Andreea Tonciu a ajuns in Romania! Intalnire emotionanta in aeroport

28 ianuarie 2022

Doar 10 zile a durat aventura Andreei Tonciu la Survivor Rom├ónia, perioad─â ├«n care aceasta a ├«ncercat s─â demonstreze ╚Öi s─â dea tot ce e mai bun ├«n cadrul experien╚Ťei din Republica Dominican─â. 

andreea tonciu

├Än timpul experien╚Ťei sale de la Survivor, vedeta s-a ├«nfruntat ╚Öi cu mai multe situa╚Ťii mult mai tensionate, pe l├óng─â probele sportive, cauzate de discu╚Ťiile aprinse ale acesteia cu ceilal╚Ťi concuren╚Ťi.

Andreea Tonciu, dup─â experien╚Ťa Survivor

Vedeta a plecat ├«n Republica Dominican─â, pentru a demonstra c─â este o femeie puternic─â, care este capabil─â s─â reziste ├«n cele mai vitrege condi╚Ťii pentru a-╚Öi atinge ╚Ťelul. Aceasta a parcul cu succes mai multe probe sportive, dar corpul ei a cedat, ├«n cele din urm─â. Aceasta s-a confruntat cu probleme de s─ân─âtate, iar colegii ei au considerat c─â ar fi mai bine dac─â aceasta s-ar ├«ntoarce acas─â. 

├Äntoarcerea Andreei Tonciu acas─â nu este o surpriz─â pentru nimeni, mai ales, deoarece aceasta a avut discu╚Ťii aprinse cu fiecare coleg din echipa Faimo╚Öilor. Momentul ├«n care aceasta s-a accidentat fiind momentul oportun de a-╚Öi exprima dorin╚Ťa de a se ├«ntoarce acas─â.

Cine a așteptat-o pe Tonciu la aeroport?

ÔÇ×├Änc─â nu ├«mi vine s─â cred c─â s-a ├«ncheiat experien╚Ťa Survivor! A fost, de departe, cea mai grea provocare din via╚Ťa mea. Am intrat convins─â c─â pot face fa╚Ť─â tuturor lipsurilor din competi╚Ťie ╚Öi c─â pot rezist─â dorului de familia mea. Din p─âcate, nu a fost a╚Öa, g├óndul meu fugind mereu la fiica mea. V─â mul╚Ťumesc tuturor pentru sus╚Ťinere, am sim╚Ťit-o la fiecare pas! A╚Öa cum am spus ╚Öi la final, sper c─â nu am dezam─âgit pe nimeni ╚Öi abia a╚Ötept s─â m─â uit ├«n continuare la emisiune! La final unul singur va c├ó╚Ötiga marele premiu, dar eu m─â bucur c─â am acceptat aventur─â, c─â mi-am testat limitele ╚Öi c─â am adus ╚Öi c├óteva puncte echipei mele. Ne revedem cur├ónd acas─â! P├ón─â atunci, v─â ├«mbr─â╚Ťi╚Öez ╚Öi v─â iubesc!ÔÇŁ, a m─ârturisit Andreea Tonciu.

Vedeta a ajuns ieri, la 17:00, pe Aeroportul din Bucure╚Öti, mesajul acesteia fiind postat pe contul ei de Instagram. Andreea Tonciu a fost a╚Öteptat─â la aeroport de c─âtre so╚Ťul ╚Öi fiica ei, dar ╚Öi de mai multe persoane fericite c─â aceasta s-a ├«ntors acas─â.

stanga
dreapta
image
image
image
image
andreea tonciu survivor png
andreea tonciu survivor jpg
tonciu survivor deschidere png
andreea tonciu
andreea tonciu survicvor2 png

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg