Andreea Tonciu a ajuns in Romania! Intalnire emotionanta in aeroport

Doar 10 zile a durat aventura Andreei Tonciu la Survivor România, perioadă în care aceasta a încercat să demonstreze și să dea tot ce e mai bun în cadrul experienței din Republica Dominicană. 

andreea tonciu

În timpul experienței sale de la Survivor, vedeta s-a înfruntat și cu mai multe situații mult mai tensionate, pe lângă probele sportive, cauzate de discuțiile aprinse ale acesteia cu ceilalți concurenți.

Andreea Tonciu, după experiența Survivor

Vedeta a plecat în Republica Dominicană, pentru a demonstra că este o femeie puternică, care este capabilă să reziste în cele mai vitrege condiții pentru a-și atinge țelul. Aceasta a parcul cu succes mai multe probe sportive, dar corpul ei a cedat, în cele din urmă. Aceasta s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar colegii ei au considerat că ar fi mai bine dacă aceasta s-ar întoarce acasă. 

Întoarcerea Andreei Tonciu acasă nu este o surpriză pentru nimeni, mai ales, deoarece aceasta a avut discuții aprinse cu fiecare coleg din echipa Faimoșilor. Momentul în care aceasta s-a accidentat fiind momentul oportun de a-și exprima dorința de a se întoarce acasă.

Cine a așteptat-o pe Tonciu la aeroport?

„Încă nu îmi vine să cred că s-a încheiat experiența Survivor! A fost, de departe, cea mai grea provocare din viața mea. Am intrat convinsă că pot face față tuturor lipsurilor din competiție și că pot rezistă dorului de familia mea. Din păcate, nu a fost așa, gândul meu fugind mereu la fiica mea. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, am simțit-o la fiecare pas! Așa cum am spus și la final, sper că nu am dezamăgit pe nimeni și abia aștept să mă uit în continuare la emisiune! La final unul singur va câștiga marele premiu, dar eu mă bucur că am acceptat aventură, că mi-am testat limitele și că am adus și câteva puncte echipei mele. Ne revedem curând acasă! Până atunci, vă îmbrățișez și vă iubesc!”, a mărturisit Andreea Tonciu.

Vedeta a ajuns ieri, la 17:00, pe Aeroportul din București, mesajul acesteia fiind postat pe contul ei de Instagram. Andreea Tonciu a fost așteptată la aeroport de către soțul și fiica ei, dar și de mai multe persoane fericite că aceasta s-a întors acasă.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net