În culise la Survivor România! Cine e reporterul venit de la Trăsniți în Nato la Pro TV, în Dominicană!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Viața bate filmul și uneori ce-ți dorești nu se prea potrivește cu ce ți-a pregătit destinul. Este și cazul lui Andrei Onofrei, fost actor în serialul "Trăsniții" de la Prima TV, care și-a dorit să participe în calitate de concurent la reality-showul de la Pro TV, însă a ajuns acolo pe o altă poziție specială.

Andrei Onofrei
Andrei Onofrei

De fiecare dată când începe un nou sezon din "Survivor" se înscriu mii de concurenți care își doresc să ajungă în Republica Dominicană și să participe la jocuri și probele pe care le au în reality-show. După exemplul Mellinei, care s-a înscris singură, fără să se știe că este cântăreață, iată că mai avem un exemplu.

Tânărul Andrei Onofrei s-a prezentat la preselecții pentru că își dorea să facă parte din acest reality-show și a fost ales ca să fie reporter pentru "Survivor România", de la Pro TV. Tânărul ne-a mărturisit că "m-am înscris ca și concurent, am fost la casting și am ajuns reporter. Cam așa a fost. Este super mișto experiență pentru că practic trăiești cu ei zi de zi. Acum momentan este ok, nu e așa cald, însă mai spre vară va fi mai nasol din câte am auzit", ne-a spus tânărul, Care pentru serialul "Trăsniții" de la Prima TV făcea de toate și era un om foarte muncitor, având un rol special.

„Era Paliu, agent sub acoperire, un tip foarte de treabă, foarte muncitor cu care am colaborat foarte multă vreme pentru serialul "Trăsniții". Sper să se descurce acolo", ne-a mărturisit Grig Chiroiu, producătorul serialului care a și jucat cu Andrei Onofrei o perioadă. Dacă nu vă este familiar, vă spunem că era tipul care se uită mereu cruciș în serial, apărea de niciunde și uneori venea și murdar de funingine pe față, căci doar era agent sub acoperire.

Din câte știm, Andrei este și scenarist, a avut o mulțime de proiecte în media și a mai jucat și în piese de teatru sau în diferite scenete pentru rețelele de socializare. Din CV-ul lui vă mai spunem că este logodit cu Alexandra Lepădatu, a fost reporter pe la mai multe emisiuni de televiziune, deci are multă experiență și a fost și model o perioadă.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net