Cătălin Zmărăndescu a încălcat regulamentul "Survivor"? Ce a luat cu el în Dominicană: "Avea ditamai trăistoiu"

#Survivor România

Regulamentul celebrului show "Survivor România" spune foarte clar și răspicat cu ce au și cu ce nu au voie participanții în concurs. Câteva haine și medicamentație pentru problemele de sănătate cu rețeta prescrisă de medic, cu care dealtfel se face dovada. Surse din emisiunea Pro TV spun despre Cătălin Zmărăndescu că ar fi avut în pungă vitamine, nu doctorii, aşa cum susţine Faimosul! Care e adevărul?

image

Ungheră, pensetă, periuță de dinți, un rând de haine, cinci perechi de șosete și cinci perechi de chiloți. Acestea sunt singurele obiecte şi articole vestimentare pe care le-a conținut fiecare bagaj luat de participanții de la "Survivor România 2022".

O singura excepție a fost permisă în cazul celor care se află sub tratament și iau medicamente prescrise de medic, excluse fiind însă vitaminele sau suplimentele nutritive, proteice sau de orice alt fel. Participanții au făcut dovada cu rețeta parafată de specialist. Așa a făcut şi Catălin Zmărăndescu, însă unele persoane spun că "medicamentele lui sunt cam ciudate la formă și aspect".

Ce pastile ar lua de fapt Zmărăndescu pe platoruile de filmare

Despre cel mai dur și mai impozant ca fizic din echipa Faimoșilor se știe că ar fi un bărbat sănătos, cu anduranță, și s-a văzut asta și în show-ul "Ferma", dar totodată se știe și că trage mult la sală, unde își întreține cu multă atenție mușchii.

Unii cred că Zmărăndescu s-a folosit de pretextul sănătății, iar pilulele, de fapt, nu sunt pentru tensiune, ci pentru mușchi. Surse din cadrul emisiunii au declarat pentru Click! că Faimosul a venit cu o plasă mare, care i-a mirat, pentru că nu avea cum să fie chiar atât de bolnav. Pastilele luate de Zmărăndescu ar arăta ca cele luate de sportivi, pentru muşchi şi performanţă. 

stanga
dreapta
Cătălin Zmărăndescu Survivor jpg
Cătălin Zmărăndescu 14 jpg
Cătălin Zmărăndescu 4 jpg
Cătălin Zmărăndescu 9 jpg
catalin zmarandescu (4) jpg
catalin zmarandescu (2) jpg
catalin zmarandescu (1) jpg
Sotia lui Catalin Zmarandescu reationeaza jpg
catalin zmarandescu (5) jpg
Cătălin Zmărăndescu 1 jpeg
Cătălin Zmărăndescu jpg

"Zmărăndescu a intrat cu plasa de "medicamente" după el. Avea ditamai trăistoiu'. Ne-am uitat așa la el și ne-am zis în sinea noastră: "dacă e așa bolnav, ăsta la ce o fi venit aici?". Ne-a zis el că i le-a prescris doctorul, sanchi, dar pastilele arată ca cele pe care le iau sportivii. Lua vreo 11 pastile zilnic, le înghițea așa ca un curcan. Ne-am uitat la ele să vedem și noi cum arată, dar arătau ciudat. Erau mai lunguiețe și de diferite culori, fix ca alea pe care le iau sportivii că să le crească mușchii, care se dau pentru tonusul muscular, pentru performanță în sălile de sport. Erau în niște tuburi cu denumiri, dar știi că poți să pui orice în ele că nah. El știa ce are acolo!", ne-a povestit o sursă de pe platourile de filmare. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
mara banica
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
280213480 737967424150317 6180005835464418389 n jpg
Vocea Romaniei sezonul 10 cinci jurati (2) Smiley si Theo Rose scaun dublu jpg
foto 1   Anghel Damian foto leeaRO (2) jpeg
bia khalifa jpeg
dany d 5 jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg