Cristi Pulhac are trecere la manechine

Ultima actualizare:

Transferul în Spania, la Hercules Alicante, nu i-a adus lui Cristi Pulhac doar un salariu mult mai mare decât cel pe care îl câştiga în Ştefan cel Mare, ci şi o nouă iubire. Fostul dinamovist este îndrăgostit până peste cap, iar aleasa inimii sale se numeşte Raluca Alexandrescu.

În vârstă de 23 de ani, aceasta este de profesie manechin, iar de curând a apărut într-un pictorial incendiar în revista dedicată bărbaţilor FHM. Tânăra nu se mulţumeşte însă cu statutul de iubită de fotbalist şi are planuri mari de viitor.

De mică, apetisanta brunetă şi-a dorit să aibă propria emisiune de divertisment, iar pentru ca dorinţa să i se împlinească mai repede, a urmat şi cursurile unei şcoli de televiziune.

Cristi şi Raluca s-au cunoscut printr-un prieten comun în urmă cu două luni, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Se înţeleg de minune, vorbesc de câteva ori pe zi la telefon, îşi trimit zeci de mesaje pe zi, iar miile de kilometri care îi despart nu par a fi o piedică în calea iubirii lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
gara de nord jpeg
nadia comaneci tarom jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net