Drama lui Relu Pănescu, de la "Survivor". Tatăl lui a făcut AVC, chiar înainte de plecare în Dominicană

#Survivor România

Relu Pănescu, cel mai în vârstă concurent de la “Survivor România 2022”, a dezvăluit că trece printr-o adevărată dramă. Războinul a povestit că a plecat în Republica Dominicană fix după ce tatăl lui a făcut un AVC şi a fost internat.

Relu Pănescu a povestit drama prin care trece foto: Pro TV
Relu Pănescu a povestit drama prin care trece foto: Pro TV

Relu Pănescu se luptă în fiecare ediţie a emisiunii Survivor România pentru a câştiga, alături de restul Războinicilor, probele la care sunt supuşi concurenţii, însă duce cu el şi o grea suferinţă. Războinicul de 50 de ani a povestit că a plecat în Republica Dominicană la câteva zile după ce tatăl său a făcut un AVC. Bărbatul a fost internat, iar Relu nu ştie acum în ce stare se află acesta. Totuşi, tatăl concurentului nu este singur: alături de el se află fratele lui Relu, dar şi restul familiei.

“Gândul îmi zboară către familie, pentru mine familia este cel mai important lucru din viață, alături de sănătate. Mă gândesc la fetele mele, la cea mică de trei și jumătate, cea mare de 18 ani și jumătate, la soția mea, la fratele meu, la nepotul meu, dar în momentul de față, cel mai mult, mă gândesc la tatăl meu, care înainte de plecare, cu câteva zile, a făcut un AVC. Și am plecat, lăsându-l în spital, neștiind în momentul de față care este starea lui de sănătate. Îţi doresc, tati, multă sănătate! Sper că eşti bine şi te iubesc din tot sufletul meu. Şi te rog frumos să mă ierţi pentru faptul că am plecat şi te-am lăsat acolo, în spital în grija doctorilor şi a fratelui. Iartă-mă, tati”, a spus Relu Pănescu, într-o intervenţie la Survivor.

Relu Pănescu a fost deputat PSD

Relu Pănescu este cel ai în vârstă concurent de la “Survivor România 2022”. Originar din Arad, bărbatul are 50 de ani şi este antreprenor. El a povestit că a venit la emisiunea Pro TV pentru a-şi testa limitele

Războinicul este însurat, din 2016, cu o femeie mai tânără decât el, pe nume Cerasela. Esta al doilea mariaj al lui Relu Pănescu, care are şi doi copii: o fetiţă de trei ani şi o fată de 18 ani.

Relu Pănescu şi-a încercat norocul şi în politică, acum câţiva ani.  Concurentul Survivor a fost deputat PSD, iar de când a ieşit din politică, susţine în continuare partidul social-democrat. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net