Cătălin Zmărăndescu, replici homofobe pentru Emil Rengle: "Mie îmi plac femeile"

#Survivor România

Cătălin Zmărăndescu i-a adresat lui Emil Rengle, vorbe cu tentă homofobă, în contextul unei altercații dintre cei doi coechipieri de la show-ul Survivor România. 

image

Cătălin Zmărăndescu, 49, este un fost luptător MMA, care a activat și ca bodyguard-ul lui Gigi Becali, acum ceva timp. Recent, Cătălin Zmărăndescu a acceptat provocarea de a participa la concursul Survivor Romania unde face parte din echipa Faimoșilor, alături de dansatorul și coregraful, Emil Rengle. 

Presiunea concursului de aventură atinge cote din ce în ce mai înalte, astfel că certurile dintre concurenți și eliminările sunt la ordinea zilei. Ultimul conflict îi are în centrul atenției pe Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle, doi oameni cu caractere extrem de diferite, dar care sunt nevoiți să colaboreze pentru a trece cu bine peste probele din cadrul concursului.

Schimbul acid de replici dintre fostul luptător MMA și celebrul coregraf al vedetelor a izbucnit în clipa în care Emil Rengle l-a acuzat pe Cătălin Zmărăndescu că ar fi lipsit de fair-play.

Luptătorul MMA i-a reproșat coregrafului că contribuția sa a fost minimă, iar Emil Rengle s-a simțit lezat, mai ales că îi ajutase pe colegii săi la probele precedente. 

„Câte puncte ai făcut stând și luptând cu cracii în sus, ca o femeie? Câte? Să aud! A, nu ai făcut. Păi, aici trebuie să tragem toți, nu doar unii. Nu ne putem culca pe o ureche că luptă și câștigă unul”, a spus Zmărăndescu.

Acuzațiile din partea lui Cătălin Zmărăndescu nu au încetat, iar limbajul folosit de acesta a făcut insinuări la orientarea sexuală a lui Emil Rengle, care este bisexual.  

Cătălin Zmărăndescu și-a ieșit din minți în conflictul cu Emil Rengle

Rengle a căutat să-și păstreze calmul și a mărturisit că este revoltat de astfel de manifestări și de faptul că nici măcar celelalte vedete feminine nu au vreo reacție. Coregraful a subliniat că respectul este un element important în orice echipă. 

Cătălin Zmărăndescu a continuat seria replicilor acide și i-a reproșat lui Emil Rengle că este duplicitar. 

„Respect? Nu te mai respect deloc de acum încolo. Ești un om cu două fețe! Când a plecat Roxana, ai venit la mine și m-ai pupat, mi-ai zis că mă vorbea pe la spate! Când o să fii tu fairplay, o să fiu eu înger”, afirmat luptătorul MMA.

Emil Rengle a avut o reacție extrem de tranșantă, concurentul pierzându-și răbdarea din cauza reproșurilor, pe care le considera nefondate. 

 „Nu cred că eu am venit să te pup pe tine, ci tu ai venit să mă pupi pe mine”, i-a răspuns scurt Emil Rengle. 

La acest moment Cătălin Zmărăndescu și-a ieșit din minți și l-a jignit pe coechipierul său, Emil Rengle, cu o replică în care a făcut aluzie la orientarea sexuală a dansatorului. 

„Nu am cum să te pup eu pe tine, mie îmi plac femeile”, i-a răspuns Cătălin Zmărăndescu lui Emil Rengle, relatează prosport.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Putin   GettyImages 525048528 jpg
Gara de Nord FOTO Imagoromaniae ro 1 jpeg
image
image
image
image
razvan botezatu jpg
Screenshot (402) png
FotoJet (1) jpg
david png
crbl
NETI SANDU png