Fetița Andreei Tonciu suferă după mama ei: "Copilul e traumatizat. Plânge non-stop”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu face valuri la „Survior România”, mai mult prin accidentări și scandaluri. Fosta divă din showbiz a bifat deja două confruntări aprige în junglă, cu CRBL și cu Laura Giurcanu! S-a lăsat cu urlete și țipete, dar și cu accidentări, leșinuri și ieșiri pe targă de pe traseu. Toate acestea o afectează enorm pe micuța Rebecca, fiica Andreei, care nu ratează nici o ediție de „Survivor”!

Andreea  este susținută la "Survivor" de micuța Rebecca și de soțul ei, Daniel Sursa: Instagrram
Andreea este susținută la "Survivor" de micuța Rebecca și de soțul ei, Daniel Sursa: Instagrram

Maria, mama Andreei Tonciu, a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV și a povestit că micuța Rebecca, fiica Andreei, este traumatizată, pur și simplu, de ceea ce se întâmplă cu mama ei la „Survivor România”. Micuța stă lipită de televizor și plânge non stop când vede că mama ei se accidentează.

Ca să nu mai vorbim de scandalurile în care a tot fost implicată Andreea și care s-au lăsat cu țipete și urlete.

Mie mi se pare că a avut dreptate Andreea din ce văd eu acasă în conflictele cu cei de la faimoși! Mi-e milă rău de ea, unde a ajuns! Copilul e traumatizat de ceea ce vede la televizor.

Plânge non-stop când vede că pierde Andreea. E șocată! Dacă ar vedea-o Andreea n-ar sta nici o clipă acolo! Când a văzut că i-a fost rău, plânge. A văzut-o și pe targă! A fost o traumă pentru ea! În ficare zi îi face desene și le pune în plicuri”, a dezvăluit mama Andreei Tonciu, în emisiunea "La Măruță".

„O văd pe Andreea în finală"

Andreea Tonciu este și ea disperată de dorul fiicei sale, Rebecca. Andea a povestit într-una dintre edițiile de la "Survivor România" că fiica ei i-a făcut un desen înainte să plece în Dominicană, pe care a uitat să-l ia cu ea în junglă.

O văd pe Andreea în finală, dar cred că îi trebuie timp până se adaptează. O să fie ok ,chiar și cu dorul de Rebecca. Trebuie să-și intre în ritm. I-aș da un sfat:< Andrușca, ți-a spus mama să fi puternică și să o iei ca pe aventura vieții tale. Mami te iubește și te susține!>”, a declarat mama Andreei Tonciu, la Pro TV.

Andreea Tonciu este căsătorită cu fostul fotbalist Daniel Niculescu și au împreună o fetiță, Rebecca, în vârstă de șase anișori.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net