Robert Niță, ținta atacurilor Andreei Tonciu: «M-a trădat exact ca pe un cățel»!

#Survivor România

Andreea Tonciu nu se dezminte! Chiar dacă a părăsit competiția Survivor și a revenit în țară, Andreea Tonciu nu poate lăsa în urmă evenimentele care s-au petrecut în Republica Dominicană. Robert Niță este cea mai recentă țintă a atacurilor nemiloase!

image

Andreea Tonciu și Robert Niță, ambii foști concurenți ai emisiunii Survivor, au fost invitați în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Cei doi au vorbit despre concursul din Republica Dominicană, iar Andreea a profitat de ocazie pentru a povesti de ce a deranjat-o atitudinea lui Robert Niță pe parcursul competiției. î

Andreea Tonciu, atac la adresa fostului coleg, Robert Niță

Andreea Tonciu susține că se împrietenise cu Robert, însă a realizat că acesta este un trădător, după propriile spuse după ce fostul fotbalist începuse să se apropie de CRBL, cel care o atacase în nenumărate rânduri. Pe de altă parte, Robert Niță consideră că nu a putut fi vorba despre prietenie între el și Andreea Tonciu, ci despre o simplă amiciție. 

Andreea Tonciu nu s-a lăsat îmbunată de argumentele oferite de Robert NIță și nu i-a acceptat scuzele exprimate public. "Robert m-a trădat. Este un trădător, l-am considerat fratele meu și m-a trădat exact ca pe un cățel", a concluzionat Andreea. 

5 Faimoși au părăsit deja competiția 

Din echipa Faimoșilor au fost eliminați cinci jucători, în curusul unei singure luni de competiție. Xonia, Roxana Ciuhulescu,Andreea Tonciu, Robert Niță și Radu Itu au părăsit concursul. Însă faimoșii au și motive de bucurie. În echipa lor au sosit două persoane noi: gimnastul Marian Drăgulescu și dansatoarea de belly dance, Natalia Duminică. 

Tensiunea continuă să fie la cote înalte în tabăra vedetelor. CRBL și Emil Rengle și-au declarat război, după ce muzicianul a fost propus spre eliminare de către coregraf. Nici Otilia Bilionera nu se înțelege foarte bine cu coechipierii săi pe care îi consideră lipsiți de empatie și înțelegere. Cătălin Zmărăndescu continuă să facă afirmații sarcastice referitor la Emil Rengle, iar Marian Drăgulescu și Natalia Duminică încă încearcă să se acomodeze climatului conflictual. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net