Emil Rengle, dezvăluiri picante despre Alexandra Stan la Survivor. ”A sărit pe mine"

#Survivor România
Ultima actualizare:

Vedem la televizor doar 50% din viața în jungla Dominicană, însa adevăratul show se dă în spatele camerelor de luat vederi. Click! vă spune câteva dintre bârfele care se aud la Survivor atunci când se stinge lumina.

image

Cum sunt, de fapt, adevărații Faimoși atunci când nu se duelează și transpiră? Emil Rengle se laudă la colegi cu escapadele sale amoroase și spune că "Alexandra Stan a sărit pe mine după un concert".

Într-un show în care durii se bat pentru marele premiu de 100.000 de euro, sunt și multe picanterii.   

Faimoșii plâng de condițiile grele, plâng de dor, plâng când se lovesc. Sunt oameni plini de emoții, oameni care luptă pentru pentru a fi "cel mai bun". Telespectatorii se pare că văd doar 50% din ceea ce se petrece în jungla Dominicană. Unii dintre ei sunt reali, alții încearcă să fie mai reținuți.

Când se trage cortina, se aud  cele mai spumoase discuții. Unul dintre cei mai naturali și mai extrovertiți participanți poate fi considerat Emil Rengle, care pe tv pare bun, cumințel și un nepătat, dar să-ți ții urechile când se apucă să povestească experiețele sale intime.

Emil Rengle s-a lăudat că a avut o aventură cu Alexandra Stan

Una dintre picanteriile marca Rengle este legată de o scenă care s-ar fi întâmplat între el și renumita cântăreață Alexandra Stan, în urmă cu ceva timp, după un spectacol la care ar fi participat împreună.

"Băi, știți cine a sărit pe mine după un concert? Alexandra Stan, frate. Femeia este înnebunită după d-astea. S-a uitat în ochii mei și mi-a zis că vrea și apoi s-a lăsat în genunchi. Bineînțeles că nu am refuzat", s-ar fi lăudat Rengle în junglă.

Unul dintre concurenți spune despre Rengle că era să-și ia bătaie de la Cătalin Zmărăndescu după ce ar fi povestit cu detalii și amănunte foarte deocheate și dizgrațioase anumite scene de-ale lui.

"Îl apuca povestitul numai dimineața și ne spunea cum se trezește el și ce probleme are acolo în pantaloni. Apoi o ținea încontinuu cu experiențe care efectiv ne oripilau pe toți. După ce că eram morți de foame, leșinați, ne luase stomacul și mai rău. Pe Zmărandescu îl luase cu vomitat. Într-o dimineață, Zmără nu a mai suportat și i-a spus pe șleau «bă, taci?!». La ce față avea Zmără, am crezut că-i dă una direct. Și mai e și  mare bârfitor. E ca țața Floarea, în plus, se laudă încontinuu", ne-a povestit o persoană de pe platourile de filmare. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
image
image
image
image
image
image
nicoleta luciu carmen tanase jpg
netflix pixabay jpg
Monica Davidescu si Aurelian Temisan jpg
image png
image png
andreea balan  facebook jpg
banner mirabela dauer png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net