╚Ťin timp ├«nainte de separare. Prezentatorul dezv─âluia c─â distan╚Ťa dintre ei a fost cea care ╚Öi-a spus cuv├óntul, iar la ├«ntoarcerea acas─â din Republica Domincan─â a g─âsit-o complet schimbat─â pe Marina. 

De╚Öi ├«n urm─â cu dou─â luni, Daniel Pavel m─ârturisea c─â se afl─â ├«ntr-un proces de vindecare ╚Öi de recl─âdire emo╚Ťional─â, se pare c─â nu a trecut singur prin clipele dificile ╚Öi deja ╚Öi-a g─âsit fericirea dorit─â al─âturi de Ana Maria Pop.

Daniel și Ana ar forma un cuplu de la finalul anului trecut

Dup─â ce Daniel Pavel ╚Öi Marina s-au desp─âr╚Ťit, prezentatorul TV al emisiunii ÔÇŁSurvivor Rom├óniaÔÇŁ a ├«nceput s─â se apropie de Ana Maria Pop, o t├ón─âr─â din Cluj. Se pare c─â aceasta l-a vizitat ╚Öi ├«n Austria, locul unde Daniel petrece o bun─â parte din timp.

La finalul lunii noiembrie, Ana Maria Pop a distribuit o fotografie care pare s─â tr─âdeze rela╚Ťia pe care o are cu Daniel Pavel. ├Än dreptul instantaneului realizat ├«n Viena, Ana Maria Pop a scris " un nou ├«nceput", iar Daniel a fost printre primii care au apreciat fotografia.

Mai mult dec├ót at├ót, de╚Öi nu au recunoscut c─â formeaz─â un cuplu ╚Öi nu s-au afi╚Öat ├«mpreun─â, povestea dintre Daniel ╚Öi Ana evolueaz─â rapid. Frumoasa avocat─â ar fi petrecut Cr─âciunul ╚Öi Revelionul al─âturi de prezentatorul Survivor, potrivit Fanatik. 

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png
daniel pavel jpg
daniel pavel jpg
5 iubita daniel pavel jpeg
daniel pavel prezentatorul survivor romania jpg jpeg
catalin maruta daniel pavel png
daniel pavel 1 jpeg
daniel pavel marina jpeg
marina daniel pavel jpeg
daniel pavel iubita1 jpg
caseta 2 foto daniel pavel jpeg
daniel pavel marina vama veche jpeg
daniel pavel iubita jpg
daniel pavel iubita2 jpg
daniel pavel iubita3 jpg
daniel pavel png

Cine este iubita lui Daniel Pavel 

Ana Maria Pop este pasionat─â de art─â. Absolvent─â a Facult─â╚Ťii de Drept din Cluj, Ana Maria Pop are ╚Öi dou─â masterate ├«n domeniu, dar este pasionat─â de actorie ╚Öi de pictur─â. Talentul actoricesc al tinerei a fost remarcat de c─âtre produc─âtori, iar ea a avut mici roluri ├«n Las Fierbin╚Ťi ╚Öi alte produc╚Ťii din ╚Ťar─â.

Daniel Pavel prezint─â a doua edi╚Ťie Survivior

Survivor Rom├ónia s-a mutat de la KanalD la PRO TV, cu tot cu prezentatorul. Daniel Pavel a semnat cu trustul de pe Pache Protopoescu, iar momentan se afl─â la mii de kilometri de cas─â, ├«n Republica Dominican─â. Prezentatorul tr─âie╚Öte experien╚Ťa Survivior al─âturi de concuren╚Ťii determina╚Ťi s─â demonstreze c─â merit─â premiul cel mare de 100.000 de euro.

stanga
dreapta
survivor romania 20221 jpg
1 Andreea Tonciu survivor copy jpg
survivor romania 20223 jpg
survivor 45 jpg
roxana ciuhulescu survivor jpg
faimosi survivor 2022 jpg
andreea tonciu survivor jpg
survivor romania razboinici3 jpg
giurcanu survivor copy jpg
liviu mihalca survivor jpg
tonciu survivor deschidere png
andreea tonciu survivor jpg
dan pavel, prezentatorul Survivor
survivor romania 20222 jpg

├Än ciuda faptului c─â emisiunea a ├«nceput de pu╚Ťin timp, conflictele pentru putere sunt la fel de intense ca cele de pe traseu. Dou─â vedete au fost deja eliminate, iar situa╚Ťia devine din ce ├«n ce mai tensionat─â. 

    Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News! 

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
alina puscas png
netflix laptop jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub adrian artene png
romanii au talent