Andreea Tonciu, un nou atac la adresa fostelor colege de la "Survivor": «Le demasc eu»

Ultima actualizare:

Andreea Tonciu a părăsit competiția din Republica Dominicană, dar continuă să urmărească concursul din confortul propriei case. Ea și-a exprimat părerea despre cel mai recent conflict, dintre Otilia Bilionera și Laura Giurcanu. 

image

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor și a revenit în România. Ea a fost invitată de mai multe ori în cadrul emisiunilor lui Cătălin Măruță și a vorbit despre cele petrecute în Republica Dominicană. Deși nu a petrecut mult timp alături de colegii săi, Andreea a avut timp să își formeze o părere despre fiecare și nu ezită să dea glas convingerilor sale, chiar dacă adesea este criticată pentru maniera de exprimare. 

În ultima ediție difuzată, Otilia Bilionera a fost propusă de către Laura Giurcanu spre eliminare. Așa cum era de așteptat, Andreea Tonciu are o părere și despre adevăratul motiv pentru care Laura dorește ca artista să părăsească cât mai curând.

"Laura e geloasă pe Otilia că s-a dat la ea Tj Miles! Las' că le demasc eu pe toate.", a fost mesajul pe care Andreea Tonciu i l-a transmis în direct lui Cătălin Măruță, prin intermediul unui SMS. 

Atunci când a fost eliminată din competiție, Andreea a mărturisit cu ochii în lacrimi că s-a apropiat de Otilia și și-ar dori să păstreze legătura cu această după ce solista va reveni în România.

Apropierea dintre cele două concurente a fost sesizată și de alți concurenți, iar Emil Rengle a glumit și le-a numit gemenele diabolice, făcând referire la micile bârfe pe care le au și la râsetele zgomotoase care se auzeau de fiecare dată când cele două femei discutau. 

Otilia le-a explicat colegilor de ce este atât de emotivă și sensibilă, însă nu s-a bucurat de prea multă înțelegere din partea lor. Solista a dezvăluit că, în urmă cu patru ani, a suferit o intervenție chirurgicală complexă în Turcia, iar medicii de acolo i-au salvat viața după ce i-au scos din abdomen aproape doi litri de sânge. Episodul a marcat-o cumplit și nici acum nu poate depăși momentul. 

Experiența bolii a lăsat traume adânci în sufletul tinerei, iar de fiecare dată când are probleme de sănătate este cuprinsă de atacuri de panică și anxietate, deoarece îi este teamă ca nu cumva acea afecțiune gravă să se manifeste din nou. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net