Clipe grele pentru Cătălin Zmărăndescu! Ce se întâmplă acasă, cu fiica lui de patru ani

#Survivor România
Ultima actualizare:

Clipe delicate pentru familia celebrului luptător Cătălin Zmărăndescu! Fetița faimosului de la Survivor se topește acasă de dorul lui. Micuța Matilda, care urmează să împlinească patru ani peste patru luni, este alinată de mama sa și de frățiorul ei mai mic. Pe de altă parte, Zmărăndescu este și el vitregit de toate condițiile și și-a serbat aniversarea fără familie. A împlinit vineri, 28 ianuarie, 49 de ani, luptând pentru premiul de 100.000 de euro.

Cătălin Zmărăndescu, alături de soţia sa şi cei doi copii foto: Instagram
Cătălin Zmărăndescu, alături de soţia sa şi cei doi copii foto: Instagram

A trecut o lună de când Catălin Zmărăndescu se află în jungla Dominicană unde se bate pentru marele premiu de 100.000 de euro. Miza e mare, iar celebrul luptător face tot posibilul să rămână până la final. Are rezistență, este motivat, iar experința din show-ul "Ferma", l-a călit, bineînțeles.

Săptămâna trecută a fost ziua lui de naștere. A împlinit vârsta de 49 de ani și și-a petrecut-o fără cei dragi, fără familia lui, ci doar cu colegii din echipă, în condiții vitrege.

Fetiţa lui Cătălin Zmărăndescu plânge de dorul tatălui

În România, mai precis la Târgoviște, soția sa Luiza s-a gândit la el și i-a ținut pumnii, însă nu la fel de ușor este și pentru copiii lor. Cătălin a lăsat acasă o fetiță superbă pe nume Matilda, de aproape 4 ani, şi un băiat, Cătălin junior, de doar un an și jumătate.

Fetița se topește de dorul tatălui său pe care de o lună îl vede doar la tv, dar nu-i mai simte îmbrățișarea și alinturile. Luiza a vorbit pentru prima dată la tv despre cât de delicată este situația fără stâlpul familiei și cum micuța lor plânge de dorul tatălui.

"Matilda plânge în fiecare seară și îl susține pe tati. De când a început emisiunea, nu pot să o culc mai devreme de 22:30. Și eu plâng de fiecare dată când îl văd, dar sunt sigură că cineva acolo sus are ceva și pentru ei. Cu toate că e la depărtare, noi suntem cu sufletul alături de el și știu că și el se gândește la noi. Îl văd psihic destul de pregătit. Este un luptător, într-adevăr înfrângerile nu le digeră prea bine, dar îl vad cu capul sus și știu că o să facă față acestei provocări", a spus soția lui Zmărăndescu, la Pro Tv.

Soţia îl susţine pe Cătălin Zmărăndescu până la capăt

Totuși, Luiza știe în ce competiție a plecat soțul ei și mai ales cu ce gând. Ea este obișnuită și îl susține să ajungă acasă ultimul dintre concurenți.

 "Suntem cu sufletul alături de el și cred că și el se gândește la noi. Este un luptător și într-adevăr, înfrângerile nu le digeră foarte bine, dar îl văd cu capul sus și sunt sigură că o să treacă cu bine peste aceste provocări. Categoric îl văd în finală. Este o persoană cu un psihic foarte puternic. Este un învingător și cred că o să se descurce foarte bine”, a mai spus doamna Zmărăndescu.

Trei Faimoşi au parasite deja competiţia Survivor România

Xonia, Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu au părăsit deja competiția. Săptămâna aceasta urmează alte probe grele și eliminări, așa că tensiunile sunt la maxim pentru Cătălin Zmărăndescu și ceilalți coechipieri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net