Emil Rengle, adevăruri dureroase din copilărie: «M-au dus la spitalul de nebuni»

Emil Rengle a devenit cunoscut publicului după ce a participat la emisiunea "Românii au talent", pe care a reușit să o și câștige în anul 2018. El a impresionat juriul și telespectorii cu mai multe numere de dans pe tocuri. Între timp, s-a axat asupra pasiunii pentru coregrafie, a fost unul dintre membrii juriului "Bravo, ai stil" și a bifat colaborări cu nume importante ale industriei muzicale. Invitat la podcastul lui Damian Drăghici a făcut o serie de afirmații surprinzătoare. 

image
Emil Rengle participă la Survivor România

Emil Rengle participă în prezent la emisiunea Survivor, desfășurată în Republica Dominicană. Concurentul a intrat în diferite dispute cu coechipierii săi pe care i-a acuzat de prefăcătorie. Pe CRB și Cătălin Zmărăndescu îi consideră doi bătrâni care mai mult comentează decât să se implice activ în joc, potrivit propriilor declarații. Nici despre Robert Itu nu are o părere prea bună, pe care l-a descris ca fiind cel mai speriat om din întreaga lume. 

Înainte de a participa la Survivor, Emil Rengle a fost invitat la podcastul lui Damian Drăghici. Coregraful a povestit un episod din copilărie și a povestit că părinții săi au apelat la ajutorul unui psihiatru temându-se că el ar avea probleme grave din punct de vedere emoțional și psihic. 

Emil i-a dezvăluit lui Damian că a fost un copil foarte sensibil, mereu dornic de atenția persoanelor dragi din viața sa. Pentru a beneficia de atenția părinților a apelat și la gesturi extreme. Când avea șase, șapte anișori se lovea intenționat pentru ca ei să îi acorde un plus de atenție, a povestit Emil. 

„Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dadeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap. Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal", a povestit Emil Rengle. 

Emil Rengle participă la Survivor România

Emil Rengle se află de o lună în Republica Dominicană și face parte din echipa Faimoșilor. În una dintre întreceri, coregraful s-a accidentat și a avut nevoie de îngrijirea medicilor. A suferit o contractură musculară, care i-a provocat dureri cumplite. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
laura cosoi
cub cheating wife png
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar