Andreea Tonciu, mesaj important despre fiica ei înainte de Survivor

Este o experienţă nouă pentru ea, dar tocmai noutatea şi testarea forţelor proprii au făcut-o pe Andreea Tonciu, în vârstă de 35 de ani, să plece în Survivor. Acasă lasă o fetiţă de 6 ani, fiica sa, pe nume Rebecca, după care deja suspină de dor. 

Andreea Tonciu pleacă sâmbătă în Republica Dominicană
Andreea Tonciu pleacă sâmbătă în Republica Dominicană

Andreea Tonciu are cu siguranţă mare încredere în soţul Daniel, în mama şi în sora ei. Iată ce ne-a spus bruneta cu două zile înainte de plecare!

  • Andreea, cum te pregăteşti de competiţie?

Andreea Tonciu: Au mai rămas aşa puţine zile că deja simt că am intrat pe ultima sută cu pregătirile! Merg la sală, nu chiar atât de des pe cât mi-aş fi dorit, încerc să rezolv tot ce mai trebuie prin casă... şi petrec cât de mult timp cu fetiţa mea. Am trecut şi printr-o răceală, aşa că m-am testat zi de zi să fiu sigură că nu este vorba despre COVID... Totul este în regulă, deci sunt aproape pregătită!

  • Cum ai petrecut sărbătorile?

Ca în fiecare an, mi-am petrecut sărbătorile alături de familie. Mi-a adus zâmbetul pe buze această perioadă şi m-a ajutat să mă pregătesc psihic pentru plecare. În plus, chiar dacă m-am asigurat că mă protejez de virus, m-am asigurat că văd toate persoanele care-mi vor lipsi în perioada în care voi fi plecată.

Familia a încurajat-o să plece la concurs
Familia a încurajat-o să plece la concurs
  • Cu cine o laşi pe micuţa ta?

O voi lăsa pe fiica mea cu soţul meu, mama şi sora mea. Îmi vor lipsi atât de mult momentele petrecute cu ea şi gândul îmi va zbura, destul de des, la distracţiile noastre. Este o perioadă încărcată pentru ea, a descoperit pasiunea pentru balet şi investeşte mult timp în asta, aşa că abia aştept să revin şi să îi fiu alături.

  • Ai emoţii? Au mai rămas câteva zile până când vei pleca în această competiţie.

Cred că emoţii e un cuvânt mic. Am nopţi întregi în care nu mai dorm deoarece sunt destul de stresată de cum îmi va fi departe de casă. E prima dată când plec aşa departe de ai mei, fără să am acces la telefon să-i pot suna constant. Ca să vă mai spun din casă... în unele seri, bag fetiţa la culcare şi stau lângă ea şi o privesc. Mă încarc cu imaginea ei!

Ea a mai fost și la „Splash - vedete la apă”, la Antena 1
Ea a mai fost și la „Splash - vedete la apă”, la Antena 1
  • Dar familia ta cum a primit această veste a plecării tale?

Familia mea mă susţine în toate proiectele în care mă implic. Fără să îi simt aproape de mine, nu aş avea cum să merg înainte. Soţul meu a înţeles că simt nevoia unei astfel de provocări şi m-a încurajat că voi putea face faţă.

  • Cu ce gând pleci? Premiul este ţelul tău?

Probabil fiecare concurent are undeva în minte premiul cel mare. Dar mai departe de atât, eu vreau să trăiesc această provocare la maximum: atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Vreau să îmi depăşesc limite pe care nici nu ştiu că le am.

Nuntă de pomină în 2016

În 2015, după o relaţie destul de scurtă cu Daniel Niculescu, Andreea Tonciu a rămas însărcinată şi a fost cerută de soţie. În iunie 2016 au devenit părinţi, iar în septembrie 2016 au făcut o nuntă de pomină şi a fost nevoie de ajutorul a doi bodyguarzi care s-au ocupat să-i ţină trena miresei.

image

Aceeaşi trenă a fost urcată cu greu în maşină. Naşa de cununie a fost nimeni alta decât Anamaria Prodan, care a cheltuit 20.000 de euro pentru un look de invidiat.

Laura Giurcanu a câştigat «Next Top Model» la 14 ani

Laura Giurcanu este concurenta care face parte din echipa Faimoşilor de la „Survivor România” 2022.

Sexoasa blondină s-a născut pe 23 decembrie 1996, în Bucureşti, şi are o înălţime de 1,85 metri.

Timp de 7 ani a practicat atletismul. Acum este fotomodel, influencer şi vlogger, iar pe Instagram este urmărită de aproape un milion de persoane.

Laura Giurcanu a făcut atletism
Laura Giurcanu a făcut atletism

A mai participat la competiţii televizate, iar la 14 ani a câştigat „Next Top Model by Cătălin Botezatu”, premiul valorând 70.000 de euro.

De-a lungul carierei, Laura a pozat pentru unele dintre cele mai celebre reviste, printre care Vogue, Elle, Cosmopolitan, Glamour şi Grazia.

Acum e un cunoscut fotomodel
Acum e un cunoscut fotomodel

În plus, a colaborat cu artişti celebri precum The Weeknd.

A bifat şi câţiva iubiţi celebri. În 2014, Luara s-a afişat cu jucătorul de la FCSB Alexandru Târnovan, iar în 2018, frumoasa bucureşteancă a început o relaţie cu Cesar, un tânăr pe care l-a ţinut pe cât posibil departe de ochii presei.

Un an mai târziu, acesta a cerut-o în căsătorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net