Roxana Ciuhulescu, la operație după Survivor? ”Am venit cu piciorul dublu!”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu a ieșit din competiția Survior România mai devreme decât se aștepta. Vedeta a venit din Dominicană cu piciorul umflat și, în aceste zile, va fi supusă unui examen RMN, în urma căruia va afla dacă intră sau nu la operație! Roxana așteaptă verdictul medicilor cu sufletul la gură.

Roxana Ciuhulescu a ieșit accidentată de la Survivor România Sursa: Pro TV
Roxana Ciuhulescu a ieșit accidentată de la Survivor România Sursa: Pro TV

Roxana Ciuhulescu nu a rezistat în competiția Survivor România decât două săptămâni. Deși este o fire sportivă și plecase de acasă cu analize medicale perfecte, Roxana a cedat pe traseu. S-a accidentat grav la picior și acum, odată întoarsă acasă, ar putea intra pe masa de operație.

„ Îmi venea să-mi smulg carnea de pe mine!”

Am venit cu piciorul dublu de la Survior. Săptamâna asta merg la RMN, aștept să văd dacă intru la operație. E cam nasol. Am plâns când mi-am văzut soțul la aeroport. Copii erau la școală, nu au putut să vină. După calculele mele ,îmi propusesem să stau mai mult, șase sau șapte săptămâni. Nu-mi imaginam că o să mă accidentez atât de repede.

Eu am trecut prin multe cabinete medciale înainte să plec, eram aptă sută la sută. La început, nici dureri nu aveam, doar am văzut că mi s-a umflat piciorul. Am crezut e o alergie. Eram plină de ciupituri, îmi venea să-mi rup carnea de pe mine de la țâțarii ăia”, a declarat Roxana, la emisiunea „La Măruță”.

Și foamea a pus-o la pământ pe Roxana, care a ajuns acasă cu stomacul făcut țăndări de la nuca de cocos.

Nuca de cocos fresh te face zob, te termină la stomac. Ne era teamă de scorpioni, de iguane. Am slăbit 7 kilograme în două săpătămâni, la cât m-am deshidratat! Eram așa de flămândă când am ajuns acasă am dat iama în dulciuri, s-a mai reparat stomacul!”, a adăugat Roxana.

„Zmărăndescu îl bârfea pe Emil. S-a luat de sexualitatea lui!”

Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu au fost printre cele mai conflictuale concurente din echipa Faimoșilor. Roxana a intrat în conflict direct în Domincană cu Cătălin Zmărăndescu, dar și cu CRBL.

Nu mi-am dorit un conflict cu el. Mi s-a părut necinsitit. Zmărăndescu îi vorbea de rău pe TJ și pe Rengle când nu erau de față. El a zis că sunt <părâcea> grupului. CRBL a simțit nevoia să-i ia apărarea, dar l-am ignorat pe CRBL. Eu le-am adunat, toate aceste atacuri au fost și la adresa lui Rengle, la adresa sexualității lui.

Nu am încercat să-i intru în grații lui CRBL. El a fost cu totul alt om decât l-am cunoscut eu. Eu nu sunt un om rău, sunt un om cu coloană vertebrală!”, a mai spus Roxana.

Roxana Ciuhulescu a dat și două nume din echipa Faimoșilor pe care le vede în finala concursului: Robert Niță și Radu Itu!

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net