Emil Rengle, atac la adresa la lui CRBL: "Nu-mi place filmul lui"

#Survivor România
Ultima actualizare:

Emil Rengle i-a adresat câteva critici dure lui CRBL, căruia i-a reproșat că nu aduce puncte echipei Faimoșilor.

Emil Rengle 32 jpg webp

Emil Rengle a lansat un atac dur asupra lui CRBL, colegul său de la echipa Faimoșilor din cadrul competiției Survivor România 2022. Coregraful i-a reproșat lui CRBL că atitudinea sa nu  este deloc una constructivă și că atitudinea lui negativă trage în jos echipa. 

Părerea lui Emil Rengle este împărtășită și de Laura Giurcanu care consideră că CRBL nu își încurajează colegii.

Pe de altă parte CRBL nu este de acord cu comportamentul lui Emil Rengle, care este adeptul unei atitudini pozitive deși în anumite cazuri, acest aspect nu ajută cu nimic echipa Faimoșilor.

Emil Rengle și CRBL au avut o discuție pe această temă, însă dansatorul nu i-a spus absolut tot ceea ce crede despe acesta. 

În testimoniale, dasatorul a simțit că poate fi mult mai sincer și a dezvăluit adevărata lui părere despre colegul CRBL.

Emil Rengle a declarat despre CRBL că acesta nu este în măsură să ofere sfaturi deoarece rezultatele sale pentru echipa Faimoșilor lasă de dorit. Laura Giurcanu este de părere că manifestările și încurajările din timpul probelor ajută echipa, deoarece cei din tabăra adversă pot fi intimidați.

"CRBL devine un personaj destul de recalcitrant. Mă deranjează felul în care se comportă la traseu. Te bagă în filmul lui, care nu este un film bun. Nu-mi place filmul lui CRBL. El nu aduce puncte. Dacă ar fi un om care să aducă puncte, le-aș lua sfaturile ca atare”, a spus Emil Rengle despre CRBL.

Emil Rengle a avut parte de o traumă puternică în copilărie

Emil Rengle a devenit cunoscut după ce a fost desemnat câștigătorul concursului "Românii au talent", cu un număr inedit de dans pe tocuri.

Dansatorul și coregraful Emil Rengle a avut parte de o copilărie dificilă din cauză că era un băiat sensibil și dornic de atenția familiei, însă părinții său s-au temut că acesta ar putea suferi de anumite probleme emoționale. Rengle a vorbit în cadrul unui podcast de faptul că părinții l-au dus la psihiatru, însă medicul le-a spus că micuțul are nevoie de atenție și afecțiune.

Participarea lui Rengle la Survivor 2022 ar fi fost determinată de faptul că are datorii mari, de aceea a ales să intre în competiția pentru 100.000 de euro.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net