Elena Chirac de la Survivor, taxată dur în liceu. Ce îi făceau profesorii

#Survivor România

Elena Chiriac de la Survivor a povestit despre perioada liceului, dezvăluind și care era motivul absurd pentru care profesorii ei o taxau pe atunci.

Elena Chiriac 14 jpg
Elena Chiriac a vorbit despre dezavantajele frumuseții Foto: Arhivă personală

Dacă pentru unii frumusețea reprezintă un atuu cu ajutorul căruia se pot deschide multe uși, iată că în alte cazuri această calitate poate deveni, conform zicalei, „o binecuvântare și un blestem”.

Elena Chiriac, multiplă campioană națională la Taekwondo, este și cea mai tânără componentă a echipei Faimoșilor. La doar 20 de ani, a acceptat provocarea Survivor România 2022 și pare că îi face față de minune până acum, aducând puncte echipei și păstrându-și psihicul puternic.

Elena Chiriac, taxată în liceu de către profesori

Având în vedere că nu estre străină de micile ecrane, participând în trecut și la emisiunea „Ferma”, mulți i-au observat tinerei frumusețea naturală, de-a lungul timpului, având în vedere că la Survivor, spre exemplu, nu există posibilitatea de a te machia/ aranja.

În cadrul unui interviu oferit pentru Revista Viva, Elena a explicat că aspectul ei i-a adus și dezavantaje, însă, din cauza prejudecăților. Tânăra a susținut că a fost nevoită mereu să-și demonstreze și celelate calități, deoarece în societatea actuală există falsa impresie că dacă ești frumoasă ești și...proastă.

Elena a povestit că inclusiv profesorii din liceu o taxau în funcție acest stereotip, așadat a trebuit să facă eforturi în plus pentru a-și demonstra capacitățile.

Frumusețea vine cu beneficii, dar nu este suficientă pentru a reprezenta un avantaj. Este nevoie de multe altele, printre care bun-simț, inteligență, educație sau respect. Acestea, combinate, pot constitui un avantaj. Cred că am avut și de pierdut, într-adevăr.

Un exemplu de situație în care am fost defavorizată am întâlnit în sistemul de învățământ din România. De multe ori eram taxată de profesori pe tema asta.

Nu știu exact de ce, dar stereotipul „a fi frumoasă este același lucru cu a fi proastă” s-a regăsit în gândirea majorității profesorilor din România. Din motivul ăsta am fost nevoită să trag mai tare pentru a le demonstra contrariul”, a spus tânăra, pentru sursa anterior menționată.

stanga
dreapta
Elena Chiriac 45 jpg
Elena Chiriac 54 png
Elena Chiriac 5 jpg
Elena Chiriac 29 jpg
Elena Chiriac 43 png
Elena Chiriac 41 jpg
elena chiriac

Care este adevărata pasiune a Elenei Chiriac

Prejudecățile au urmărit-o și cadrul carierei sale în Taekwondo, acesta fiind clasat drept un sport pentru băieți, însă tânăra a explicat că a fost și respectată ulterior, având în vedere performanțele ei în domeniu. Nu mulți știu însă că pasiunea ei este actoria, iar Elena are de gând să continue pe acest drum, deși a cochetat la un moment dat și cu modelling-ul.

Lumea m-a respectat pentru performanțele mele. Și dacă ar fi existat prejudecăți, nu mă puteau afecta cât timp știam că sunt cea mai bună în ceea ce fac. Oamenii au apreciat întotdeanua curajul și devotamentul meu. 

Modelling-ul a făcut parte din viața mea pentru scurt timp, cât să mă ajute să îmi înțeleg exact chemarea, și anume actoria. După ce am terminat colegiul de actorie în Londra, am făcut o scurtă pauză.

Asta nu schimbă nimic, după Survivor mă voi întoarce la pasiunea mea. Actoria este o parte din mine, o am în suflet. Indiferent de vârstă, locație sau moment, știu că mă voi putea întoarce oricând la asta”, a mai explicat Elena Chiriac.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
zodiac 600x400 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg