Otilia Bilionera a fost eliminată de la Fermă, după duelul cu Diana Belbiță


    Duel la Fermă între Diana Belbiă și Otilia Bilionera
Duel la Fermă între Diana Belbiă și Otilia Bilionera

De la începutul emisiunii «Ferma – Un nou început!», Diana Belbiță a fost una dintre cele mai evitate fete la duel. Cu experiența și toate medaliile câștigate, Diana este, într-adevăr, un adversar redutabil pentru oricare altă concurentă din fermă. Însă Moroșanu a decis că este momentul ca Diana să se confrunte cu una dintre celelalte fete.

Otilia Bilionera și Diana Belbiță au intrat la duel, iar tensiunea a fost la cote maxime. Diana spune: “Moro nu mă trimite acasă, mă trimite la un război pe care știe că am să-l câștig!”

În Săptămâna Mare, surprizele se țin lanț: Feli a intrat în fermă, le-a cântat fermierilor cele mai îndrăgite piese și i-a ajutat să uite, pentru o perioadă, de orice alianțe, strategii sau dușmănii.

Otilia Bilionera a părăsit Ferma

Din păcate, competiția Ferma s-a încheiat pentru Otilia Bilionera, chiar dacă a tras tare să rămână în competiție. Cele două s-au pregătit intens înainte de probele care au fost realizate ca fiecare concurentă să aibă șanse egale.

Prima probă a fost una destul de ușoară pentru Diana Belbiță care s-a descurcat de minune. Cele două fete au fost nevoite să doboare o serie de ouă colorate de pe un etajer. Diana Belbiță a câștigat prima probă, însă și Otilia s-a descurcat de minune.

Pentru proba a doua, fetele au fost nevoite să pescuiască ouă colorate timp de 10 minute. De data această, Otilia s-a descurcat mult mai bine decât Diana Belbiță, reușind să demonstreze îndemânare. Otilia Bilionera a câștigat cea de-a doua probă a ediției.

La proba a treia au fost nevoite să răspună la 10 întrebări. Din păcate pentru Otilia, Diana Belbiță a câștigat runda, reușind să rămână în competiție.

„Am o senzație de tristețe, dar sunt și foarte eliberată. Muzica mă cheamă, fanii. Mi-e dor de familie, de iubit. Îmi pare rău că-i las în urmă pe colncurenți”, a declarat Otilia după ce a fost eliminată.

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg