Otilia Bilionera și-a dat în judecată fostul impresar! Ce acuzații îi aduce

Ultima actualizare:

Otilia Bilionera, în vârstă de 29 de ani, se numără printre vedetele care au plecat în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor. Înainte de a se îmbarca în avion spre marea aventură, Otilia a avut de rezolvat o chestiune delicată. 

image

Otilia Bilionera este una dintre cele mai cunoscute nume ale industriei muzicale românești. Melodiile sale sunt cunoscute și peste hotare, iar artista are numeroși fani. 

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Otilia a decis să îl dea judecată pe fostul impresar, cu care a întrerupt recent colaborarea. Artista i-a cerut o sumă impresionantă de bani, după ce negocierile dintre ei nu au fost cele mai fructuoase și nu au reușit să ajungă la un numitor comun. 

Otilia Bilionera a încheiat orice fel de colaborare cu impresarul său, însă nu înainte de a încerca să își recupereze banii pe care i-a câștigat prin piesele sale. Se pare că după negocieri, cei doi nu au ajuns la niciun punct comun, motiv pentru care concurenta Survivor România a decis să apeleze la ajutorul autorităților. 

Mario Joy, un artist care se află în aceeași situație ca a Otiliei, a ofertit amănunte. "Vorbim de sute de mii de euro. Nu mă refer doar la banii pe care nu i-am primit, conform înțelegerii și contractului pe care îl aveam pentru concerte, ci mă refer și la bani pe care ar fi trebuit să îi primim în urma punerii în circulație a melodiilor făcute de noi", a declarat acesta. 

Otilia nu a primit niciun leu pentru piesa care a făcut-o faimoasă

Piesa care a făcut-o faimoasă pe artistă și care a obținut, până în acest moment, aproape un miliard de vizualizări pe YouTube este Bilionera. În urma acesteia, se pare că Otilia nu a primit niciun ban, iar suma pe care ar fi trebuit să o primească a ajuns în conturile impresarului pe care l-a dat în judecată. 

Fostul impresar neagă acuzațiile aduse 

Fostul impresar al Otiliei neagă acuzațiile care îi sunt aduse și susține că nu înțelege motivul pentru care Otilia și Mario l-au dat în judecată. Bărbatul susține că cei doi încearcă să obțină bani pe nedrept de la el și subliniază că a fost cinstit pe parcursul colaborării cu Otilia. 

„Ei tot încearcă să obțină bani de la mine. Au pierdut în alte procese, mă și mir că acest nou proces a trecut de camera preliminară. Da, știu ce cer ei, știu că vor bani. Ei pot să ceară ce vor, pot să ceară cât vor, pot să vrea sute de mii de euro, contează ce decid judecătorii", a declarat acesta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net