Cum a devenit celebru Emil Rengle, Faimosul de la Survivor? Dansul pe tocuri l-a îmbogățit

#Survivor România
Ultima actualizare:

Concurent la "Survivor România", Emil Rengle are amintiri plăcute de la PRO TV. Este postul unde a participat la primul său concurs de televiziune, "Dansez pentru tine" (2011), dar și locul în care a câștigat 120.000 de euro la "Românii au talent" (2018). Acum își testează limitele în jungla din Dominicană.

Emil Rengle. Foto: Facebook
Emil Rengle. Foto: Facebook

În urmă cu 11 ani, Emil Rengle (31 de ani) s-a făcut remarcat prima oară la Pro TV, în emisiunea "Dansez pentru tine", care s-a difuzat până în 2013, când s-a oprit la sezonul 14. Însă înainte de această performanță, îndrăgostit de dans, Emil a intrat în echipa lui Edi Stancu și a participat la show-urile de la Pro TV, ajungând să fie îndrăgit de toată lumea. Viața lui a început să fie legată numai de dans, căci au început să vină oferte de peste tot. A dansat la același show împreună cu Inna și au devenit colaboratori apropiați.

După ce o perioadă a fost plecat din țară, Emil s-a întors în România pentru „a revoluţiona imaginea dansului“. După plecarea lui Edi Stancu la echipa Antenei 1, Rengle a fost desemnat, în septembrie 2014, coregraful baletului ProDance, din show-ul „Vocea României“. „Atunci când am plecat la studii în străinătate eram hotărât să revin în România şi să împărtăşesc cu cei de aici lucrurile frumoase pe care urma să le descopăr. Sunt extrem de fericit că datorită acestei colaborări voi avea oportunitatea de a face ceea ce mi-am propus. Sunt convins că proiectul va fi unul de succes şi că vom face împreună un sezon de neuitat al «Vocii României»“, declara tânărul pentru Adevărul.

Emil Rengle a câștigat "Românii au talent în 2018"

La întoarcerea în ţară, Rengle a impresionat şi audienţa „Românii au talent“, printr-un dans pe tocuri. El povestea cum au reacţionat oamenii atunci când a oferit pentru prima dată un dans pe tocuri, într-un show de televiziune: „Cel mai mare şoc pe care l-am realizat în media din România a fost dansul pe tocuri la bărbaţi, acum vreo patru ani, la „Dansez pentru ține“. Pe scenă sunt diferit şi experimentez mult. După ce am făcut asta, am apărut în toată presă şi au început să-mi sune telefoanele. Mă căutau mulţi artişti. Cântăreţii noştri sunt deschişi şi vor să experimenteze. Acum, dansul pe tocuri la bărbaţi nu mai pare un lucru ieşit din comun, după ce Conchita Wurst a câştigat Eurovisionul", povestea Rengle în 2015.

Tot în același an, coregraful s-a lansat şi muzical cu proiectul său, Rengle, pe scena Untold, în faţa a 60.000 de oameni. În acelaşi an, a fost singurul artist român invitat la Europe Music Awards 2015, una dintre cele mai renumite gale muzicale care a avut loc la Mediolanum Forum din Milano. Anul 2018 i-a adus și premiul de la "Românii au talent" în valoare de 120.000 de euro. De atunci, coregraful a mai participat cu Dana Budeanu la "Uite cine dansează", de la Pro TV, apoi a fost în juriu la "Îmi place dansul", la Kanal D. 

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net