Emil Rengle a răbufnit la Survivor! Uimitor ce cuvinte folosește pentru a-și descrie colegii: «Este speriat de bombe»!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Noi momente tensionate la Survivor România. Protagoniștii celui mai recent conflict sunt coregraful Emil Rengle și TJ Miles, din echipa Faimoșilor. 

image

Tensiunile par să escaladeze în echipa Faimoșilor. Deja au pierdut trei membri ai echipei, însă jucătorii nu au renunțat la orgolii și nici nu au desoperit încă o modalitate de a funcționa eficient și armonios. TJ Miles a fost cel care a lansat un atac la adresa lui Emil Rengle. Deranjat de faptul că Rengle este "mult prea sensibil", TJ i-a reproșat atitudinea avută, deși martori erau mai mulți colegi. 

Știi cum ești...Pot să spun? Nu vreau să te deranjez. Ești puțin mai feminin decât mine”, a decretat TJ Miles. Emil Rengle a ripostat: „Eu cred că tu ești mai feminin decât mine, te aranjezi mai mult, frate, decât se aranjează oricare dintre fetele de aici".

Ulterior, în cadrul testimonialelor fiecare dintre concurenți și-a explicat punctul de vedere. TJ Miles a susținut că replica pe care i-a adresat-o lui Emil Rengle a fost doar un simplu test pentru a observa dacă acesta este deranjat atunci când este descris ca fiind feminin. Pe de altă parte, Emil Rengle a declarat că atitudinea lui TJ Miles a fost una nepoliticoasă.

Emil nu s-a oprit aici și și-a explicat, pe larg punctul de vedere, lansâd atacuri la adresa mai multor colegi din echipă. "Așa sunteți voi, voi care vă credeți mari bărbați, voi sunteți niște...în realitate. Doar pentru că eu am încrederea să fiu feminin și masculin și cum vrea...mea să fiu, asta mă face mai bărbat decât voi, cei care vă prefaceți că sunteți bărbați. Robert Nițoiu se vaită mai rău decât o femeie. Avem doi bătrâni care vorbesc mult și degeaba și fac puțin, CRBL și Zmărăndescu. Radu Itu este speriat de bombe, iar TJ Miles se aranjează mai mult decât orice fată de pe insulă", a izbucnit Emil Rengle. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net