Emil Rengle, accidentare gravă la Survivor. A plâns de durere: «Nu-mi mai simt picioarele»!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Emil Rengle a trecut prin momente dificile în ediția difuzată marți. Faimosul a avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce s-a prăbușit pe terenul de joc.

Emil Rengle s-a accidentat pe terenul de joc Sursă foto: PRO TV
Emil Rengle s-a accidentat pe terenul de joc Sursă foto: PRO TV

Competiția de la Survivor devine din ce în ce mai acerbă pe zi ce trece. Concurenții trebuie să lupte din greu pentru a acumula cât mai multe puncte și să facă față unor condiții dificile de trai. Lipsa mâncării suficiente, vremea deosebit de caldă și tensiunile care cresc în cadrul echipelor încep să își spună cuvântul.

În cursa de marți. Emil Rengle a suferit o accidentare și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Concurentul s-a prăbușit pe terenul de joc și a izbuncit în plâns, acuzând dureri atroce ale picioarelor.

Orice numai picioarele nu. Le vreau înapoi. Faceți ceva! Te rog, Doamne! Lasă-mă să pășesc!”, a strigat Emil Rengle, gândindu-se că accidentarea este una mult mai serioasă și ar putea să nu mai revină niciodată pe ringul de dans. Din fericire, medicii au avut o veste bună pentru coregraful accidentat.

image

Daniel Pavel a oprit proba, medicii au intrat de urgență în spațiul de joc, iar Emil Rengle a fost scos pe targă pe marginea terenului. Potrivit doctorilor, coregraful a suferit o contractură musculară severă, iar el nu va putea participa la următorul joc de recompensă. 

Emil Rengle, cuvinte dure la adresa colegilor de echipă

Emil Rengle este o figură controversată în concursul din Republica Dominicană. Coregraful a făcut deja schimb de vorbe dure cu coechipierul său TJ Miles pe care l-a acuzat de prefăcătorie și comportament nepliticos. Emil nu are o părere prea bună nici despre CRBL și Cătălin Zmărăndescu. Emil este de părere că cei doi mai mult vorbesc decât să contribuie real la victoriile echipei. 

"Robert Nițoiu se vaită mai rău decât o femeie. Avem doi bătrâni care vorbesc mult și degeaba și fac puțin, CRBL și Zmărăndescu. Radu Itu este speriat de bombe, iar TJ Miles se aranjează mai mult decât orice fată de pe insulă" , este opinia pe care Emil o are despre o parte dintre colegii săi. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net