Ce intervenții estetice și-a făcut Otilia Bilionera fix înainte de Survivor. Cât a plătit pentru toate trei

#Survivor România

Este printre concurentele cu un fizic atrăgător, dar şi cu un chip angelic. La Survivor le-au fost interzise produsele de machiaj, însă Otilia Bilionera a apelat la un tertip pentru a arăta bine nemachiată. Cu câteva săptămâni înainte de plecarea în Dominicană, artista şi-a tatuat buzele şi sprâncenele la un salon de lux din Bucureşti.

Artista a apelat la machiajul permanent: micropigmentare pentru buze, sprâncene și pleoape
Artista a apelat la machiajul permanent: micropigmentare pentru buze, sprâncene și pleoape

De departe una dintre cele mai sexy concurente de la „Survivor”, difuzat la Pro Tv, este Otilia Bilionera. Pe numele ei adevărat Otilia Brumă, artista are 29 de ani şi a atins succesul în anul 2014 când a lansat piesa „Bilionera”, melodie care a propulsat-o pe plan internaţional. Şi tot de atunci, Otilia este supranumită şi „Bilionera”.

Frumoasa şatenă cu trup  tras prin inel a mai participat la show-ul „Ferma”, unde a rezistat destul de mult. Iată că în Survivor se află de o lună şi jumătate şi face faţă cu brio probelor de rezistenţă, în ciuda fizicului ei delicat.

Otilia este o apariţie în adevăratul sens al cuvântului, unde concurenţii îşi clătesc ochii cu o siluetă frumoasă, evidenţiată de  colanţii mulaţi şi bustiera super decoltată care îi pune în evidenţă bustul siliconat.

Alături de Tj Milles se bucură de o recompensă delicioasă: un sandvici binemeritat
Alături de Tj Milles se bucură de o recompensă delicioasă: un sandvici binemeritat

Chip angelic şi poate singura care arată foarte bine şi fără makeup. După cum se ştie, regulamentul Survivor spune clar că produsele de machiaj sunt total interzise, însă mulţi s-au întrebat dacă nu cumva artista a fentat regulile şi şi-a pus în poşetă un ruj sau un fard, pentru că buzele şi sprâncenele sale arată de parcă ar fi mereu conturate cu ajutorul unui astfel de produs cosmetic.

Ei bine, nu! Otilia a respectat aceste condiţii, însă a apelat la un tertip cosmetic pentru a arăta fresh şi super bine chiar şi în condiţii grele, când transpiră abundent.

Deși nu are o condiție fizică de invidiat, Bilionera luptă foarte mult în competiții
Deși nu are o condiție fizică de invidiat, Bilionera luptă foarte mult în competiții

Astfel, în decembrie, ea a apelat la Elisabeta Vlădescu, dermopigmetist cu diplomă, care i-a realizat o procedură foarte la modă atât la nivelul  buzelor, cât şi al ochilor.

Este vorba despre micropigmentarea buzelor care costă 2100 de lei, micropigmentarea sprâncenelor, 1800 de lei, şi micropigmentarea pleoapei superioare şi inferioare, care dă acel efect de „codiţă”, şi al cărei preţ este de 2100 de lei.

Otilia Bilionera este schimbată
Otilia Bilionera este schimbată

Rezultatul este foarte frumos şi rezistă un an şi jumătate. Nu mai ai nevoie de machiaj, un simplu fond de ten îţi este suficient ca să arăţi ca şi cum ai fi apelat la un machiaj profi. 

Tot mai multe artiste apelează la această procedură cosmetică, atât de uşoară şi cu un rezultat atât de vizibil, şi care te scuteşte de pierderea timpului în faţa oglinzii. Iată motivul pentru care Bilionera are o imagine de milioane! 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
antonia sexy jpg
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png