Secretul din spatele participării lui Emil Rengle la Survivor România. Ce datorii imense are

Emil Rengle este unul dintre Faimoşii rămaşi în cursa pentru cei 100.000 de euro de la Survivor România 2022 şi pare dispus să facă orice pentru a câştiga marele premiu. Se pare că el are motive bine întemeiate, întrucât ar avea probleme financiare.

Emil Rengle foto: Instagram
Emil Rengle foto: Instagram

Emil Rengle a început ca dansator la 18 ani şi s-a făcut remarcat rapid în lumea artistică. Numele lui a ajuns pe buzele tuturor după ce a câştigat, în 2018, emisiunea “Românii au talent” şi a plecat acasă cu marele premiu de 120.000 de euro. Acum însă, Emil ar avea serioase probleme financiare, după ce firma lui ar fi la un pas de insolvenţă sau chiar faliment.

Firma lui Emil Rengle, datorii de 100.000 de lei

Conform fanatik.ro, Regle Sport & Dance, care a fost înfiinţată în 2019, ar fi avut pierderi chiar din primul an de peste 33.000 de lei. În 2020, firma lui Emil Rengle, care are trei angajaţi, ar fi avut, potrivit raportărilor făcute la ANAF, o cifră de afaceri de 76.824 lei. Asta ar însemna încăsări lunare de 6.400 de lei, o sumă mult prea mica pentru a putea acoperi costurile de funcţionare a şcolii sale de dans, cum ar fi taxele la stat pentru angajaţi şi posibila chirie a sălii de dans.

Jurnaliştii de la fanatik.ro mai scriu că firma lui Emil Rengle, care este înregitrată în Bihor, ar fi avut pierderi de peste 22.000 de lei şi ar avea momentan datorii de aproape 100.000 de lei. Ceea ce înseamnă că Faimosul are mare nevoie de premiul de la Survivor România pentru a-şi putea salva afacerea.

Banii câştigaţi de Emil Rengle la "Românii au talent", donaţi şi investiţi în afacerea surorii

Banii câştigaţi de Emil Rengle la “Românii au talent”, în 2018, s-ar fi dus deja. O parte, Premiul de Originalitate, de 10.000 de euro, a fost donat la scurt timp de Emil celei care s-a clasat pe locul 2 în finala show-ului Pro TV, balerina Bianca Badea. El a fost impresionat de povestea micuţei şi a decis,după finală, să îi dea ei banii.

Cât despre premiul cel mare, de 120.000 de euro, Emil declarat la acea vreme că o parte îl va dona, o parte îi va folosi pentru a îşi cumpăra un apartament.

„O parte din sumă o voi dona. Cu restul vreau să-mi iau un apartament şi să mă stabilesc în România, după atâta timp de hoinăreală prin lume. Stau în chirii de la 20 de ani, de când am venit în Bucureşti. Am locuit cu prieteni, colegi, am schimbat multe case. de la «Românii au talent» reprezintă pentru mine semnul divin că trebuie să fiu acasă“, ne-a declarat Emil Rengle, la acea vremea.

Mai mult, dansatorul şi-a ajutat şi sora mai mare, pe Dalma, să îşi deschidă propria afacere: el a investit o parte din premiul de la “Românii au talent” în salonul acesteia şi a ajutat-o să devină o manichiuristă bine cotată.

În cursa Survivor au mai rămas opt Faimoşi

În cursa pentru cei 100.000 de euro se mai află opt Faimoşi: Emil Rengle, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, TJ Miles, Radu Itu, Laura Giurcanu, Elena Chiriac, Otilia Bilionera. Andreea Tonciu, Xonia, Roxana Ciuhulescu şi Robert Niţă au fost eliminaţi deja din competiţia Pro TV.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net