Andreea Tonciu, ținută inedită la prima apariție publică de după Survivor

Andreea Tonciu a fost în prim-plan atât la Survivor, cât și la emisiunea La Măruță. Vedeta s-a prezentat printr-o ținută extremă, venind pregătită să dea cărțile pe față despre experiența vedetei la Survivor.

andreea tonciu 7 JPG

Ce experiență a avut vedeta la Survivor

Andreea Tonciu a fost o prezență controversată la Survivor România, fiind mereu în conflict cu ceilalți colegi de echipă, chiar dacă dădea tot posibilul să fie pregătită pentru probele sportive.

Invitată la emisiunea La Măruță, vedeta a dat cărțile pe față despre experiența pe care vedeta a avut-o la Survivor, dar a acordat și numele persoanelor care i-au greșit în cadrul emisiunii.

„Nu mai am burtică după aproape trei săptămâni de stat la „Survivor!” Din cauza unor animăluțe eu m-am transformat acolo. Eu sunt sinceră, spun tot. Aveam ce căuta la Survivor, poate mă reîntorc! Pe plan sportiv, recunosc că probele sunt destul de grele, nu eram foarte pregătită. Dar eu nu am putut să mă adaptez cu așa suflete rele și reci ca acolo, eu nu am văzut în viața mea. În afară de Otilia și de Roxana, n-am mai văzut așa ceva!

Mi-a fost foarte rău, nu e adevărat că m-am fofilat. Nu am vrut să-mi risc sănătatea, am probleme. Jur că nu am crezut că va fi atât de greu! Ăștia au făcut cuibul de ciori ca să mă de afară din emisiune!

CRBL nu e bărbat pentru mine, a dat dovadă de un mahalagism ieftin! E un bădăran, sunt curioasă cum se poartă cu nevastă-sa. Are un suflet rău, e dur ca om. M-a înjurat, mai avea puțin și mă bătea! A vrut să mă agreseze, îmi luam avocat și zbura din emisiune. La cât de praf e pe teren, o să zboare repede!”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii La Măruță.

Vedeta a dat cărțile pe față despre CRBL, colegul ei de echipă cu care a purtat discuții aprige și cu care s-a certat, spunându-i că „nu e bărbat pentru mine”.

Andreea Tonciu, ținută extremă la emisiunea lui Măruță

Vedeta s-a prezentat printr-o ținută inedită la emisiunea lui Măruță, având o atitudine și o ținută de luptătoare. 

Aceasta a adus cu ea și stilul exotic specific pe care l-a adoptat în Republica Dominicană, având codițe împletite și o bluză neagră transparentă, dar și o pereche de pantaloni în care aceasta pare să fie pregătită de orice provocare.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net