Zanni dansează pe tocuri alături de Emil Rengle. Video viral pe Instagram

Zanni se dansează remarcabil de bine pe tocuri, alături de Emil Rengle, într-un video devenit viral și care i-a lăsat pe fani cu gura căscată. 

image

Zanni, fostul concurent Survivor, a fost îndrăgit de public înca de la primele sale pariții în cadrul concursului de aventură. Acesta și-a demosntrat caracterul plăcut și a dovedit că viața grea l-a transformat într-un puternic. 

Recent, a ieșit la iveală un clip surprinzător pe Instagram, în care Zanni apare dansând, încălțat în cizme cu tocuri, alături de coregraful Emil Rengle. 

Fanii fostului concurent Survivor au rămas muți de uimire când au văzut imaginile și au fost extrem de surprinși de faptul că Zanni chiar se mișcă bine pe tocuri. Clipul postat pe Instagram a devenit viral, iar fanii celor doi se întreabă care este legătura dintre Zanni și Emil Rengle.

De asemenea, speculațiile nu au întârziat să apară având în vedere că Emil Rengle este bisexual, iar Zanni are imaginea unui "băiat dur", care a fost îndrăgostit de una dintre cele mai frumoase concurente de la Survivor. 

Clipul a fost filmat înainte ca Zanni să plece în Republica Dominicană

Povestea din spatele clipului este una neașteptată, mai ales că filmarea a fost făcută înainte ca Zanni să plece în Republica Dominicană pentru show-ul Survivor. Fostul membru al trupei lui Alex Velea l-a rugat pe Emil Rengle să-l învețe să danseze pe tocuri, un stil coregrafic ce necesită ceva mai mult exercițiu. 

În clip se poate vedea că cei doi artiști sunt buni tovarăși, în ciuda diferențelor, și se distrează de minune. Emil Rengle și Zanni se sincronizează perfect, chiar dacă fostul concurent Survivor nu a mai dansat niciodată pe tocuri. Cu toate acestea, Zanni se mișcă extrem de bine astfel că ar putea stârni chiar și invidia fetelor. 

Dansatorul Emil Rengle participă la acest moment la concursul "Survivor Romania 2022, iar disputele cu ceilalți concurenți nu au întârziat să apară. Un astfel de moment a avut loc recent, între dansator și Cătălin Zmărăndescu. Luptătorul MMA a răbufnit la adresa lui Emil Rengle și i-a adresat acestuia câteva vorbe cu tentă homofobă. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
negociere banca clienti csalb
rafael nadal roger federer laver cup epa efe jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg