Motivul pentru care Cătălin Zmărăndescu participă la "Survivor": «Am un psihic diabolic»!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre faimoșii care se luptă în Republica Dominicană, la Survivor, pentru premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro. Care sunt motivele care l-au determinat să accepte participarea la o competiție atât de dură? Răspunsurile au fost oferite chiar de către fostul sportiv. 

Cătălin Zmărăndescu face parte din echipa Faimoșilor Sursă foto: PRO TV
Cătălin Zmărăndescu face parte din echipa Faimoșilor Sursă foto: PRO TV

Cătălin Zmărăndescu este cunoscut de o țară întreagă prin prisma rezultatelor pe care le-a obținut în domeniul sportului. Cătălin Zmărăndescu a acceptat să plece în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor, însă decizia nu a fost deloc una simplă. 

Sportivul este de părere că posedă calitățile necesare persoanei care se va dovedi învingătoare și consideră că principalul său avantaj este psihicul de oțel. 

Cu puțin timp înainte de plecarea în Republica Dominicană, Cătălin Zmărăndescu a oferit un interviu publicației Viva! și a dezvăluit emoțiile pe care le trăiește atunci când se gândește la competiție. 

Fostul sportiv recunoaște că motivul principal pentru care participă la concurs este dorința de adrenalină. S-a retras de aproximativ șase ani din lumea sportului de contact, iar în tot acest timp a trăit cu dorul în suflet. Zmărăndescu spera ca Republica Dominicană să îi ofere porția de aventură de care are nevoie pentru a se simți plin de energie! 

"Și după ce o viață întreagă ești dependent de adrenalina aia de la meciuri, de bătaie pur și simplu, îți lipsește ceva. Iar mie îmi lipsește lucrul ăsta, am nevoie de o provocare nouă, am nevoie de ceva ca să renasc", a povestit Cătălin pentru Viva!

Fostul sportiv a dezvăluit că nu a luat singur decizia de a participa la emisiune, ci a fost convins de soția sa. Ea l-a încurajat să participe pentru a avea parte de o aventură de neuitat și a se reinventa după o perioadă în care a simțit că s-a plafonat. 

"Tocmai ăsta a fost unul dintre punctele care m-au determinat să accept „Survivor, plus că nu a fost doar părerea mea, soția a spus în felul următor: „Cătă, ai nevoie de asta, ai nevoie să te reinventezi, ai nevoie să-ți revii, pentru că tu ai dus lipsă perioada asta de o provocare mare. E adevărat, am parte de provocări când merg cu sportivii mei la competiții, dar nu e același lucru".

Cătălin Zmărăndescu se mândrește cu un psihic de neclintit

Întrebat care este principalul său avantaj față de ceilalți concurenți, Cătălin Zmărăndescu s-a lăudat cu psihicul puternic, de neclintit. Fostul sportiv a mărturisit că uneori poate fi de-a dreptul diabolic. 

"Am un psihic foarte puternic, de multe ori am spus chiar diabolic. De exemplu, nu mă dau în lături de la absolut nimic", a declarat Zmărăndescu. 

Faimosul a declarat că nu se teme de nimic din cadrul competiției , căci Dumnezeu cu siguranță îi va fi alături pe parcursul aventurii din Republica Dominicană. Deși este conștient că lipsa hranei reprezintă o  problemă, Cătălin declară că poate face față cu brio provocărilor de ordin fizic. 

   Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net