Emil Rengle, adevăruri dureroase din copilărie: «M-au dus la spitalul de nebuni»

Ultima actualizare:

Emil Rengle a devenit cunoscut publicului după ce a participat la emisiunea "Românii au talent", pe care a reușit să o și câștige în anul 2018. El a impresionat juriul și telespectorii cu mai multe numere de dans pe tocuri. Între timp, s-a axat asupra pasiunii pentru coregrafie, a fost unul dintre membrii juriului "Bravo, ai stil" și a bifat colaborări cu nume importante ale industriei muzicale. Invitat la podcastul lui Damian Drăghici a făcut o serie de afirmații surprinzătoare. 

Emil Rengle participă la Survivor România
Emil Rengle participă la Survivor România

Emil Rengle participă în prezent la emisiunea Survivor, desfășurată în Republica Dominicană. Concurentul a intrat în diferite dispute cu coechipierii săi pe care i-a acuzat de prefăcătorie. Pe CRB și Cătălin Zmărăndescu îi consideră doi bătrâni care mai mult comentează decât să se implice activ în joc, potrivit propriilor declarații. Nici despre Robert Itu nu are o părere prea bună, pe care l-a descris ca fiind cel mai speriat om din întreaga lume. 

Înainte de a participa la Survivor, Emil Rengle a fost invitat la podcastul lui Damian Drăghici. Coregraful a povestit un episod din copilărie și a povestit că părinții săi au apelat la ajutorul unui psihiatru temându-se că el ar avea probleme grave din punct de vedere emoțional și psihic. 

Emil i-a dezvăluit lui Damian că a fost un copil foarte sensibil, mereu dornic de atenția persoanelor dragi din viața sa. Pentru a beneficia de atenția părinților a apelat și la gesturi extreme. Când avea șase, șapte anișori se lovea intenționat pentru ca ei să îi acorde un plus de atenție, a povestit Emil. 

„Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dadeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap. Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal", a povestit Emil Rengle. 

Emil Rengle participă la Survivor România

Emil Rengle se află de o lună în Republica Dominicană și face parte din echipa Faimoșilor. În una dintre întreceri, coregraful s-a accidentat și a avut nevoie de îngrijirea medicilor. A suferit o contractură musculară, care i-a provocat dureri cumplite. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tv rusia jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Marina Voica
Banner frate Mădălina Manole
 Claudia Pavel s-a mutat la Miami acum un an și ceva
Elena Gheorghe Cornel Ene și copiii lor Nicholas și Amelie 2 jpg
banner bianca dragusanu png
Cub sarah prodan
Adriana Bahmuțeanu divorț de Silviu Prigoană
banner catalin botezatu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net