Andreea Tonciu, primul interviu cu dezvăluiri după Survivor România: „Nu am avut mai nimic de mâncare”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu a revenit în țară, după câteva săptămâni în care a fost ancorată în competiția Survivor România. Faimoasa a oferit pentru Click! primul interviu în exclusivitate despre cum au decurs lucrurile cu adevărat în emisiunea de la Pro TV, dar și ce va face mai departe.

Andreea Tonciu a vorbit pentru Click! despre experiența Survivor România
Andreea Tonciu a vorbit pentru Click! despre experiența Survivor România

Andreea Tonciu este fără doar și poate pe cât de faimoasă, pe atât de războinică, căci și-a depășit limitele la Survivor România, chiar dacă a avut momente în care a clacat și a fost dusă pe targă, cu nevoie de îngrijiri medicale.

Vedeta tv a încercat să meargă cât mai departe în bătălia Survivor România, însă dorul de familie, stresul emoțional, fizic, dar și sănătatea, plus că a fost și propusă pentru eliminare, au făcut-o să renunțe la competiție. Andreea Tonciu a învățat multe din experiența din Republica Dominicană, motiv pentru care a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat în emisiunea de la Pro TV.

  • Cum a fost experiența? Ai slăbit sau te-ai îngrășat?

A fost cea mai grea experiență pe care am avut-o până la acest moment în viața mea. Tot ceea ce ați văzut și vedeți pe TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insulă, de la jocurile dificile la momentele când aveam discuții interminabile între noi, le-am trăit pe toate. Și am rămas aceeași Andreea care nu a tăcut când a avut ceva de spus sau care a știut să spună atunci când nu a mai putut.

Am slăbit deoarece nu am avut mai nimic de mâncare, știți că nu a fost o perioadă ușoară pentru Faimoși. Dar mai departe de kilogramele în minus, experiența asta m-a învățat foarte multe despre mine.

  • Ai mai merge într-un reality show?

Eu nu am fost la primul reality show acum. De-a lungul anilor am avut parte de mai multe provocări, dar nici una atât de dificilă. Așa că nu aș putea compara Survivor cu alte emisiuni de tip reality show la care am fost. Eu oricum nu spun niciodată... niciodată! Vedem ce-mi rezervă viața pe mai departe.

  • De ce ți-a fost doar cel mai mult cât ai fost plecată?

Mai este nevoie să răspund? De fetița mea, de Rebe... doamne, am simțit că nu mai pot de dorul ei. Mă gândeam cum doarme, dacă mănâncă, dacă se simte bine... în fiecare moment îmi zbura gândul doar la ea.

  • Cu cine vei rămâne prietenă?

Cred că s-a văzut că de-a lungul zilelor petrecute la Survivor, m-am înțeles bine cu Roxana cu care am rezonat deoarece amândouă suntem mame și am împărtășit același dor de acasă și cu Otilia, care mi-a devenit ca o soră. Stăteam mereu împreună, m-a înțeles când îmi era mai greu și mi-a fost aproape în fiecare noapte când nu puteam să dorm.

  • Cum ți s-a părut Dan Pavel?

Un profesionist, de la modul în care prezintă și până la modul în care se comportă cu noi. Cred că este extrem de potrivit pentru a fi cel care moderează un astfel de format. Și o să mă uit cu plăcere de acasă, în continuare, la el.

  • Ce urmează pentru tine?

Liniște și timp petrecut cu familia mea: povești, mese împreună și regăsirea calmului meu interior.

Andreea Tonciu a fost colegă la Faimoși cu Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles și Roxana Ciuhulescu.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net