Roxana Ciuhulescu își schimbă viața cu banii de la Survivor. Cât a câștigat și ce își va cumpăra

#Survivor România
Ultima actualizare:

Fosta participantă la emisiunea "Survivor", difuzată la Pro TV, are planuri mari anul acesta. După ce a ieșit din competiție, Roxana Ciuhulescu urmează să-și cumpere o locuință în zona Pipera. Copiii au crescut și au nevoie de mai mult spațiu. Luna viitoare, vedeta urmează să semneze actele, iar banii de la PRO TV au fost un start important pentru această investiție.

cub roxana ciuhulescu animat gif

Din 2017, de când a divorțat de omul de afaceri Mihai Ivănescu, și până în prezent, Roxana Ciuhulescu nu a reușit să finalizeze partajul. Miza e una considerabila: 450.000 de euro. Procesul a început în anul 2022, cu o nouă amânare, întrucât la dosar nu a fost depusă expertiza solicitată de instanță, pentru a se stabili cum se va împărți averea.

Din 2017 a locuit cu chirie într-o vilă din zona Pipera. Acolo a făcut primii ei pași cu noua familie, pe care și-a clădit-o alături de Silviu Bulugioiu, președintele Clubului Off-Road București CORB44. Și tot acolo, fiul lor, Cezar, acum în vârstă de 4 ani, a învățat să meargă. După mai bine de patru ani, iată că vedeta și soțul său au decis să facă mutări importante la început de an 2022.

Câți bani a luat Roxana Ciuhulescu la Survivor 

Banii câștigați de Roxana Ciuhulescu la emisiunea "Survivor" au fost un imbold și un start foarte important în realizarea acestei investiții importante. Economiile lor, precum și onorariul obținut în cele două săptămâni la Survivor, în valoare de aproximativ 10.000 de euro, i-au ajutat pe Silviu și pe Roxana să se orienteze tot către o vilă, tot în cartierul Pipera, aflată la doar 2 kilometri distanță de casa în care locuiesc cu chirie.

Reporterii Click! au sunat-o pe vedeta Pro Tv pentru mai multe detalii. "Da, ați aflat corect. Vrem să facem o mutare după patru ani. Din chiriași devenim proprietari. Ne cumpărăm o casă frumoasă în Pipera, o casă mult visată. După ce am vizionat mai multe case, ne-am decis că una este pentru sufletul nostru. O luăm de la zero. De-a lungul timpului, am mai luat-o de la zero. Și acum este timpul! Cu bucurie și dorință, abia așteptăm să ne mutăm în căsuță nouă, cartier nou, select, în Pipera. Fiecare cu camera lui, doar mami și tati vor dormi înghesuiți", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Roxana Ciuhulescu. Valoarea casei este de aproximativ 200.000 de euro, este dotată cu baie, bucătărie, living spațios, dormitoare, grădină și va fi un mărțișor pentru familia ei, pentru că vor semna actele de proprietate în martie.

A părăsit competiția după două săptămâni

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, a părăsit relativ repede competiția ”Survivor Româna”, care se filmează în Republica Dominicană, și este transmisă de Pro TV. Vedeta nu a mai primit acceptul medicilor de a mai intra pe traseele de joc, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Roxana Ciuhulescu nu a rezistat în competiția “Survivor România” decât două săptămâni. Roxana a cedat repede pe traseu și s-a accidentat grav la picior. 

Urmează să-și împartă averea cu fostul soț

Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț au divorțat în anul 2017, după 10 ani de relație. La puțin timp după separare, Roxana Ciuhulescu s-a îndrăgostit de un alt bărbat, Silviu Bulugioiu, cel care i-a devenit soț și alături de care are un băiețel în vârstă de patru ani. În momentul de față ea se judeca cu Mihai Ivănescu pentru împărțirea averii.

Roxana și fostul ei soț, Mihai Ivănescu
Roxana și fostul ei soț, Mihai Ivănescu

Vedeta trebuie sa achite o taxa pentru acest proces.  "Admite în parte cererea de acordare a ajutorului public judiciar formulată de reclamanta Bulugioiu (Ciuhulescu) Roxana-Isabela. Dispune eşalonarea taxei de timbru, astfel cum a fost stabilită la suma de 26.003,93 lei, aceasta urmând a fi achitată de reclamantă pe parcursul a 12 rate lunare, începând cu luna martie 2019, fiecare rată, în cuantum de 2.166,994 lei, urmând a fi plătită până cel târziu la data de 30 a lunii în curs”, se arată în decizia magistraților.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net