Confesiunile Otiliei Bilionera despre boala care o chinuie: "Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen"

#Survivor România
Ultima actualizare:

Otilia Bilionera a mărturisit la Survivor că suferă de o afecțiune care s-a agravat în timpul concursului. Vedeta a povestit că era să moară din cauza unei boli în urmă cu câțiva ani. 

Otilia Bilionera a fost salvată la limită de medici
Otilia Bilionera a fost salvată la limită de medici

Otilia Bilionera, 29 de ani, este una dintre concurentele de la Survivor România 2022, care deja întâmpină probleme de sănătate din cauza condițiilor dificile din competiție. 

Otilia Bilionera s-a confesat, în cadrul ediției de marți, 8 februarie, că în ultimele zile a suferit de frig, iar din acest motiv a făcut cistită. Tânăra a fost nevoită să parcurgă toate probele din concurs, deși se confruntă cu această boală extrem de supărătoare. 

Otilia Bilionera a dezvăluit că, în urmă cu patru ani, ea a fost diagnosticată cu o boală foarte gravă, iar medicii din Turcia au salvat-o la limită, după ce i-au scos doi litri de sânge din abdomen. 

Otilia i-a dezvăluit lui CRBL acest episod trist, pentru a-l face pe coechipierul ei să înțeleagă de ce este atât de emotivă și plânge atât de ușor.

După ce am îndurat foarte mult frig, nu am ciorapi uscați. În baracă sunt băltoace de apă. Toată lumea știe prin ce am trecut, cu ovarele, cu hemoragia internă. Când treci prin ce am trecut eu, normal că te panichezi.

Eu mă panichez. Încep să fac atacuri de panică. Am văzut moartea cu ochii. Abia m-au salvat doctorii din Turcia, la minut. Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen.

Lasă-mă să mă panichez, dacă nu îți pasă, asta e. Treaba ta! Noi suntem fete, avem ovare, suntem mai sensibile le chestia asta", i-a spus Otilia Bilionera lui CRBL.

Experiența bolii a lăsat traume adânci în sufletul tinerei, iar de fiecare dată când are probleme de sănătate este cuprinsă de atacuri de panică și anxietate, deoarece îi este teamă ca nu cumva acea afecțiune gravă să revină.

Otilia Bilionera, ajutată de Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu a dat dovadă de empatie și a fost receptiv la problemele Otiliei Bilionera. Luptătorul MMA a fost protector  ca unn tată cu Otilia și Elena Chiriac, cărora le-a amenajat baraca astfel încât fetele să nu se ude din cauza ploii. 

Otilia Bilioneră a devenit cunoscută drept cântăreață de muzică dance, raggaeton și latino, iar în 2014 a lansat hitul Bilionera, fapt care i-a adus o oarecare faimă. 

În urmă cu o lună, Bilionera și-a dat în judecată impresarul, iar artista i-a cerut acestuia o sumă impresionantă de bani. 

Vedeta a decis să încheie colaborarea cu fostul manager, însă a dorit mai întâi să-și recupereze banii de pe urma pieselor lansate. Din păcate Otilia Bilionera, nu a reușit să obțină ceea ce consideră că i se cuvine și a apelat la avocați.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net