Cristi Pulhac a făcut-o praf pe Andreea Tonciu: „A fost o aventură pe care o regret!"

28 ianuarie 2022

Nici nu s-a întors bine din Dominicană, cu coada între picioare, și Andreea Tonciu mai primește o lovitură sub centură! Fostul fotbalist dinamovist Cristi Pulhac a declarat, la rubrica „Sosurile iuți”, din emisiunea lui Cătălin Măruță, că a avut doar o aventură cu Tonciu și că regretă enorm! Reîncepe, oare, scandalul între cei doi foști ibovnici?

cristi pulhac andreea tonciu jpg
Cristi Pulhac și Andreea Tonciu

Cristi Pulhac răsucește cuțitul în rana Andreei Tonciu! Fostul fotbalist al lui Dinamo a venit la rubrica „Sosurile iuți”, din emisiunea lui Cătălin Măruță, și a recunoscut că a avut o aventură, pe când avea 19 ani, cu focoasa Andreea Tonciu. Pulhac, însă, a subliniat că regretă aventura cu bruneta, pentru că i-ar fi făcut probleme mari în carieră. Focoasa brunetă, recent întoarsă din Diminicană, va lua foc!

Am avut o aventură cu Andreea Tonciu, dar reget. A fost un scandal care a avut repecusiuni în cariera mea. Aveam 19 ani atunci, nu ne-am certat, aia a fost. Acum ne înțelegem bine”, a declarat Pulhac, la una din întrebările lui Cătălin Măruță.

stanga
dreapta
1 Andreea Tonciu survivor copy jpg
andreea tonciu
andreea tonciu
andreea tonciu
cristi pulhac 2 jpg
pulhac sotie jpg
pulhac sotie 2 jpg

„Pulhac are nota 2 în pat!”

La începutul lui 2007, Andreea Tonciu a avut o aventură de câteva luni cu fotbalistul lui Dinamo pe atunci, Cristi Pulhac. Acesta avea o iubită oficială la acea oră, pe fotomodelul Alexandra Enăchescu.

Andreea Tonciu a venit chiar într-o emisiune de televiziune, în care a mărturisit că a fost îndrăgostită de Pulhac, care ar fi înșelat-o pe Alexandra Enăchescu cu ea.

Când l-am cunoscut pe Cristi Pulhac, nici măcar nu știam că este fotbalist. Am fost împreună două luni și jumătate, din ianuarie. Nu mi-a trecut prin cap că are pe cineva, pentru că tot timpul îmi spunea cât mă iubește și mă suna non-stop. Și eu mă îndrăgostisem de el, de aceea mi-am pus trei strasuri pe un dinte, la fel ca numarul lui de pe tricou”, a declarat atunci Tonciu.

Andreea Tonciu a devenit apoi iubita unui alt fotbalist, Nicolae Mitea. Bruneta nu s-a ferit și a povestit cum s-a despărțit de Pulhac cu scandal.

Când am aflat de Alexandra, mi-a spus că s-au despărțit și ca nu mai are nici o treabă cu ea. Ba mai mult, a ținut să-i cunoască și pe părinții mei. M-a mințit pe față și nu vreau să mai aud de el. Cu Alexandra nu am nimic, este o fată bună și nu aș vrea să creadă despre mine că fur bărbații altora. El este de nota 2 în pat!”, a mai spus Tonciu, atunci când s-au despărțit.

Andreea Tonciu a avut mereu o predilecție pentru fotbaliști. Și actualul ei soț, Daniel Niculescu, a fost într-o vreme fotbalist.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg