Otilia Bilionera și-a dat în judecată fostul impresar! Ce acuzații îi aduce

Otilia Bilionera, în vârstă de 29 de ani, se numără printre vedetele care au plecat în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor. Înainte de a se îmbarca în avion spre marea aventură, Otilia a avut de rezolvat o chestiune delicată. 

image

Otilia Bilionera este una dintre cele mai cunoscute nume ale industriei muzicale românești. Melodiile sale sunt cunoscute și peste hotare, iar artista are numeroși fani. 

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Otilia a decis să îl dea judecată pe fostul impresar, cu care a întrerupt recent colaborarea. Artista i-a cerut o sumă impresionantă de bani, după ce negocierile dintre ei nu au fost cele mai fructuoase și nu au reușit să ajungă la un numitor comun. 

Otilia Bilionera a încheiat orice fel de colaborare cu impresarul său, însă nu înainte de a încerca să își recupereze banii pe care i-a câștigat prin piesele sale. Se pare că după negocieri, cei doi nu au ajuns la niciun punct comun, motiv pentru care concurenta Survivor România a decis să apeleze la ajutorul autorităților. 

Mario Joy, un artist care se află în aceeași situație ca a Otiliei, a ofertit amănunte. "Vorbim de sute de mii de euro. Nu mă refer doar la banii pe care nu i-am primit, conform înțelegerii și contractului pe care îl aveam pentru concerte, ci mă refer și la bani pe care ar fi trebuit să îi primim în urma punerii în circulație a melodiilor făcute de noi", a declarat acesta. 

Otilia nu a primit niciun leu pentru piesa care a făcut-o faimoasă

Piesa care a făcut-o faimoasă pe artistă și care a obținut, până în acest moment, aproape un miliard de vizualizări pe YouTube este Bilionera. În urma acesteia, se pare că Otilia nu a primit niciun ban, iar suma pe care ar fi trebuit să o primească a ajuns în conturile impresarului pe care l-a dat în judecată. 

Fostul impresar neagă acuzațiile aduse 

Fostul impresar al Otiliei neagă acuzațiile care îi sunt aduse și susține că nu înțelege motivul pentru care Otilia și Mario l-au dat în judecată. Bărbatul susține că cei doi încearcă să obțină bani pe nedrept de la el și subliniază că a fost cinstit pe parcursul colaborării cu Otilia. 

„Ei tot încearcă să obțină bani de la mine. Au pierdut în alte procese, mă și mir că acest nou proces a trecut de camera preliminară. Da, știu ce cer ei, știu că vor bani. Ei pot să ceară ce vor, pot să ceară cât vor, pot să vrea sute de mii de euro, contează ce decid judecătorii", a declarat acesta. 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina