Andreea Tonciu, primul interviu cu dezv─âluiri dup─â Survivor Rom├ónia: ÔÇ×Nu am avut mai nimic de m├óncareÔÇŁ

#Survivor România 28 ianuarie 2022

Andreea Tonciu a revenit ├«n ╚Ťar─â, dup─â c├óteva s─âpt─âm├óni ├«n care a fost ancorat─â ├«n competi╚Ťia Survivor Rom├ónia. Faimoasa a oferit pentru Click! primul interviu ├«n exclusivitate despre cum au decurs lucrurile cu adev─ârat ├«n emisiunea de la Pro TV, dar ╚Öi ce va face mai departe.

andreea tonciu
Andreea Tonciu a vorbit pentru Click! despre experien╚Ťa Survivor Rom├ónia

Andreea Tonciu este f─âr─â doar ╚Öi poate pe c├ót de faimoas─â, pe at├ót de r─âzboinic─â, c─âci ╚Öi-a dep─â╚Öit limitele la Survivor Rom├ónia, chiar dac─â a avut momente ├«n care a clacat ╚Öi a fost dus─â pe targ─â, cu nevoie de ├«ngrijiri medicale.

Vedeta tv a ├«ncercat s─â mearg─â c├ót mai departe ├«n b─ât─âlia Survivor Rom├ónia, ├«ns─â dorul de familie, stresul emo╚Ťional, fizic, dar ╚Öi s─ân─âtatea, plus c─â a fost ╚Öi propus─â pentru eliminare, au f─âcut-o s─â renun╚Ťe la competi╚Ťie. Andreea Tonciu a ├«nv─â╚Ťat multe din experien╚Ťa din Republica Dominican─â, motiv pentru care a dezv─âluit ce s-a ├«nt├ómplat cu adev─ârat ├«n emisiunea de la Pro TV.

  • Cum a fost experien╚Ťa? Ai sl─âbit sau te-ai ├«ngr─â╚Öat?

A fost cea mai grea experien╚Ť─â pe care am avut-o p├ón─â la acest moment ├«n via╚Ťa mea. Tot ceea ce a╚Ťi v─âzut ╚Öi vede╚Ťi pe TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insul─â, de la jocurile dificile la momentele c├ónd aveam discu╚Ťii interminabile ├«ntre noi, le-am tr─âit pe toate. ╚śi am r─âmas aceea╚Öi Andreea care nu a t─âcut c├ónd a avut ceva de spus sau care a ╚Ötiut s─â spun─â atunci c├ónd nu a mai putut.

Am sl─âbit deoarece nu am avut mai nimic de m├óncare, ╚Öti╚Ťi c─â nu a fost o perioad─â u╚Öoar─â pentru Faimo╚Öi. Dar mai departe de kilogramele ├«n minus, experien╚Ťa asta m-a ├«nv─â╚Ťat foarte multe despre mine.

stanga
dreapta
andreea tonciu survivor png
1 Andreea Tonciu survivor copy jpg
andreea tonciu
andreea tonciu
andreea tonciu 2 PNG
andreea lorena tonciu jpg
andreea tonciu perfuzii png
andreea tonciu
andreea tonciu 3 PNG
andreea tonciu survivor jpg
andreea tonciu 4 PNG
andreea tonciu
andreea tonciu si familia
andreea tonciu survicvor2 png
andreea tonciu 1 PNG
laura giurcanu andreea tonciu jpg
andreea tonciu
  • Ai mai merge ├«ntr-un reality show?

Eu nu am fost la primul reality show acum. De-a lungul anilor am avut parte de mai multe provoc─âri, dar nici una at├ót de dificil─â. A╚Öa c─â nu a╚Ö putea compara Survivor cu alte emisiuni de tip reality show la care am fost. Eu oricum nu spun niciodat─â... niciodat─â! Vedem ce-mi rezerv─â via╚Ťa pe mai departe.

  • De ce ╚Ťi-a fost doar cel mai mult c├ót ai fost plecat─â?

Mai este nevoie s─â r─âspund? De feti╚Ťa mea, de Rebe... doamne, am sim╚Ťit c─â nu mai pot de dorul ei. M─â g├óndeam cum doarme, dac─â m─ân├ónc─â, dac─â se simte bine... ├«n fiecare moment ├«mi zbura g├óndul doar la ea.

  • Cu cine vei r─âm├óne prieten─â?

Cred c─â s-a v─âzut c─â de-a lungul zilelor petrecute la Survivor, m-am ├«n╚Ťeles bine cu Roxana cu care am rezonat deoarece am├óndou─â suntem mame ╚Öi am ├«mp─ârt─â╚Öit acela╚Öi dor de acas─â ╚Öi cu Otilia, care mi-a devenit ca o sor─â. St─âteam mereu ├«mpreun─â, m-a ├«n╚Ťeles c├ónd ├«mi era mai greu ╚Öi mi-a fost aproape ├«n fiecare noapte c├ónd nu puteam s─â dorm.

  • Cum ╚Ťi s-a p─ârut Dan Pavel?

Un profesionist, de la modul ├«n care prezint─â ╚Öi p├ón─â la modul ├«n care se comport─â cu noi. Cred c─â este extrem de potrivit pentru a fi cel care modereaz─â un astfel de format. ╚śi o s─â m─â uit cu pl─âcere de acas─â, ├«n continuare, la el.

  • Ce urmeaz─â pentru tine?

Liniște și timp petrecut cu familia mea: povești, mese împreună și regăsirea calmului meu interior.

Andreea Tonciu a fost coleg─â la Faimo╚Öi cu Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, C─ât─âlin Zm─âr─ândescu, Robert Ni╚Ť─â, Laura Giurcanu, TJ Miles ╚Öi Roxana Ciuhulescu.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Screenshot 2022 05 27 211305 png
irina fodor asia express jpg
crbl  2 (2) jpg
disney plus png
about you gala jpg