O nouă eliminare în echipa Faimoșilor! Andreea Tonciu părăsește competiția

Ultima actualizare:

Echipa Faimoșilor de la Survivor România se pare că încă nu a găsit soluția prin care să funcționeze și să obțină rezultatele dorite. Victoriile pe care le obțin sunt mărunte, iar cuvintele dure pe care și le spun sunt la ordinea zilei. În ediția de marți seară un alt faimos a fost nevoit să părăsească competiția. 

Andreea Tonciu a părăsit Survivor
Andreea Tonciu a părăsit Survivor

Deși au trecut mai puțin de două săptămâni de la începerea emisiunii, echipa Faimoșilor a pierdut deja trei membri și mai multe jocuri. Xonia și Roxana Ciuhulescu s-au întors deja în România. Xonia a fost votată de către public să părăsească competiția, în timp ce Roxana Ciuhulescu a renunțat la joc din considerente medicale. 

Spre eliminare au fost propuși Andreea Tonciu, Robert Niță și Otilia Bilionera, iar în urma voturilor exprimate de către telespectatori s-a decis cine își va face bagajele și va părăsi Republica Dominicană, dar și cursa pentru premiul de 100.000 de euro. 

Marți, 26 ianuarie și Andreea Tonciu a fost eliminată. În ciuda faptului că a acuzat de mai multe ori stări de rău și nu a făcut față ritmului de joc, Andreea s-a arătat surprinsă atunci când a aflat că ea este cea care se va întoarce în România după mai puțin de 14 zile de la sosirea în Republica Dominicană. 

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor România

Deși a stat doar 10 zile în competiție, Andreea Tonciu a fost protagonista mai multor momente tensionate, iar cel care îi declarase război a fost CRBL. El era de părere că Andreea nu își ajuta echipa și găsea tot felul de scuze infantile pentru a nu participa la joc. 

"Sunt tristă că plec. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și să îmi cer scuze dacă am greșit cu ceva", a spus Andreea Tonciu, după ce a aflat că este eliminată.

Ea a mărturisit că cea de care s-a atașat cel mai mult în cadrul competiției a fost Otilia Bilionera și a subliniat că și-ar dori să continue prietenia pe care a început-o în Dominicană atunci când artista va reveni în România. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net